navucena na peting

Warden_Assasin:
Kako ne moze da se opusti u kolima? Pa, nije to shtala.... Mada, i samo peting-orgazam moze biti dovoljan da covek bude happy.
Ako ti bas smeta, pricajte o tome, ali nema razloga za neku veliku dramu...
ja sam se jednom opustila u štali....
jel vam zvučim... "Veselo"?

Warden_Assasin:
Kako ne moze da se opusti u kolima? Pa, nije to shtala.... Mada, i samo peting-orgazam moze biti dovoljan da covek bude happy.
Ako ti bas smeta, pricajte o tome, ali nema razloga za neku veliku dramu...
;) hvala na utesi...dobar post,onako iskren..ne smeta meni toliko jer je bas puno volim...tako da i taj peting trenutno moze imati svoje cari...Mozda ce vam zvucati uvrnuto ali ako je volim i ona mene sve je to onda pravi dokaz da nam konkretan seks nije PRIMARAN...NE KAZEM da ga nikad nece biti, TAMAN POSLA, ali zasto zuriti :) mislim ako se volimo...Evo vec sada i samo sa tim petingom pocinjem otkrivati sta voli,i polako ulazimo i zajedno sirimo seksualnost :) Hvala WardenAssasin ;)

orgazmma:
nego laki,da te pitam,jel` si probao da joj klicu izmasirash jezikom?
to moze da bude sasvim dobra uvertira za konkretan sex....
ja joj nudio oralac,ali zaista je specificna devojka,onako patrijjahalna tako da i ne razmislja o tome...Nekako sa njom vdim da zaista se razlikuje od bivsih ne toliko ali se razlikuje...nista kod nje nema na brzinu... :)

Warden_Assasin:
I ja kazem da je divan... gomila mushkaraca bi:"Ma, sta neces, daj da te *****!" i nasrnulo na devojku....
...ono, a lazu polako hvata artritis... okoshtavaju mu prsti od silnog rada... a **** suv... pa kome je bolje?

...ne kazzem, sve je to lepo, chovek poshtuje svoju curu, tako i treba... al` treba i ona njega nekad da isposhtuje....

Maslachak:
...ono, a lazu polako hvata artritis... okoshtavaju mu prsti od silnog rada... a **** suv... pa kome je bolje?

...ne kazzem, sve je to lepo, chovek poshtuje svoju curu, tako i treba... al` treba i ona njega nekad da isposhtuje....

Morace da ga "isposhtuje" pre ili kasnije... i sama ce hteti, on nece morati ni da je pita... :)

orgazmma:
vidi da ti kazem.........prstoklickanje je prijatna stvar,posebno ako si vest,ali bez dubokog kara`` nema ni dobrog sexa! kakve su to gluposti-ne moze da se opusti u kolima?!pa ljudi se isexase vishe u kolima za svog zivota,nego u krevetu..toliki stihovi posveceni sexanju u kolima.............eeee,gde ce joj dusa.........
ili je kar`` kako treba ili nadji zamenu
Vozio sam prema gradu 120 na sat... :lol: Slozila bih se... :-D

drugari seks je zabava ljudi a ljubav privilegija Bogova a ja hocu da osetim samo mali deo te ljubavi koju osecaju Bogovi...(to je poznata anticka izreka)

tako da nemojmo se mnogo drugari kako bi vi rekli KURCITI i gledati svoje zadovoljstvo (fizicko) a i njeno takodje fizicko...Zivot je JEBENO PRELEPA STVAR...posebno ako znate,umete i mozete da volite (sto ja trenutno pokusavam ;))

E sada za forumasice da li bi mogle biti uu takvoj vezi da vam tip masira klit (bez penetracije) ...mislim koliko vam to moze biti dovoljno samo stimulacija klita da bi bile zdovoljene?

Ne bih, ali moj odgovor ti nije od nekog znachaja jer teshko da bih se vratila na neko, za mene smaranje, posle izvanrednih sati i sati pravog i dobrog seksa u ambijentu vecem od unutrasnjosti automobila. Shto reche Maslacak - shto bi bila sa lazom kad mozze da nadje tipa koji ima i prste i gajbu i kola.... - i mozda se ona i shalila, ali ja ne :) Josh bih uz prste dodala - i da ima dobru kitu :) (tek da ne kvarim imidz) :)

Vesela_zena_beogradska:
Ne bih, ali moj odgovor ti nije od nekog znachaja jer teshko da bih se vratila na neko, za mene smaranje, posle izvanrednih sati i sati pravog i dobrog seksa u ambijentu vecem od unutrasnjosti automobila. Shto reche Maslacak - shto bi bila sa lazom kad mozze da nadje tipa koji ima i prste i gajbu i kola.... - i mozda se ona i shalila, ali ja ne :) Josh bih uz prste dodala - i da ima dobru kitu :) (tek da ne kvarim imidz) :)

za to bi svakako morala da se potrudis, mislim cemu smisao zivota ako to nema ;)

Back