Navijačke teme

Najjaci navijaci u exYU

• Grobari (Partizan Beograd)

• Delije (C.Zvezda Beograd)

• Firma (Vojvodina N.S.)

• Lesinari (Borac Banja Luka)

• Horde Zla (Sarajevo)

• Ultrasi (Zrinjski Mostar)

• BBB (Dinamo Zagreb)

• Torcida (Hajduk Split)

• Armada (Rijeka)

• Neko iz Slovenije

• Neko iz Makedonije

• Neko iz C.G.

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
To sto vam je tribina jedinstvena samo govori da su ujedinjeni oko kriminala

Delije imaju grupe koje nemaju veze sa kriminalom - kakva recenica :D

Velibor Dunjic sigurno nije ubijen u navijackom, vec mafijaskom obracunu. Sve su to ista g*vna i na severu i na jugu, zato sam i prestao da idem na jug iako sam bio redovan, sad me zapad vidi tu i tamo
Шта су Бригадири, Хероји и добар део ББРСа? Ултра покрети и то прави.

Sta radi Partizanov dres medju izbeglicama u Iraku to ni Bog ne zna :think:

new-picture-37-1.png

Да видимо можда и имамо али да чујемо тешко, можда неку обраду неке наше песме.:D

Да ли ти знаш момчино која је једина оригинал навијачка песма? Само 'Још једна победа и титула'. Остало је све препевано на хиљаде трибина. И чуј крадемо од вас. Хтео да признаш или не, Делије су много креативније од Гробара.

ПС - Ово бих написао и да је Делија написао ово исто за партизанове песме.

А по чему је то једина оригинална песма, и да Делије су баш креативне, почујмо.
ово су ти баш обраде песама са Југа.

ПС.
Шта ти подразумеваш под оригиналом и обрадом у овом навијачком случају?

Да видимо можда и имамо али да чујемо тешко, можда неку обраду неке наше песме.:D

Dođi na stadion i nemoj da slušaš šta ti isfolirani grobari pričaju pa tek onda donesi sud.
A da imate šta da vidite i čujete kada je derbi,to je dokazano mnogo puta.
Na vama je samo da gledate i da učite ;)

- - - - - - - - - -

Да ли ти знаш момчино која је једина оригинал навијачка песма? Само 'Још једна победа и титула'. Остало је све препевано на хиљаде трибина. И чуј крадемо од вас. Хтео да признаш или не, Делије су много креативније од Гробара.

ПС - Ово бих написао и да је Делија написао ово исто за партизанове песме.

Umesto direktnog odgovora na tvoje pitanje,dobio si nešto što samo on želi da čuje.

А по чему је то једина оригинална песма, и да Делије су баш креативне, почујмо.
ово су ти баш обраде песама са Југа.

ПС.
Шта ти подразумеваш под оригиналом и обрадом у овом навијачком случају?

Брате мој, немој да се љутиш, али ово што си ми поставио овде је класична фурка Делија да вас спустимо кад и где колико можемо. Неко је пре тога дербија извалио да имате паролу: црно бела застава, симбол је Београда, а добили сте одговор како сте је подигли.

Зна се шта је оригинал. Мелодија на песму Још једна победа и титула је јединствена, касније су кренули Пољаци да нас копирају.

Dođi na stadion i nemoj da slušaš šta ti isfolirani grobari pričaju pa tek onda donesi sud.
A da imate šta da vidite i čujete kada je derbi,to je dokazano mnogo puta.
Na vama je samo da gledate i da učite ;)
Ја ти то због вишегодишњег стадионског искуства и говорим.
Угледајте се на боље од себе није срамота.
Брате мој, немој да се љутиш, али ово што си ми поставио овде је класична фурка Делија да вас спустимо кад и где колико можемо. Неко је пре тога дербија извалио да имате паролу: црно бела застава, симбол је Београда, а добили сте одговор како сте је подигли.

Зна се шта је оригинал. Мелодија на песму Још једна победа и титула је јединствена, касније су кренули Пољаци да нас копирају.
Није то никаква фурка већ се то певало на сваком дербију а не само на тоm, ми имамо песму "Црно бела застава симбол је Београда", исто важи и за Индија, Пакистан што датира одавно, то сте одатле покупили.И баш сте нас спустили немојте више!!!
Ево још "фурке":

Ко је композитор и текстописац песме о којој говоримо?

Ја ти то због вишегодишњег стадионског искуства и говорим.
Угледајте се на боље од себе није срамота.

Није то никаква фурка већ се то певало на сваком дербију а не само на тоm, ми имамо песму "Црно бела застава симбол је Београда", исто важи и за Индија, Пакистан што датира одавно, то сте одатле покупили.И баш сте нас спустили немојте више!!!
Ево још "фурке":

Ко је композитор и текстописац песме о којој говоримо?
Хајде немој, на Северу сам од 2000. скоро па интезивно, и дан данас идем на текме, додуше сад више као неко ко стане са стране и навија. Елем, ниси у раву за тај дерби, првенац је имао на том дербију на коме смо вам одговорили са песмом: Црно бела застава, симбол је пип.
ово Оооо Партизане није ваша песма, већ ваше браће из Солуна, а прерађена је зато што нам се може и што се спрдамао са вама и вашом групом плаћеника која стоји тренутно и води ти трибину. приметићеш да свака наша обрада у себи носи прозиачки део, ваше обраде су такве да мазнете мелодију и ћао. опет ти наглашавам, не постоји аутентична мелодија и песма на Балкану сем оне: још једна победа и титула.

Хајде немој, на Северу сам од 2000. скоро па интезивно, и дан данас идем на текме, додуше сад више као неко ко стане са стране и навија. Елем, ниси у раву за тај дерби, првенац је имао на том дербију на коме смо вам одговорили са песмом: Црно бела застава, симбол је пип.
ово Оооо Партизане није ваша песма, већ ваше браће из Солуна, а прерађена је зато што нам се може и што се спрдамао са вама и вашом групом плаћеника која стоји тренутно и води ти трибину. приметићеш да свака наша обрада у себи носи прозиачки део, ваше обраде су такве да мазнете мелодију и ћао. опет ти наглашавам, не постоји аутентична мелодија и песма на Балкану сем оне: још једна победа и титула.
Па ја још дуже пратим Партизана што нема везе са овим о чему причамо.Не говорим ја о том дербију када смо имали ту кореографију већ се на сваком дербију певају ти препеви.
Е супер кад је прерађена када вам се може.:mrgreen:
Ко је компоновао и написао текст за песму "још једна победа и титула"?
И не брини знам ја како настају навијачке песме када се на већ постојећу мелодију напише одговарајући текст који се после пева на трибини, то се не сматра копирањем или крађом, али се копирањем сматра када једна навијачка група обради једну песму а онда после њих то преузму други уз незнатне измене.
Када смо већ код баш оригиналних песама онда је песма "Црно-бела љубави" такође оригинална и написали су је и компоновали чланови групе Розе Позе за навијаче Партизана:
мада никада нисам чуо на дербију да се пева.
То су две песме за које знам да су баш оригиналне.Гробари имају велики број песама које су настале тако што се на мелодију дода текст а најзаслужнији за то је свакако Кубура, ту једноставно наше две навијачке групе не могу да се пореде, и толико о томе ко је креативнији.Ви лепше машете заставицама ако ти је за утеху.:D

Па ја још дуже пратим Партизана што нема везе са овим о чему причамо.Не говорим ја о том дербију када смо имали ту кореографију већ се на сваком дербију певају ти препеви.
Е супер кад је прерађена када вам се може.:mrgreen:
Ко је компоновао и написао текст за песму "још једна победа и титула"?
И не брини знам ја како настају навијачке песме када се на већ постојећу мелодију напише одговарајући текст који се после пева на трибини, то се не сматра копирањем или крађом, али се копирањем сматра када једна навијачка група обради једну песму а онда после њих то преузму други уз незнатне измене.
Када смо већ код баш оригиналних песама онда је песма "Црно-бела љубави" такође оригинална и написали су је и компоновали чланови групе Розе Позе за навијаче Партизана:
мада никада нисам чуо на дербију да се пева.
То су две песме за које знам да су баш оригиналне.Гробари имају велики број песама које су настале тако што се на мелодију дода текст а најзаслужнији за то је свакако Кубура, ту једноставно наше две навијачке групе не могу да се пореде, и толико о томе ко је креативнији.Ви лепше машете заставицама ако ти је за утеху.:D
Можеш и педесет година да идеш на Партизан, у ултрас свет се не разумеш и онда покушаваш некаквим методама то да појасниш а све више и више показујеш колико се заправо око тога уопште не разумеш.
Песму и мелодију Још једна победа и титула смо компоновали пред Корк Сити ми навијачи Црвене Звезде. То што Розе Позе смисли песму а ви је певате само покаује ступањ и свест развијености нечега што се зове менталита ултрас. Кад узмете и сами направите мелодију и текст, е онда ћемо да причамо другачије. А о томе колико се цени наша и ваша трибина нека ти кажу они који не навијау за Партизан или Звезду. Запрепастићеш се кад чујеш одговоре.

Можеш и педесет година да идеш на Партизан, у ултрас свет се не разумеш и онда покушаваш некаквим методама то да појасниш а све више и више показујеш колико се заправо око тога уопште не разумеш.
Песму и мелодију Још једна победа и титула смо компоновали пред Корк Сити ми навијачи Црвене Звезде. То што Розе Позе смисли песму а ви је певате само покаује ступањ и свест развијености нечега што се зове менталита ултрас. Кад узмете и сами направите мелодију и текст, е онда ћемо да причамо другачије. А о томе колико се цени наша и ваша трибина нека ти кажу они који не навијау за Партизан или Звезду. Запрепастићеш се кад чујеш одговоре.
Какав бре ултрас свет причамо о песмама.А ти се разумеш у тај ултрас!:D
Северњаци постали и композитори изгледа..............бјудифул.
Розе Позе су направили песму за навијаче Партизана значи да је песма оригинална читај шта сам написао, такође мислим да је "Хумска улица" оригинална, направили је ови из Групе ЈНА, али и то се не рачуна изгледа.
Па рећи ће свашта због подела на Југу, видиш да нам је пола навијача отишло на Исток, причам о неким срећнијим временима која ће даће Бог опет доћи, до тада машите заставицама и балонима и изигравајте неке ултрасе а навијање препустите професионалцима.

Какав бре ултрас свет причамо о песмама.А ти се разумеш у тај ултрас!:D
Северњаци постали и композитори изгледа..............бјудифул.
Розе Позе су направили песму за навијаче Партизана значи да је песма оригинална читај шта сам написао, такође мислим да је "Хумска улица" оригинална, направили је ови из Групе ЈНА, али и то се не рачуна изгледа.
Па рећи ће свашта због подела на Југу, видиш да нам је пола навијача отишло на Исток, причам о неким срећнијим временима која ће даће Бог опет доћи, до тада машите заставицама и балонима и изигравајте неке ултрасе а навијање препустите професионалцима.
Е камо лепе среће да се врате они дани кад вам је за дерби падало и 12 застава. Тад сте били компактни. :)

Ма јесте, ти из групе ЈНА су исто стално на ЈНА, навијачки живе... Џаба ја теби причам, ти мислиш на оригиналност, и ето, у праву си да је ово плод креације некога ко навија за Партизан. Део који ти не разумеш јесте што то није дошло из копа , него од људи који су симпатизери. Да ли сад конташ шта покушавам да ти појасним или ћеш још неку песмицу д ами пошаљеш? :)

Е камо лепе среће да се врате они дани кад вам је за дерби падало и 12 застава. Тад сте били компактни. :)
Ма јесте, ти из групе ЈНА су исто стално на ЈНА, навијачки живе... Џаба ја теби причам, ти мислиш на оригиналност, и ето, у праву си да је ово плод креације некога ко навија за Партизан. Део који ти не разумеш јесте што то није дошло из копа , него од људи који су симпатизери. Да ли сад конташ шта покушавам да ти појасним или ћеш још неку песмицу д ами пошаљеш? :)
Немој само о падању застава молим те, није ни тема тренутно, а ни ту нисте сјајно прошли, нема групе на северу којој није пала застава, некима и више пута.

Ти из Групе ЈНА су навијачи Партизана и стално су на ЈНА и те песме се певају после на трибини, али ево видимо из твог писања да нису оригинални, није него, али је зато оригинално када група ултраша из копа препева песму која се већ пева на Југу ради неке фурке, спуштања и јер им се може.Ни Кубура није песме смишљао на трибини него код куће па то подели после са осталима и песма заживи и на трибини.Ау заборавио сам и он је само симпатизер.........:D
Контам да су песму "још једна победа и титула" компоновала група ултраша на сред северне трибине иако титулу нису видели ево до ових последњих избора, и то са њиховим музичким знањем равним неком ко обилази сеоске биртије, док се међупростором ширио мио мирис траве и ваздух заударао на хектолитре попијеног алкохола.У прави си оригинално нема шта, треба створити нешто у таквим неуметничким условима.:)

И ако можеш да ми појасниш како то навијачки живе ултраси, чисто да видим којој циљној групи припадам.

Poslednja izmena:
Немој само о падању застава молим те, није ни тема тренутно, а ни ту нисте сјајно прошли, нема групе на северу којој није пала застава, некима и више пута.

Ти из Групе ЈНА су навијачи Партизана и стално су на ЈНА и те песме се певају после на трибини, али ево видимо из твог писања да нису оригинални, није него, али је зато оригинално када група ултраша из копа препева песму која се већ пева на Југу ради неке фурке, спуштања и јер им се може.Ни Кубура није песме смишљао на трибини него код куће па то подели после са осталима и песма заживи и на трибини.Ау заборавио сам и он је само симпатизер.........:D
Контам да су песму "још једна победа и титула" компоновала група ултраша на сред северне трибине иако титулу нису видели ево до ових последњих избора, и то са њиховим музичким знањем равним неком ко обилази сеоске биртије, док се међупростором ширио мио мирис траве и ваздух заударао на хектолитре попијеног алкохола.У прави си оригинално нема шта, треба створити нешто у таквим неуметничким условима.:)

И ако можеш да ми појасниш како то навијачки живе ултраси, чисто да видим којој циљној групи припадам.

мислиш, онда кад сте покрали заставе из Ревије па их експресно вратили на Маракану? Али наравно, ти си за то чуо као ја за правац простирања тундри у Сибиру. Ако будеш једном имао желудца, могу ти наћи преко 70 застава које су вам пале за ових 14 година колико сам на стадиону, али у праву си, нећемо о томе.

Што се песама тиче, ето напретка. Ниси поставио нити једну песму да ми појасниш колико сте оригинални. Само опет не конташ, џаба брате да ти даље објашњавам. Још једном ћу и само написати: Песме које осмили неко попут Розе Позе нису оригиналне песме једне трибине. Могу се певат'', али нису са трибине. то што вам кубура пише пемсе, пише их на мелодиј које имају многе навијачке групе. недај Боже да сад кренем колико песама од Делија су препеване на југу, али то 'задовољство' ти пружит нећу јер нисмо из исте приче.
Знање Делија и музичку опус: то што си написао само показује оно што већина људи који није део трибине мисли о овом другом делу. Класична стереотипија, па с' обзиром да нам је музички опус сеоска биртија, нађи неког саговорника из те бранше, па се са њим објашњавај.

Како живе, то би требао да знаш ако си ултрас ( не ш ). Пошто ниси, ти си симпатизер па можеш да се дуриш до сутра.

E ali ubedljivo najdebilnija navijacka prozivka je od strane zvezdasa, kad nas prozivaju da nasa pesma "da volim crno-bele" je prerada dubrovackih trubadura "dok palme njisu grane"

Toliko debilna prozivka da nisu primetili da oni imaju pesmu na apsolutno istu melodiju :hahaha:

мислиш, онда кад сте покрали заставе из Ревије па их експресно вратили на Маракану? Али наравно, ти си за то чуо као ја за правац простирања тундри у Сибиру. Ако будеш једном имао желудца, могу ти наћи преко 70 застава које су вам пале за ових 14 година колико сам на стадиону, али у праву си, нећемо о томе.
Што се песама тиче, ето напретка. Ниси поставио нити једну песму да ми појасниш колико сте оригинални. Само опет не конташ, џаба брате да ти даље објашњавам. Још једном ћу и само написати: Песме које осмили неко попут Розе Позе нису оригиналне песме једне трибине. Могу се певат'', али нису са трибине. то што вам кубура пише пемсе, пише их на мелодиј које имају многе навијачке групе. недај Боже да сад кренем колико песама од Делија су препеване на југу, али то 'задовољство' ти пружит нећу јер нисмо из исте приче.Знање Делија и музичку опус: то што си написао само показује оно што већина људи који није део трибине мисли о овом другом делу. Класична стереотипија, па с' обзиром да нам је музички опус сеоска биртија, нађи неког саговорника из те бранше, па се са њим објашњавај.
Како живе, то би требао да знаш ако си ултрас ( не ш ). Пошто ниси, ти си симпатизер па можеш да се дуриш до сутра.
Што, вратили их нису им се свиделе!Гробари пале заставе које одузму не скупљају их па их показују на сваком дербију тек да се види колико их има, можда то није ултрашки не знам, ти рече да си компетентан по том питању.

Ја сам ти поставио неколико песама и све су оригиналне и мелодије и текстови сад што то не одговара твојим "високим" ултрашким стандардима је већ друга прича.
Него за шта су писане ако нису за трибине, за свадбе!
Слободно напиши звездашке песме које смо препевали до тада уживај:
чак и на ово имате неку наказу од текста чини ми се.
И како знаш да мелодија за песму "још једна победа и титула" није покупљена из неке друге песме, јавило им се привиђење и просветлило неког или неке!
Па ја нисам али питам тебе, али видим да и ви ултаси то не знате да објасните?

Poslednja izmena od moderatora:
Што, вратили их нису им се свиделе!Гробари пале заставе које одузму не скупљају их па их показују на сваком дербију тек да се види колико их има, можда то није ултрашки не знам, ти рече да си компетентан по том питању.
Хахаххахаххахахахха, чуј пале заставе, не чекају дерби. Јаој, колико се ти о навијању не разумеш, а покушаваш нешто да докажеш и покажеш. притом се још правиш паметан. Али за овакву изјаву, брате, покриј се ушима и ћути. Немој више да се офираш свега ти. Заставе сте синко мој драги вратили брзином светлости после мале нашег доласка на ЈНА. Е давно не прочитах ништа смешније.
Ја сам ти поставио неколико песама и све су оригиналне и мелодије и текстови сад што то не одговара твојим "високим" ултрашким стандардима је већ друга прича.
Него за шта су писане ако нису за трибине, за свадбе!
Слободно напиши звездашке песме које смо препевали до тада уживај:
чак и на ово имате неку наказу од текста чини ми се.
И како знаш да мелодија за песму "још једна победа и титула" није покупљена из неке друге песме, јавило им се привиђење и просветлило неког или неке!
Па ја нисам али питам тебе, али видим да и ви ултаси то не знате да објасните?Ја сам мислио да се пише удбаш.:D

Писане су јер вам вође не знају ништа о навијању, зато су вама овакве песме хит на југу. И чуј, неку наказу. Колико омаловажаваш тренутно најбољу групу на Балкану, показује и ова реч наказа. Нећу ти постављати никакве песме које сте обрадили од нас, једноставно ниси достојан тога.
А како знам да је то оригинална мелодија? Врло просто јер сам био ту кад се правила. Приде, пратим навијачке сцене широм Европе и света и не постоји песма на ту мелодију.

Poslednja izmena od moderatora:
Хахаххахаххахахахха, чуј пале заставе, не чекају дерби. Јаој, колико се ти о навијању не разумеш, а покушаваш нешто да докажеш и покажеш. притом се још правиш паметан. Али за овакву изјаву, брате, покриј се ушима и ћути. Немој више да се офираш свега ти. Заставе сте синко мој драги вратили брзином светлости после мале нашег доласка на ЈНА. Е давно не прочитах ништа смешније.
Јел и ове:
2_trofeji03.jpg
995014_346667515471753_230436635_n.jpg
48774033650815978309971.jpg
Derbi 1997-98.jpg
heroesdox.jpg

:rotf:.Оно Делије су познате по посетама нашем Храму фудбала, ту обично забораве понешто.
Писане су јер вам вође не знају ништа о навијању, зато су вама овакве песме хит на југу. И чуј, неку наказу. Колико омаловажаваш тренутно најбољу групу на Балкану, показује и ова реч наказа. Нећу ти постављати никакве песме које сте обрадили од нас, једноставно ниси достојан тога.
А како знам да је то оригинална мелодија? Врло просто јер сам био ту кад се правила. Приде, пратим навијачке сцене широм Европе и света и не постоји песма на ту мелодију.
Навијачи су ту да навијају а не да компонују песме.Наказа се односи на обраду те песме од стране "композитора" са севера:
"Nekad je bio Hram a sad je grobnica
Srusen i spaljen do temelja hiljade mrtvih grobara".
не знам како другачије може да се назове, можда врхунцем креативности групе грађана са твоје трибине.
Најбоља група на планини Балкан можда, само да знаш тамо ти и није нека конкуренција.Онда немој да се правиш паметан.
Ооооо значи имамо овде на форуму колегу композитора, каква част, шта сте још компоновали у животу колега?Како не постоји, зар они ваши из Атинског предграђа које још зову Пиреј не певају неку сличну песму?
Da li je realno da si ovo napisao? :lol:
Ja razumem rivalstvo i sve, ali treba imati i nekog dodira sa realnošću.
То ти је реалност неком сурова неком весела али тако је.:)
Одавно већ важи правило да су Гробари бољи у навијању док Делије праве боље кореографије.Мало је то покварила ова подела на Југу али и то ће се средити једног дана кад криминалци из Алкатраза напусте трибину.

И није те срамота да качиш ове наше заставе? који си ти мозак, па то ти је. Све сем Хероја је покрадено, застава Хероји је пала у тучи, испао је момку ранац. Хоћемо ми од пита да почнемо, или можда стока Панчево, или три пута Падињак, Кумови Врбас три пута... Преко седамдесет застава вам је пало, не дербију 2007. 12. Али битно да си окачио заставе које су покрадене. па ми нашим екипама које загов*ају не дамо да каче заставе, мислиш ли да би Ултраси или Ултра Бојси урадили заставе поново, па нисмо ми гробари хаман човече.

Ово остало је више јадно и смешно да коментаришем. Хавер мисли да се разуме у навијање, ни не зна да му цигани сад воде трибину, да не могу да се скупе, да се убијају, да им је прва екипа криминал а хоће да појасни како боље певају од нас. Чак и у кошарци, дође 300 Делија па надгласа ту 'најбољу дворанску публику' у Европи. Било синак за време Чегија то што причаш, данас нема гробара, има онихх који су навијали за Звезду, Рад, Земун... То је ваша реалност. Имате Забрањене који су мање више ок прича и то је то.

Back