Tko ima bolje navijačke pisme Hrvati ili Srbi?

Tko ima bolje navijačke pisme Hrvati ili Srbi?
Ваше главне су усташке и не треба ни коментарисати тај дебилизам, а код Срба нема ништа, нула поена, дневнополитичке пароле и заврзламе. Толе лопове, Вучићу педеру, Ко не скаче тај је ћаци, ко не скаче тај је шиптар, Пуши к. Федерацијо, кличу неким клановима и сл.

Ваше главне су усташке и не треба ни коментарисати тај дебилизам, а код Срба нема ништа, нула поена, дневнополитичке пароле и заврзламе. Толе лопове, Вучићу педеру, Ко не скаче тај је ћаци, ко не скаче тај је шиптар, Пуши к. Федерацијо, кличу неким клановима и сл.
lupaš gluposti kao po običaju
bio sam sinoć u Areni Partizan - Efes, minimum 20 navijačkih pesama koje nemaju veze sa politikom..

lupaš gluposti kao po običaju
bio sam sinoć u Areni Partizan - Efes, minimum 20 navijačkih pesama koje nemaju veze sa politikom..
Ма не занима ме то. Дај ми примјер три ударне навијачке пјесме које пјева читав стадион у еуфорији кад игра репрезентација, једнобојни сви, заставе и то. Нешто што је нормално, што слави своје, не мрзи ни комшију ни брата ни власт ни опозицију ни овог ни оног итд. Нема. Слушајући везе немаш ни ко игра ни за кога навијају, ни ко шта пјева, свеопште шаренило, свака групица своју политику води и своју идеологију промовише

Ма не занима ме то. Дај ми примјер три ударне навијачке пјесме које пјева читав стадион у еуфорији кад игра репрезентација, једнобојни сви, заставе и то. Нешто што је нормално, што слави своје, не мрзи ни комшију ни брата ни власт ни опозицију ни овог ни оног итд. Нема. Слушајући везе немаш ни ко игра ни за кога навијају, ни ко шта пјева, свеопште шаренило.
ljude u Srbiji boli k za reprezentaciju..

gledaju se Partizan i Zvezda

Back