NBA 2020/2021

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja mislim da je Atlanta ubedljivo najtalentovanija liga u ekipi...Sta ga igraca ispod 26 koji u svakom trenutku mogu da doprinesu.Ali,dok ne nadju pleja koji sve to moze da poveze u celinu,ova ekipa nikad nece daleko da dogura.Bibija ne svrstavam u pravog plejmejkera,zato sto je shoot first,a vec je i mator...

ekipa u ligi;) kako volim ove lapsuse:D
Dzos Smit je stvarno impresivan...zbog njega mi je bilo milo da prodje Atlanta...taj covjek jednostavno mora nesto veliko da postigne jer to zasluzuje...
A Bibi je igrac koji stvarno prvo sutira...inace bi bio veliki igrac...ali opet, imao je sjajnih trenutaka u karijeri...
Drago mi je sto je Atlanta namucila Boston...:D Klivlend ce se boriti do kraja definitivno...tako da ce opet biti neizvjesna serija...sto mi je veoma drago:mrgreen:

Slazem se Nju Orleans odlicno igra,posebno mi je drago sto je Stojakovic extra odigrao,ali treba sacekati meceve San Antonio je tvrd kao domacin...Malo me je iznenadio Orlando nisam ocekivao da ce ga Detroit potuci...Osvajaju Lakersi(barem ja mislim),ljudi se kulturno posprdase sa Jutom...jos sad Brajant MVP osvajaju 100%.;)

dal ce ovi mecevi biti na OBN-u???mnogo me nervira sto nasi ne prenose NBA!!!
lejkersi osvajaju sigurno,a nas Radman dobija prsten bas ga briga,daje po desetak poena i postane sampion.....kulijana:D

Ja, naravno, ne bih voleo da Detroit pobedi već da prođe moj omiljeni tim... Ali realan sam i svestan da je tako nešto malo verovatno. Mislim da će Orlando i treći put da bude izbačen od strane Pistonsa, kao i 2003. i 2007.

Čudi me da sjajan igrač kakav je Brajant nije ranije dobio MVP priznanje nego tek sad... svaki put mu je izmicalo i evo tek sad ispraviše nepravdu :)

Šta mislite, ko će se sastati u finalima Zapada i Istoka? Ja mislim da će to biti Lejkersi - Nju Orleans i Boston - Detroit. Prilika za Peđu da najzad izbaci Lejkerse u finalu Zapada, kad već to nije uspeo sa Sakramentom 2002.

Poslednjih 10 godina? Hmmmmm...To je post-Dzordanovski period....'99 Dankan...00,01,02 O Nil...03 Dankan...04...Detroit uzima a igra O'Nil...05 Dankan...06 O'Nil...07 Dankan...08-? Nije bas deset,ali je devet godina,svaka cast :D :D :D

Upravo tako - 9 godina...ove godine ce se potruditi Kris Pol da se to ne desi...:mrgreen:

Trenutni rezultati u NBA-u...

Klivlend - Boston 1-2 (sinoc odigrano...108-84...blistao Vest kod konjanika, standardno Dzejms)
Orlando - Detroit 1-3 (sinoc odigrano...89-90...u posljednjim sekundama promasio Turkoglu...Prins ga je natjerao da promasi polaganje)
San Antonio - Nju Orleans 1-2
Juta - LA Lejkersi 1-2

P.S. nikako mi se ne svidja to sto je dobio Kobe MVP titulu a ne Pol...Mislim da je Pol vise zasluzio...ali dobro, bilo-proslo:D

Nocas dvije veoma dobre utakmice...
Detroit - Orlando 4-1 (91-86)
Nju Orleans - San Antonio 3-2 (101-79)

Detroit je zavrsio posao i sada ceka Klivlend ili Boston;)
Nocas nije bilo lako...do posljednje cetvrtine nista nije bilo rijeseno...cak je u cetvrtu cetvrtinu sa prednoscu usao Orlando...mislim da ce Orlando iduce godine biti jos jaci...i ocekujem da Hauard bude ubjedljivo najbolji centar! ...ako bi konacno podigao nivo igre i Dzamir Nelson onda bi to bio sampionski tim a trenutno opet nepremostiva prepreka Detroit...
Hamilton je rijesio da zavrsi sa nadama Orlanda i postigao je 31 poen(cak 16-16 slobodna)...jos kad se uzme u obzir da je Detroit dosao do pobjede bez svog glavnog pleja Bilapsa(u prvoj petorci je igrao Rodni Staki i postigao 15 poena) onda je uspjeh jos vise za postovanje...dobro vece imao je MekDajs 17p, 11sk i Valas 14p, 7sk...
U Orlandu standardno Hauard 14p, 17sk...Turkoglu 18p, 9sk i 7as...Rasar Luis 14p i 7sk...ocigledno nijesu mogli vise...:neutral:

Kris Pol sa svojom druzinom nocas jos jednom sjajan...po ko zna koji put...``samo`` 22 poena i 14 asistencija:mrgreen: Ali nocas je imao uz sebe sjajno raspolozenog Vesta 38p, 14sk, 5as, 5bl i 2 ukradene:!: ...treba dodati 9p i 11sk Stojakovica...
U San Antoniju samo 10 poena ali 23 skoka Dankan...Djinobili 20p, 7as i Parker 18p...
San Antonio je imao uzasno los sut od samo 37,7% uspjesnosti...
Treba napomenuti jos jednom izvanredno odigranu 3. cetvrtinu u kojoj je bilo 28-11 za Strsljenove:) ...pokazuje se da je ta taktika sa odrzavanjem u egalu do 3. ili 4. cetvrtine a onda pojacani gas stvarno uspjesna taktika...Nju Orleans ocigledno zna kako se igra protiv velikih...i odlicno odrzavaju prednost domaceg terena...vidjecemo sta ce biti;)

NBA: Izabrani najbolji defanzivci

Najkorisniji igrač NBA lige Kobe Brajant i nekadašnji MVP Kevin Garnet izabrani su u najbolju odbrambenu petorku američke profesionalne košarkaške lige. U najboljem defanzivnom timu sezone našli su se i centar Denvera Markus Kembi, zvezda San Antonija Tim Dankan i njegov saigrač iz "Sparsa" Brus Bouen.

To je deveti put da je Garnet izabran u najbolji odbrambeni tim, osmi za Brajanta i čak jedanaesti za Dankana. Garnet je nedavno takođe izrabran za najboljeg defanzivca sezone. Kembi je drugi po skokovima u ligi (13.1) i prvi po blokadama (3.61).

U drugi tim izabrani su Šejn Batije iz Hjuston Roketsa, Kris Pol iz Nju Orlinsa, Dvajt Hauard iz Orlando Medžika, Tejšon Prins iz Detroita i Radža Bel iz Finiks Sansa.

U izboru su učestvovali svi treneri NBA lige.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back