Navijačke teme

Najjaci navijaci u exYU

• Grobari (Partizan Beograd)

• Delije (C.Zvezda Beograd)

• Firma (Vojvodina N.S.)

• Lesinari (Borac Banja Luka)

• Horde Zla (Sarajevo)

• Ultrasi (Zrinjski Mostar)

• BBB (Dinamo Zagreb)

• Torcida (Hajduk Split)

• Armada (Rijeka)

• Neko iz Slovenije

• Neko iz Makedonije

• Neko iz C.G.

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
То ти је реалност неком сурова неком весела али тако је.:)
Одавно већ важи правило да су Гробари бољи у навијању док Делије праве боље кореографије.Мало је то покварила ова подела на Југу али и то ће се средити једног дана кад криминалци из Алкатраза напусте трибину.

A gde važi? Možda među vama, razumem da nekako morate da se tešite :hahaha:

Украдена је и та него ти не знаш :whistling:, како другачије може да се отме застава највећој, најјачој, најорганизованијој, најсрбскијој и у свему уопште нај нај групу на свету!!!!
Полако синак, не залећи се и не нервирај се, нема потребе, нисам ја ни рекао да нама није пала ниједна застава већ да је ваших неупоредиво више пало, било је и на прошлом дербију уколико си био, наравно и то је "украдено".
Кумовима су колико знам и више пута падале заставе него што ти наводиш, зато су им и забранили да је доносе на Југ више, али зато звездаши на сваком трећем дербију показују једну исту заставу коју су им скинули ко зна кад.
Ултаси и Ултра бојси су познати као коректни по том питању:mrgreen:, када би сваку вашу групу гасили зато што им је пала застава па не би имали ниједну.Оне слике са вашим скинутим заставама су из различитих периода.

Видим ови твоји су много бољи по том питању, један вођа недавно убијен, пре њега други рањен, друга двојица вођа ухапшени у Црној Гори због рекетирања, остатак са дебелим досијеима и кривичним пријавама за све и свашта укључујући и оружане пљачке и покушаје убиства, стварно ти је прва екипа за понос, да истакли су се као композитори то им је олакшавајућа околност.Па она два јадника у Алкатразу су тамо и дошла јер нису могла да прођу на Северу.
Слагао те неко опасно за то надгласавање."Најбољи навијачи у Европи" није наша измишљотина већ нам је то признање доделио цео кошаркашки свет, остаје једино да некима буде криво због тога.Било и за време Пампија, и Белгије и Чегија а и данас је, смета то што смо подељени али и такви се боље чујемо од ових ваших "уједињених".

Украдена је и та него ти не знаш :whistling:, како другачије може да се отме застава највећој, најјачој, најорганизованијој, најсрбскијој и у свему уопште нај нај групу на свету!!!!
Полако синак, не залећи се и не нервирај се, нема потребе, нисам ја ни рекао да нама није пала ниједна застава већ да је ваших неупоредиво више пало, било је и на прошлом дербију уколико си био, наравно и то је "украдено".
Кумовима су колико знам и више пута падале заставе него што ти наводиш, зато су им и забранили да је доносе на Југ више, али зато звездаши на сваком трећем дербију показују једну исту заставу коју су им скинули ко зна кад.
Ултаси и Ултра бојси су познати као коректни по том питању:mrgreen:, када би сваку вашу групу гасили зато што им је пала застава па не би имали ниједну.Оне слике са вашим скинутим заставама су из различитих периода.

Видим ови твоји су много бољи по том питању, један вођа недавно убијен, пре њега други рањен, друга двојица вођа ухапшени у Црној Гори због рекетирања, остатак са дебелим досијеима и кривичним пријавама за све и свашта укључујући и оружане пљачке и покушаје убиства, стварно ти је прва екипа за понос, да истакли су се као композитори то им је олакшавајућа околност.Па она два јадника у Алкатразу су тамо и дошла јер нису могла да прођу на Северу.
Слагао те неко опасно за то надгласавање."Најбољи навијачи у Европи" није наша измишљотина већ нам је то признање доделио цео кошаркашки свет, остаје једино да некима буде криво због тога.Било и за време Пампија, и Белгије и Чегија а и данас је, смета то што смо подељени али и такви се боље чујемо од ових ваших "уједињених".
Са овим што си написао да је Звездиних застава више пало од ваших, ја завршавам сваку дискусију са тобом везано за заставе. Имаш тамо децу у комшилуку па им причај бајке. А то што сте попалили на последњем дербију је колекција која се скупљала доста дуго плус што наша браћа Грци ми све више делују као пи*кице које се штите иза нас, али отом потом.
Да, неке наше вође су кримоси, али добар део није. Имамо ми чистих навијача по том питању од закона. Чак и покојни брат веља није доводио у везу криминал и трибину, на трибини је увек био само навијач.
И нека вам додели ко год хоће то признање за кошарку, кад кренете да губите, чују се Делије. То је факат. Гледај ове године мало Евролигу у Арени, па ћеш да видиш како се ствари мењају.
Данас није време Пампија, Белгије и Чегија, њима свака част јер сте са њима имали репутацију. Данас није време ни Алкатраза, отерени су скоро сви, данас је на југу време Јањичара а ти се распитај ко су те њушке.

Ја мислим да ти прво треба да утврдиш шта уствари хоћеш и онда са јасним критеријумима дођеш на разговарамо, овако износиш неке ствари које једноставно не пију воду, и немају никаквог смисла, мислим и да немаш разлога да се љутиш.
Веља није доводио криминал на трибину, ни ови остали око њега, а Кими, Кића и компанија јесу, и зато он није криминалац али ови други јесу.:eek:
Ви имате чистих навијача по том питању а Гробари пази немају.
Кошарку због познатих разлога не бих уводио даље у причу, али и ту се јако добро зна ко је ко.
Уколико желиш о томе неку дискусију само реци па да пређемо на адекватну тему.Поз.

Застава које су вам пале имате много више од Делија. То што си написао око броја и око тога како Гобари не чекају дерби већ пале одмах је смехотека. застава се пали на ДЕРБИЈУ.
Веља јесте био кримос, али на трибини навијач. И није трошио и крао од сезонских карата као нпр. Кими. И није палио џамију па га после муфтија чувао. И није скидао капитенску траку... Да, Делије имају чистих навијачких скупина, Хероји, Бригадири, добар део ББРСа, шта ви имате на југу? Наведи које су.

Гробари заставе пале на првом следећем дербију док ови твоји чувају па излажу повремено то сам рекао, сад већ почињеш да луташ.
Али је зато Кими кримос и ван и на трибини, и ко ти каже да је он крао од сезонских карата, било је мућки са бесплатним картама а не са сезонским, али ко ти каже да је он, уосталом такве гласине бију и оног вашег Вучковића, они нису кримоси због сезонских карата или било чега везано за трибину или клуб, већ управо због онога што раде ван стадиона.
Није палио џамију али је палио скупштину, није скидао капитенску траку али је скидао дресове целој екипи, лупао аутомобиле, стављао шампоне, нападао чак и Чеду Јовановића.
Да чисти су не питај, дај то су приче за малу децу, да си стварно на трибини то би морао да знаш.Осим Забрањених имаш врло угледних група и на Југу, од Чегијевих 40+, преко Падињака, Јужног фронта, Сенки..........................

Свеједно, не покушавај да изврнеш да си рекао да сте запалили много више застава од нас јер је то лаж. И опет лажеш да палите за следећи дерби, Делије Станишић је скинута много много пре.

Кими ти је сине мој, продаао сезонске карте и дужан је неке паре, знам тачну суму, али није све за форум. У сваком случају, није више на трибини. Ни он, ни други Алкатрази. И како није скидао капитенску траку, па јел' била читава сага са њим и Шћеповићем, хош снимак или да станем? Чеду ниј напао Велибор, скочио је да га брани. Нити је стављао шампоне и остало што си написао, Веља је на трибини био праи навијач. Други су марисали и себе обезбеђиали материјално.

Наравно да су чисти и постоје доста дуго а ниједна мрља не може да се нађе. Чегијеви, покушали братимљење са Милановим тифозама, Падињак за мене не постоји, падала им застава, ЈФ некада јаки, продали се значкатразима, а Шедовси. Некада много добра група, данас легло кримоса са Медака и Браће Јерковића, вођа добар ултрас.

То да смо запалили више застава од вас то стоји и то тврдим, хоћеш да кажеш да ови ваши нису чували заставе па их показивали на више дербија?
Делијама Станишић је застава падала неколико пута као оним нашим Кумовима, такође Ултрас је падала неколико пута,
ова је пала пред 109 дерби 1998 године:
ultras.jpg
а ова пред вечити дерби 2001 године.
ова 2007 године:
немају разлога да постоје по том твом ултрас кодексу,:D исто важи и за Хероје и Ултрас бојс, ове периферне групе и не рачунам.

Поента целе твоје приче је да је Кими криминалац, што наравно јесте, док Веља, Бог да му душу прости то није, е то нема никаквог смисла.
Ма Кими јесте скидао капитенску траку оном изгубу, сви смо то видели само су Кими и Шћепан то протумачили другачије, али и овај други је лупао аутомобиле играчима, скидао им дресове еј, због чега су онда поднели кривичну пријаву против Дуњића ако је бранио Чедоморца?
А да се вратимо на песме или да наставимо са заставама?

Ево мало да се развеселиш, не знам да ли си међу њима или не али нема везе:
"Heroji" 20 godina na tribini!
субота, 16. август 2014. | 00.29
Zvezdina navijačka grupa "Heroes" proslavila je svoj 20 rođendan...

Pre par dana (8.8.2014.) se nakupilo dvadeset godina od osnivanja ekipe "Heroes".

"Kada vratim film na početak i pogledam da dvadeset godina kasnije ekipa je i dalje tu, da najmlađi članovi te ekipe su danas mlađi nego sama ekipa zaista moram biti ponosan na to. Sad već može da se kaze da ekipa ima i tradiciju i kontinuitet. Za tih dvadeset godina bilo je mnogo lepih uspomena bilo je i onih gorkih ali i danas kada više i nisam toliko aktivan mogu samo da žalim za svakom propustenom utakmicom na kojoj nisam bio u tih proteklih dvadeset godina. "Heroes" je uvek imao svoje stavove ne retko su se oni raszlikovali od stavova ostalih ekipa nekada se pokazalo da smo mi bili upravu nekada oni ali nikada se nije dovodilo u pitanje da "sever" mora da bude svi kao jedan u očima ljudi sa strane. A sve razlike su se resavale iza zatvorenih vrata pravili se dogovori ispravljale greške. Neki bi rekli da smo bili glas zdravog razuma neki da smo terali kontru radi kontre al takvi smo bili i mislim da smo time dali i jednu dobru notu celoj tribini. Danas mi je drago kada znam da smo uradili dosta dobrih stvari za tribinu, kada čujem prepričavanja nekih dogadjaja iz prošlosti u kojima smo bili učesnici, kada znam da i dalje ta ekipa postoji i dalje je cenjena.", komentar je jednog Zvezdaša sa zvaničnog foruma "Delija".
http://www.butasport.rs/2014/08/heroji-20-godina-na-tribini.html

Poslednja izmena:
Лепо сам ти написао, а ти како хоћеш. све заставе већих група сем хероја су покрадене. Хероје нисте скинули ви, већ је момку пао ранац. ово остало што сте скинули је мноого мање од застава које су вама попадале на југу. Сам си признао да сте заставу делије станишић скинули ихахај пре, а овамо причаш како одмах палите трофеје. Притом сте и проваљивали у наше просторије пар пута и лажно се представљали чувару у ревији. Ти ако мислиш да имате много више трофеја од цигана је тренутно стање твога ума, свако иоле нормалан гробар или било који навијач осталих група ће ти потврдити да сте у озбиљном дефициту по том питању. Нема потребе да ти постављам ваше пале заставе, имаш их на нету па ти листај и гледај. И како каже она парола: Леси се враћа кући, али пит никако. ;)

Веља је био кримос, само што је на трибини био навијач за разлику од Кимија који је трибину користио за ширење крими приче. Чеду није напао, а ако питаш што су га оптужили, е па баш зато што је криминалац ван трибине. Као што сам и ваше гробаре бранио због 'убиства' Бриса Татона, тако ћу и овде бранити Вељу јер га нападају исти, а медијска хајка на нашег покојног брата је била огромна.

ПС - хваа што си окачио ово за Хероје. По мени, наша најбоља подгрупа уз наравно ББРС.

Наравно да су покрадене и Хероји је покрадена јер као што рекох како да се другачије одузме застава најбољим навијачима у Галаксији сем да се украде!
Застава Ултраса је падала неколико пута и није украдена - по том твом ултрас кодексу требало би да се група гаси, не знам шта би са тим?

Не бих да се даље настављамо о тим криминалцима једном речју не занимају ме, ни један ни други.

П.С.
Зар та група не би требало да се угаси јер им је пала застава по том ултрас кодексу или ипак постоје изузеци?
Они ни сами не знају колико су пута бежали не знам само како могу да буду најбољи!

Види се тај комплекс, џаба теби да се прича. хајде, кад већ толико знаш, напиши овде кад је и како је падала застава Ултрас. У тучи је ретко која пала наша застава јер знамо ко их носи и шта. Сада су почели изузетци на ту тему па нам се десио Пазар или они брајаци на дербију. Али то и даље није ништа у поређењу са вама. Причаш некоме ко је 14 година на трибини о томе. Џаба се трудиш јер ја врло добро знам какви су гробари.

Више не наређујем ја, ни врховна команда, ни ђенерал Степа
Наређује Србија ! Србија је ноћас на Церу!
Aко не стигнете сад, нећете никад више стићи!

10551086_641130465995123_6390284120918269232_n.jpg

Види се тај комплекс, џаба теби да се прича. хајде, кад већ толико знаш, напиши овде кад је и како је падала застава Ултрас. У тучи је ретко која пала наша застава јер знамо ко их носи и шта. Сада су почели изузетци на ту тему па нам се десио Пазар или они брајаци на дербију. Али то и даље није ништа у поређењу са вама. Причаш некоме ко је 14 година на трибини о томе. Џаба се трудиш јер ја врло добро знам какви су гробари.
Очекујеш да ти поднесем цео извештај како је падала која застава!!!:eek:Наравно да је ваших пало више као што рекох само Ултрас неколико пута.
Херојима је пала застава у тучи, та група не би требало да постоји, објашњење молим?
А да ли знаш какве су Делије ако си у Гробаре рече упућен?
И не веруј у све што ти кажу на северној трибини знају да претерају.Поз.

Очекујеш да ти поднесем цео извештај како је падала која застава!!!:eek:Наравно да је ваших пало више као што рекох само Ултрас неколико пута.
Херојима је пала застава у тучи, та група не би требало да постоји, објашњење молим?
А да ли знаш какве су Делије ако си у Гробаре рече упућен?
И не веруј у све што ти кажу на северној трибини знају да претерају.Поз.

Па наравно да нема шта да се напише око падања заставе Ултрас када је украдена и ти то добро знаш него се овде фолираш и правиш паметан. Хероји постоје јер им није пала застава од Гробара што је мање битно, битније је да су они толико пута вас изакцијали да ту нема броја. Тако се враћа част и застава на трибини и ти би то требао да знаш, да си заиста навијач. И постави то питање вашим са Падињака што су још на трибини и шта су урадили да врате част?
Питање какве су Делије, па лепо сам ти написао. тренутно не постоји јача и боље организованија група од Делија. Бројност, кореографије, улица, гостовања. У сваком сегменту су за класу изнад осталих. Највећи недостатак је што наше млађе екипе нису дорасле старијима и нема више тох звездашког духа на Северу као пре.
Ова последња реченица ти је најјача. Колико год да ће ово препотентно да буде, нисам ја слушао приче већ сам био актер свега што је трибина радила. Видео све својим очима, зато те ме и највише нервира да ми онда неко соли памет и пише ми о Гробарима као некој најхул екипи из Србије, а толико пута сте бежали, толико застава вам је пало да ја то невероватно. Данас, да вам није Забрањених, ја бих сматрао да су Гробари умрли јер ово на југу нема везе са навијачким светом.

Застава Ултрас је падала НЕКОЛИКО пута а не само једном и ти то јако добро знаш, али ми овде изиграваш дрвеног адвоката и потпарола твоје навијачке групе па кад ја причам о жабама ти врдаш па ми причаш о бабама.
Ти из Хероја су чланови највеће екипе за бежање са Севера, па ко зна колико су их пута унаказили човече, какво акцијање, о чему ти причаш, каква њихова част.
Нећу да питам оне из Падињака јер се нису они позивали на нека ултрашка правила већ ти, али очигледно сматраш да она треба да важе за све остале групе сем за твоју, тако да је разговор сувишно и водити више.
И батали звездашке сајтове и те самохвалоспеве кажем ти, и врати се у реалан живот.
Иначе највећа бежанија, за коју знам, ових најбројнијих и најкреативнијих композитора и кореографа са севера десила се пред овај дерби:
382248_548598455174437_405254486_n.jpg

Тако да вам једно признајем, имате искуства у овој дисциплини одавно.:mrgreen:

пошто ја знам са ким имам посла, а да случајно неко не помисли како овде пишеш неке истине ( а истине не поткрепљујеш никаквим причама), кренућу да качим документе да бар остали знају са каквим мозгом ја овде водим дискусију. Спомињеш бежаније. Изволи а гледај.

шавијини ултраси у акцији. Побегли сте као мишеви са трибине.

0809_136derbi_17.jpg

kolaz.jpg

Padinjak0607_129_derbi_14.jpg

mqdefault.jpg

stoka.jpg

Пишеш уопштено и тролујеш тему. Хвалиш се украденим заставама, да си поставио било коју која није, ја бих то признао јер се зна шта је пало, а шта сте покрали. Илузија је ово што ти пишеш, да ли покушаваш да ме прозиваш или си стварно уверен ( е ово је већ озбиљан проблем), не знам, али ти нећу дозволити да ме учиш нечему што је после породице најбитнији део мог живота, а то је Звезда и Север. Волео бих да нам испричаш где су то хероји бежали, да ли можда онда кад су скидали Хантерсима заставу?

А шта има да се гледа јадо, полиција истерала Гробаре са Југа пре него што су ови твоји уопште и дошли до ограде на Југу, и то представљаш као неко истеривање од стране Цигана, на трибини није остало пет људи.
Е сад си пао најниже ултрашу.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Зар та херојска група не би требало да се угаси јер им је пала застава по том ултрас кодексу или ипак постоје изузеци?
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Гробари у Нишу.

и овде вас полиција терала са терена.... Како јадно и бедно покушаваш да изврнеш сваку реч, чак и када се види супротно.
Писао сам ти већ стоти пут, група се не гаси ако се после докажеш што Хероји и јесу урадили плус што је ранац пао, нисте га ви отели већ после само покупили. Не рече ми геније, да ли су Хероји бежали кад су скидали хантерсима заставу и барјак?

Ja se samo pitam ko normalan moze da se hvali klipovima gde nekoliko budala skace na glavu jos jednoj budali? Ok navijanje i sve, skidanje zastava, psovanje, vredjanje. Sve je to deo navijackog folklora ali ovaj zadnji klip...

Види сад ово. скидање застава ти је ок, али скакање по лобањи није?

A bre jel citas ti sta ja pisem? Po tebi je izgleda bolje skakati na glavu nego otimati zastave? Do sada ste stavljali slike otetih zastava i navijanje na tribini i to nije toliko strasno videti ali ovaj zadnji klip gde petorica gaze jednog dok je na zemlji je itekako strasno. Ne razumem kako mozes da se hvalis time?

A bre jel citas ti sta ja pisem? Po tebi je izgleda bolje skakati na glavu nego otimati zastave? Do sada ste stavljali slike otetih zastava i navijanje na tribini i to nije toliko strasno videti ali ovaj zadnji klip gde petorica gaze jednog dok je na zemlji je itekako strasno. Ne razumem kako mozes da se hvalis time?

Па читам и не верујем, ок ти је отимање застава, али скакање по лобањи није. Е па видиш, баш тако падају заставе, па испада да си контрадикторан. И ово је тема о навијачима, навијачи нису цвећке и ово су нормалне стари за навијачки смет. Коме смета, не мора да гледа. Шта се мангупирао па је мислио да ће на Маракани поред Делија да шета, добио је шта је заслужио и то је то. Наравно да се поносим јер табамо гробаре на овом снимку а они фатају штрафту.

Па читам и не верујем, ок ти је отимање застава, али скакање по лобањи није. Е па видиш, баш тако падају заставе, па испада да си контрадикторан. И ово је тема о навијачима, навијачи нису цвећке и ово су нормалне стари за навијачки смет. Коме смета, не мора да гледа. Шта се мангупирао па је мислио да ће на Маракани поред Делија да шета, добио је шта је заслужио и то је то. Наравно да се поносим јер табамо гробаре на овом снимку а они фатају штрафту.

Sta sve necu da procitam. Zato smo i tu gde smo.

Back