navucena na peting

Vesela_zena_beogradska:
Ne bih, ali moj odgovor ti nije od nekog znachaja jer teshko da bih se vratila na neko, za mene smaranje, posle izvanrednih sati i sati pravog i dobrog seksa u ambijentu vecem od unutrasnjosti automobila. Shto reche Maslacak - shto bi bila sa lazom kad mozze da nadje tipa koji ima i prste i gajbu i kola.... - i mozda se ona i shalila, ali ja ne :) Josh bih uz prste dodala - i da ima dobru kitu :) (tek da ne kvarim imidz) :)
......................ma da ima kkkkkkkkkkkiiiiiiiitttttttttttuuuuuuuuuu a ovo i nije bitno ..............long dzon .................. :grin: :grin:

Lazar81:
ja joj nudio oralac,ali zaista je specificna devojka,onako patrijjahalna tako da i ne razmislja o tome...Nekako sa njom vdim da zaista se razlikuje od bivsih ne toliko ali se razlikuje...nista kod nje nema na brzinu... :)
ako ti je bash stalo do nje,take it easy :wink:
pa javi kad padne torbanje 8-)

Maslachak:
shto bi bila sa lazom kad mozze da nadje tipa koji ima i prste i gajbu i kola.... :) :lol: :lol:

kao mene npr... :D :D :D
Druze ti si tu lud ako spavas sa njom samo kad imas praznu gajbu...Imas ortake sa praznim gajbama,pa moteli,milion kombinacija...Osetio si i miris se sa tim na svaka 2 meseca...ajde da je nevina pa je cekas,ali ovako...ccc...menjaj nesto pod HITNO...

zgodan&nezgodan:
kao mene npr... :D :D :D
Druze ti si tu lud ako spavas sa njom samo kad imas praznu gajbu...Imas ortake sa praznim gajbama,pa moteli,milion kombinacija...Osetio si i miris se sa tim na svaka 2 meseca...ajde da je nevina pa je cekas,ali ovako...ccc...menjaj nesto pod HITNO...

jbg...zavoleo sam je i sta cu sada ...jebeni emotivac,barem tako drugi kazu......ne bi mogao sada bez nje....

a ja sam po prirodi hiper aktvino seksualno bice...(satirijaza)....ma u ***** ni sada ne mogu da zaspim zbog nje....jebena depresija, jebena depresija,lecio sam se od nje 2 godine i nista...samo neka magicna ruka koja je to stanje usadila u mene, mozda jedina moze to da i iscupa...ili pak da popijem bensedin :D ma jok, odlepicu skroz, jer ima neko sada na forumu da mi mozda malo pomogne..?...pricekacu malo//

Back