NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kao sto rekoh,Sparsi najverovatnije nece dati skalp na domacem terenu...joj ako dodje do 7 utakmice,bice to prava borba divljih macaka!

Za Istok,iskreno,nisam gledao mec,ne znam ni u kom su sastavu igrali Pistonsi,ali me svakako iznenadjuje cinjenica da su izgubili kod kuce.Mozda i to bude serija od 7 meceva,bilo bi fino,mada ja i dalje stojim kod toga da Detroit mora dalje :D

Kao sto rekoh,Sparsi najverovatnije nece dati skalp na domacem terenu...joj ako dodje do 7 utakmice,bice to prava borba divljih macaka!

Za Istok,iskreno,nisam gledao mec,ne znam ni u kom su sastavu igrali Pistonsi,ali me svakako iznenadjuje cinjenica da su izgubili kod kuce.Mozda i to bude serija od 7 meceva,bilo bi fino,mada ja i dalje stojim kod toga da Detroit mora dalje :D

Sparsi su ekipa koju nikad nesmijes odpisati i mislim da ce doci do 7 tekme,mada nebi volio...A sto se tice istoka podpuno mi je svejedno:mrgreen:

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa pobedili su u gostima San Antonio, sa 93:91 (28:23, 25:24, 24:23, 16:21) i poveli sa 3:1 u finalu Zapadne konferencije NBA plej-ofa. Lejkersima je potrebna još jedna pobeda za plasman u veliko finale, a prvu meč loptu imaće u četvrtak, u Los Anđelesu. Najbolji tim Zapada predvodio je ponovo Kobe Brajant, sa 28 poena i 10 skokova, dok je Vladimir Radmanović ubacio 11.

B92: http://www.b92.net/sport/kosarka/nba.php?yyyy=2008&mm=05&dd=28&nav_id=300757

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa pobedili su u gostima San Antonio, sa 93:91 (28:23, 25:24, 24:23, 16:21) i poveli sa 3:1 u finalu Zapadne konferencije NBA plej-ofa. Lejkersima je potrebna još jedna pobeda za plasman u veliko finale, a prvu meč loptu imaće u četvrtak, u Los Anđelesu. Najbolji tim Zapada predvodio je ponovo Kobe Brajant, sa 28 poena i 10 skokova, dok je Vladimir Radmanović ubacio 11.

B92: http://www.b92.net/sport/kosarka/nba.php?yyyy=2008&mm=05&dd=28&nav_id=300757

Interesantno,Lejkersi vode 3:1,a Boston 3:2...I desice se izgleda ono sto nisam zeleo da viidm..Lejkersi i Boston PONOVO posle 20 godina u velikom NBA finalu...Cccccc....

Aj da se nadam da ce Consi i Tim u svojim timovima da polupaju par samara i nateraju ekipe na come back....Aj sad momci....

Interesantno,Lejkersi vode 3:1,a Boston 3:2...I desice se izgleda ono sto nisam zeleo da viidm..Lejkersi i Boston PONOVO posle 20 godina u velikom NBA finalu...Cccccc....

Aj da se nadam da ce Consi i Tim u svojim timovima da polupaju par samara i nateraju ekipe na come back....Aj sad momci....

Ja bi bas volio da se u finalu nadju Lejkersi i Boston kao sto je i predvidjeno na pocetku...Mada nisam siguran da ce Boston tako lako proci,ali za Lejkerse sam ubjedjen;)

@crni lepotan,Hvala!:mrgreen:

pa cekaj covece,sta je lepse nego duel najvecih timova u istoriji... duel timova pored kojih su svi ostali smesni

Nordic,nema niceg lepseg od ponavljanja '80tih,ali u tim ekipama su bili Bird,Medzik & Co. a ovde su sa jedne strane Pirs,Garnet i Alen,a sa druge strane Kobi i Gasol,a ostali?Ko je jos cuo za ostale u ovim ekipama? A kaldim se da svi znate starne postave sa bar 2 rezerve San Antonija i Detroita...A zasto?Zato sto su to timovi :D

HAHAHAHA Gasol, bas si me nasmejao. Bajnam je prvi centar Lejkersa samo trenutno je povredjen

o Bože smešnog li komentara, pa Gasol je jedan od najboljih centara trenutno u nba-u.
Ne volim lakerse ali imaju strašnu ekipu, Kobe ne sme da se udvaja ili da se na njemu pokušava neka vrsta odbrane, jer svako može da ubaci ko je na parketu pre svega mislim na ovu dvojicu: Radmanović, Fisher. A Kobe, Bog ga obdario, on trenirao ko konj i retko ko može da ga čuva 1 na 1 i eto :D ...Odom, ne znam, on je po meni jedan od najkompletnijih igrača u nba-u. Prevodi loptu, može da ubaci, da odigra leđima, skače itd. i onda Gasol (za kog ti misliš da i nije neki igrač) istrči kontru par puta, zavari par puta i eto, samo tu ima 10-ak poena + ima dobar pregled igre, tako da zajedno sa Odomom je promenio stil igre Lakers-a

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back