Navijačke teme

Najjaci navijaci u exYU

• Grobari (Partizan Beograd)

• Delije (C.Zvezda Beograd)

• Firma (Vojvodina N.S.)

• Lesinari (Borac Banja Luka)

• Horde Zla (Sarajevo)

• Ultrasi (Zrinjski Mostar)

• BBB (Dinamo Zagreb)

• Torcida (Hajduk Split)

• Armada (Rijeka)

• Neko iz Slovenije

• Neko iz Makedonije

• Neko iz C.G.

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Gde si ti pročitao da je ovo sa vaših portala?Jeste,samo bi mi falilo da redovno pratim vaše istraumirane forume.To prepuštam vama kojih ovde ima (posebno sa košarkaškog foruma Krstarice).
Znaš koliko me zabole šta ti misliš o meni !

Pogledaj samo sta pises :D kad neko i zeli da ima normalnu konverzaciju s tobom ti pocnes da histerises ko da imas PMS..opusti se covece,nek smo mi istraumirani,ruzne njuske,bolesnici itd,tebi smo nebitni ionako mi to znamo...ti si zajeban neki baja i ja ne smem da se kacim s tobom :D Ajd pa da vas razvale armejci ...sta cu kad volim Rusiju. Opusteno kolega,nek si ti nama ziv i zdrav:bye:

Poslednja izmena:
U Beogradu umro navijač moskovskog CSKA

Uoči prvog meča šesnaestine finala Lige Evrope između Crvene zvezde i moskovskog CSKA, koja se ovog utorka na stadoinu "Rajko Mitić" igra od 18 sati, u Beogradu je preminuo jedan navijač ruskog kluba. Kako javlja ruski portal "Cargrad", u pitanju je navijač poreklom iz Moskve, koji je umro usled srčanih problema.

https://sport.blic.rs/fudbal/evropski-fudbal/u-beogradu-umro-navijac-moskovskog-cska/4kvlwq1

Pos*rem mu u knjizevnost,bavio se stvarima koje nemaju dodirnih tacaka u umetnost za sta su ga klasifikovali.
Јако лепо од тебе, баш онако аргументовано објашњено!
Ne znaci ako nema nijednog dokumenta na netu da se nije glupirao u tim snimcima vasih utakmica na nekadasnjoj Stankom TV.
Такође не значи да ако ти рецимо имаш лекарско уверење да си уствари нормалан.
Глупирао се јесте али вас једва да је спомињао у тим снимцима.
Kao drugo,nadam se da nisi toliko gloop,napisao sam da im je zajednicko glupiranje ispred mikrofona s'tim sto je ovaj vas to radio kao nezreli napaljeni klinac.
Како то може да буде њима заједничко, када је овај преносио тек неколико утакмица на локалној телевизија а овај други професионални коментатор, замлаћивао нас на велико својим глупостима и то на главном јавном сервису.
Ma da,ja sam tezak kopleksas a ti se konstantno bavis Zvezdinom istorijom,ko je i kada dosao u nas klub dok ove tvoje crnokosuljase kroz price sa grobarskih foruma iznosis kako vas je osnovala kraljica Milica a ne ustase.
Наравно и то највећи од овде присутног пучанства који још увек броји посету на ЈНА.Ја се бавим стварима које ме занимају тако да буди мало захвалан што си сазнао нешто о клубу за који навијаш а о чему ниси могао да читаш у удбашким читанкама јер тога тамо нема.
Срби никада нису имали краљицу Милицу а када је основан Партизан усташа већ нема на овим просторима бар званично опет су те погрешно учили у школици.
Volim da se tako potpisujem jer volim da vas nerviram :) Ako ti smeta,svoje sline preusmeri na prijavu korisnika..
Ма јок, мени је уствари драго да си неписмен.:hahaha:
Hahaha "e pa ne ide to tako" :lol: Polako sinak,strefice te shlog :hahaha:
Nego prati sta u svojoj fascikli donosi vas veciti spasilav AV u zagrebu,gradu vaseg osnovanja.Da li u svojim dokumentima ima price i za spas naseg Partizana (ops,upotreba velikog slova u imenu kluba :eek: )
Over & out :bye:
Наравно да не иде јер увек има неко да те подсети колико си мален ознаш у овом свету црно белом.
Мислиш овај:
20170530133201_428451.jpg

Тамо му је и место, можда се и изљубе три пута, љуби вас ваш њофра.
tempo1.jpg

:klap:

Ajde i vi što smarate sa Vučićem toliko kada je Tadić kao predsednik države dolazio na utakmice KK Partizana i pevao navijačke pesme.
Tada ste licemeri ćutali.
Вучка је поменуо колега ознаш а не ја.
Тадић је навијач Партизана који је био на пар кошаркашких утакмица а могуће и на само једној, оној против Макабија за одласка на фајнал фор и од кога тај клуб није имао никакву материјалну корист, чак и оно што је обећао видимо да није испуњено, док са друге стране АВ не само да је навијач ових дречаво обојених већ је и састављао радне групе и подгрупе тамо и мешао се у управљање клубом и да није њега реално сада би играли београдску зону увелико а могуће и да би били расходовани као у неким другим спортовима.Неупоредиво исто као да поредиш Слобу Новаковића и Пантића или оба Пантића.

Иначе Жељку је изгледа син у јако лошем стању.

Ja se Tadića sećam jedino sa basketa protiv Makabija, najviše zato što se na snimku vidi da su više njega snimali posle tekme nego igrače ili Duleta Vujoševića, teško da je bio na još nekoj, mada možda grešim, ali teško.

Јако лепо од тебе, баш онако аргументовано објашњено!

Такође не значи да ако ти рецимо имаш лекарско уверење да си уствари нормалан.
Глупирао се јесте али вас једва да је спомињао у тим снимцима.

Како то може да буде њима заједничко, када је овај преносио тек неколико утакмица на локалној телевизија а овај други професионални коментатор, замлаћивао нас на велико својим глупостима и то на главном јавном сервису.

Наравно и то највећи од овде присутног пучанства који још увек броји посету на ЈНА.Ја се бавим стварима које ме занимају тако да буди мало захвалан што си сазнао нешто о клубу за који навијаш а о чему ниси могао да читаш у удбашким читанкама јер тога тамо нема.
Срби никада нису имали краљицу Милицу а када је основан Партизан усташа већ нема на овим просторима бар званично опет су те погрешно учили у школици.

Ма јок, мени је уствари драго да си неписмен.:hahaha:

Наравно да не иде јер увек има неко да те подсети колико си мален ознаш у овом свету црно белом.
Мислиш овај:
Pogledajte prilog 477971
Тамо му је и место, можда се и изљубе три пута, љуби вас ваш њофра.
Pogledajte prilog 477973
:klap:

Vaseg utemeljivaca,predsednika crno bele ljubavi ostavljamo vama i ne mesamo se u bogatu istoriju tudjmanovog vladanja u SD partizan.
Ali vidim da ti ocigledno imas kratke spojeve bionickih implanta u glavi pa ne vredi dalje sa tobom raspravljati.

- - - - - - - - - -

Nego,kome su se juce na pasnjaku priklonili armejci - alkatrazima,janicarima,zabunjenima,splicanima...?

Vaseg utemeljivaca,predsednika crno bele ljubavi ostavljamo vama i ne mesamo se u bogatu istoriju tudjmanovog vladanja u SD partizan.
Ali vidim da ti ocigledno imas kratke spojeve bionickih implanta u glavi pa ne vredi dalje sa tobom raspravljati.
Nego,kome su se juce na pasnjaku priklonili armejci - alkatrazima,janicarima,zabunjenima,splicanima...?
Као што видимо из приложеног он је потпуно ваш, тако да не вреди ти да се батргаш, његове су боје само црвено беле.

Па то би требало ти да нам кажеш као дежурни бројач посете на ЈНА.
27867507_10155415880496647_4967864289187720502_n.jpg

http://www.kurir.rs/sport/fudbal/29...-partizan-viktorija-prazne-blagajne-u-humskoj

Оне ваше јаде не вреде зато ни коментарисати што се из медија не би рекло:
https://sport.blic.rs/fudbal/evrops...-ulaznica-ostalo-za-zvezdino-evropsko/cpczjjy
кад оно црвц Милојка.

E kad je Tadic zavrtao rukave :mrgreen:

"Pred kraj, pred, valjda, poslednje puitanje, doturili smu mi ceduljicu na kojoj je pisalo 'CSKA pobedio 1:0, Pešić promašio prazan gol'. Pročitao sam i pojavilo crnilo na licu, kad sam to video odjednom sam postao crn", rekao je Vučić.

SVI ZA NIŠ!!! Subota
03.03.2018. god. Idemo
vozom. Voz iz Beograda
kreće sa stanice Prokop
u 7:30 časova.
Parizanovci, idemo u što
većem broju. Hajde kao
nekada kada su Grobari
bili strah i trepet za celu
navijačku scenu u
okruženju, hajde kao
nekada da osetimo šta
znači biti iskonski Grobar
i da za trenutak
proživimo ambijent
gostovanja na kojima se
iznedrila, za nas
Grobare, legendarna
kaznena ekspedicija.
Ona je svoju slavu stekla
tako što je širila
grobarstvo u svakoj
zabiti bivše Jugoslavije,
dolazeći na svako to
mesto upravo vozom,
koji je posle prve stanice
i sam postao Grobar. Na
tim putovanjima su
stasale mnoge grobarske
ekipe i na tim
gostovanjima se
iznedrilo autentično
grobarstvo koje je bilo
primer za celu navijačku
scenu dugi niz godina.
Gajeći prave grobarske
vrednosti mi se, braćo,
borimo za oporavak naše
tribine i celokupnog
grobarstva. Trulo,
kancerozno tkivo iz
našeg grobarskog
organizma mora da
otpadne. Hajde, braćo,
da grmi Prokop kada voz
bude krenuo, da
izbacimo šalove kroz
prozor vagona i da svi
znaju da su Grobari
krenuli na gostovanje.
Hajde da u svakom gradu
gde staje voz pozdravimo
Partizanovce koji kreću
za Niš. Vi, braćo Grobari
iz južne Srbije i iz grada
Niša, sačekajte nas na
ŽELEZNIČKOJ STANICI NIŠ
kada grobarska
kompozicija bude
pristigla, kako bismo svi
zajedno krenuli ka
stadionu. Uskoro ćemo
vas obavestiti za koju
tribinu da kupujete
karte. JUG USTAĆE!

Ako postoji i treca Grobarska grupa onda ce verovatno ici na istocnu tribinu na gornji nivo koji je takodje odsecen od severne tribine.

Proletos u pretposlednjem kolu 80% stadiona je bilo crno-belo. Ja sam bio na istoku donji nivo, blize severu.

U regularnom delu sezone je bilo 50%-50% sto se navijaca tice, bilaje i slabija poseta, tada sam bio na istoku donji nivo, sa sinom, i bilo je mesano, i jednih i drugih navijaca.

Proletos u pretposlednjem kolu 80% stadiona je bilo crno-belo. Ja sam bio na istoku donji nivo, blize severu.

U regularnom delu sezone je bilo 50%-50% sto se navijaca tice, bilaje i slabija poseta, tada sam bio na istoku donji nivo, sa sinom, i bilo je mesano, i jednih i drugih navijaca.

I sada ce biti vise Grobara jer je neki tihi bojkot uprave Radnickog koji traje od smene Pakulta.

Slika kkurca a u pozadini sever..neprocenjivo :hahaha:

delije junaci napali ljude sa decom i momke sa devojkama na zapadu - i to neuspesno.....ostavili istok prazan da ih opet grobari ne bi jurili po rajku....
Ipak, sve u svemu stadione teba zatvoriti pa igrati bez publike...ionako su stadioni prazni, a kad se malo napune obicno daju priliku profesionalnim navijacima da ucvrste polozaj neredima i haosom na koji se upeca neutralna masa naivaca....

Back