и овде вас полиција терала са терена.... Како јадно и бедно покушаваш да изврнеш сваку реч, чак и када се види супротно.
Писао сам ти већ стоти пут, група се не гаси ако се после докажеш што Хероји и јесу урадили плус што је ранац пао, нисте га ви отели већ после само покупили. Не рече ми геније, да ли су Хероји бежали кад су скидали хантерсима заставу и барјак?
Први клип који си објавио овде је 85 дерби игран 1989 године који сте добили поготком Главана Лукића на крају утакмице, пре тога нас је судија Шипка урнисао, елем нереди су избили на крају утакмице, а добар део Гробара је још пре напустио стадион уз пратњу полиције и отишао да гледа кошарку Партизан - Југопластика, али и то им није сметало да вам пребију вођу као вола у купусу.
Што се тиче другог клипа полиција је Гробаре истерала са трибине, видиш и сам ваљда ниси слеп, иначе то је први дерби одигран после "демократских" промена 2000 и велики нереди су били и касније по граду.
Млатиш празну сламу, Хероји нису урадили ништа сем што су добили батине још неколико пута после тога, ранац су изгубили у тучи у којој су пребијени и најурени.Група не би требало да постоји.
Што се тиче Хантерса, застава је скинута, било је њих 200 на 50 Хантерса, али је скинута, што им и није баш паметан потез јер ће им ови скинути и гаће а не заставе, а какве су будале у то ми није тешко да поверујем.( колико знам Хероји нису учествовали у тој тучи углавном небитно за ову причу).
Нешто си притом заборавио, не правим ја од Гробара неке ултрасе већ ти од ових твојих, само што си очигледно недоследан.
Мислим да ова реченица доста говори о теби:
"Илузија је ово што ти пишеш, да ли покушаваш да ме прозиваш или си стварно уверен ( е ово је већ озбиљан проблем), не знам, али ти нећу дозволити да ме учиш нечему што је после породице најбитнији део мог живота, а то је Звезда и Север."
Нико ти овде не одузима део твог живота, нити те прозива, нити тражи од тебе неко признање, нити те саслушава, већ само покушавам да те натерам да објективније сагледаш ситуацију, то је ваљда свима у интересу.Ја још дуже пратим фудбал од тебе и свестан сам јако добро онога што су радиле и једна и друга страна, и такође знам да многе ствари које су лансиране управо са северне трибине о Партизану и његовим навијачима једноставно нису тачне, и многи Звездаши то знају али се наставља са њиховим бесомучним интерпретирањем, због чега, треба тим неистинама да се само унизи противник или је једноставно лакше навијати за свој клуб уколико верујеш да су те неистине о другом тачне, свакако ни једно ни друго не сматрам ни часним ни поштеним, а ни како ти то кажеш ултрас фазоном.Такође избаци из главе да постоји нешто савршено, то имаш само у холивудским филмовима, тако да ни Звезда ни њени навијачи нису савршени, и ако навијаш за њу јер то сматраш онда боље да престанеш живота ми, штети и теби и околини, и такође буди опрезнији када некоме придајеш префикс нај, највећи, најбољи, најорганизованији јер је све то углавном индивидуална ствар, а многи не деле исто мишљење.Поз.