NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobar si grizzly;)
Sam si zapoceo raspravu kako Ajverson nikad nije imao sa kim u napadu,a onda spomenes Pipena koji je u svojoj najboljoj sezoni davao oko 5-6 poena manje nego Karmelo u svojoj cetvrtoj?Na konstataciju da je Martin los defanzivac,da je Kolmen bio los igrac,da imati 4 igraca u toj ligi koji mogu preko 40 nije nista i slicno nemam nameru da odgovaram...Ali zamolio bih te da nabavis barem jednu utakmicu izmedju Lejkersa i Denvera,da bi mogao da vidis da Gasol uopste nije dominirao protiv Kembija u reketu,nego da je 90% svojih poena postigao posle ofanzivnih skokova ili pasa posle probijanja ostalih njegovih saigraca.Da ti osvezim pamcenje,obe situacije su izazvane KATASTROFALNOM odbranom Ajversona,Smita,Entonija itd. posle kojih je Kembi bio prinudjen da pomogne,odnosne nije mogao da stigne da zagradi ili u drugom slucaju da odigra odbranu protiv Gasola

evo sad gledam Boston protiv Klivlenda
Klivlend igra onako kako moze, a Boston onako kako ne sme
Klivlend je imao gomilu izgubljenih lopti, a Boston ne moze da istrci kontru, stalno usporavaju igru i tako sebi smanjuju sanse da nesto urade u napadu protiv zverina kakve ima Klivlend
ko da su se izduvali, Rej Alen gori od Tripka

Dobar si grizzly;)
Sam si zapoceo raspravu kako Ajverson nikad nije imao sa kim u napadu,a onda spomenes Pipena koji je u svojoj najboljoj sezoni davao oko 5-6 poena manje nego Karmelo u svojoj cetvrtoj?Na konstataciju da je Martin los defanzivac,da je Kolmen bio los igrac,da imati 4 igraca u toj ligi koji mogu preko 40 nije nista i slicno nemam nameru da odgovaram...Ali zamolio bih te da nabavis barem jednu utakmicu izmedju Lejkersa i Denvera,da bi mogao da vidis da Gasol uopste nije dominirao protiv Kembija u reketu,nego da je 90% svojih poena postigao posle ofanzivnih skokova ili pasa posle probijanja ostalih njegovih saigraca.Da ti osvezim pamcenje,obe situacije su izazvane KATASTROFALNOM odbranom Ajversona,Smita,Entonija itd. posle kojih je Kembi bio prinudjen da pomogne,odnosne nije mogao da stigne da zagradi ili u drugom slucaju da odigra odbranu protiv Gasola

Pipena sam pomenuo zbog njegovog sveukupnog kvaliteta a na Entonija sam ogorcen jer je bio los protiv Lejkersa...(inace, gledao sam prve tri utakmice protiv Lejkersa)
Martin je veoma lose igrao u odbrani...Kolmen nije los igrac ali nije ni posebno dobar, a ovi sto daju 40 poena daju ih veoma rijetko...toliko o tome...
Kad covjek ima ofanzivne skokove onda to vjerovatno znaci da lose igras odbranu...

mozhesh malo detaljnije da objasnish plz..?:>D

Da, mogu. Ides na prvi sajt koji sam postavio, skines Sopcast (to ti je Internet TV) i instaliras. Onda odes na onaj drugi sajt i tu mozes da u vreme meca nadjes bilo koji NBA mec. Naravno , bitno je da ti pise nesto ovako:

Software: Link Bitrate
Sopcast Play 310 kbps

klikni Play i trebalo bi ta internet stanica sama da se pokrene

Mozes i ako je ispod Software pise MediaPlayer (zapravo mozes bilo koji od ostalih npr. TVKoo, UUSee... ali pod uslovom da imas instaliran taj program)

Uzivaj :ok:;)

Boston je pobedio, steta, Pirs je imao najbolje sutersko vece u karijeri, j***m ga u mozak. Sad znam da cu navijati protiv bilo koga iz Istocne Konferencije, a ako bude finale San Antonio - Detroit to ce biti anti-propaganda kosarke....

Sta ostali misle?

San Antonio ne bi mogao proci Jezerase a eventualno finale SA i Detroita ne bih ni gledao jer me ti timovi ne zanimaju

iskreno se nadam da Kobe vodi Lejkerse do nove titule

Spurs - Pistons bi bilo najlosije moguce finale. Ja sam prizeljkivao Cav's - Lakers, jer mi se cini da bi u tom slucaju bilo najinteresantnije. Ali ovi Celticsi dobise na iskustvo Pirsa u napadu i Garnetta u odbrani

ybg,promasena bacanja i par losih napada u kljucnom trenutku.. ne valja kad zavisis od coveka koji daje pola koseva

da,mec Kavalirsa i Lejkersa bi bio sjajan ali eto,nista od toga. sad jos da vidimo ko ce uopste ici na Kobea i druzinu

Da, mogu. Ides na prvi sajt koji sam postavio, skines Sopcast (to ti je Internet TV) i instaliras. Onda odes na onaj drugi sajt i tu mozes da u vreme meca nadjes bilo koji NBA mec. Naravno , bitno je da ti pise nesto ovako:

Software: Link Bitrate
Sopcast Play 310 kbps

klikni Play i trebalo bi ta internet stanica sama da se pokrene

Mozes i ako je ispod Software pise MediaPlayer (zapravo mozes bilo koji od ostalih npr. TVKoo, UUSee... ali pod uslovom da imas instaliran taj program)

Uzivaj :ok:;)
gledah sinoc preko media plejera..
Kakav je onaj Pirs user....xD

Boston je pobedio, steta, Pirs je imao najbolje sutersko vece u karijeri, j***m ga u mozak. Sad znam da cu navijati protiv bilo koga iz Istocne Konferencije, a ako bude finale San Antonio - Detroit to ce biti anti-propaganda kosarke....

Sta ostali misle?

jeste i svaka mu cast, nisam ocekivao da moze ovako dobro da odigra, maltene je organizovao 70% napada
i pored toga imali su problem do kraja, taman kad su trebali da ubrzaju i slome Klivlend, oni uspore, udje Rondo umesto Hausa ili izgubljeni Alen (sta se desava s njim, nema ni 20% sut iz igre) i ispadnu iz ritma
Garnet je odigrao sjajno, timski
Dzejms mnogo odskace od ostatka ekipe, vrlo cesto ide sam i kad nema potrebe, pa onda kasnije kad pusti asistenciju Pavlovic ili Zerbijak se pogube
sve u svemu bolji tim je otisao dalje i mislim da moraju mnogo bolje (ako Alen moze bar malo da se vrati) protiv Detrojta

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back