Gost 411566
Obećava
- Poruka
- 97
Podela Grobara...Kimi VS Republika Srbija (SNS Botovi,Janičari)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Једина беда је овде Кеба.
Pogledajte prilog 475259
Дакле да сумирамо, ти га мрзиш и сматраш да је кретен јер је он на некој локалној телевизији док је преносио утакмице Партизана говорио све најгоре о Црвеној звезди!!!Ne znam da li imate murale još nekih velikih vaših navijača (Boda Ninković,Bogdan Diklić,Kornelije Kovač,Ismet Krcić,pevač narodne muzike Zoran Jovanović i mnogi drugi).Za ovog prešaranog - jedino za njega mi nije žao.Pokojni je ali je bio kreten na kvadrat.Čak ste se i vi stideli nekih njegovih izliva gluposti.Sećam su se na nekadašnjoj TV Stankom puštali snimci vaših utakmica koje ste igrali tokom dana a da je ovaj njih prenosio.To je bio festival idiotizma.U životu veću gnjidu nisam slušao.Molili ste ljude sa Stankom TV-a da ga sklone koliko je sr*o javno o Zvezdi.Imao je i sukob sa Borom Čorbom zbog toga.Ali verovatno da ostali nisu reagovali jer su videli da je čovek odlepio.
Nema šta da sumiraš u tvom pitanju dobio si i odgovor.Дакле да сумирамо, ти га мрзиш и сматраш да је кретен јер је он на некој локалној телевизији док је преносио утакмице Партизана говорио све најгоре о Црвеној звезди!!!
Ја се тога сећам и знам да није имао смисла за пренос утакмица да је и мене то нервирало али какве везе то има са твојим клубом то не знам?
Можда је некад и поменуо Звезду у баш негативном контексту ја се искрено не сећам али је био осведочени партизановац и то није било ништа према ономе што су ови твоји тих година а и данас говорили о Партизану, да не помињем олињалог Милојка, шта тек онда за њих да кажемо.Не очекујеш ваљда да вам пише хвалоспеве.
Гробари су већ показали шта мисле о њему и овим муралом и раније.
Pogledajte prilog 477140
Иначе једно запажање, сећамо се сви новинарске и опште медијске харанге на све црно бело пре него што су црвена браћа из Пиреја гостовала Партизану у Београду и шта се све тада писало и причало, најављивали нереди и инциденти, а и дешавало, да навијачи петокраке уз помоћ полиције покушају да уђу на стадион, а видимо да сада када наша Московска браћа играју утакмицу против истих тих у истој тој земљи тога свега нема.Видећемо зато шта ће се дешавати.
Супер мрзиш га јер је не воли Звезду него Партизан баш лепо и зато знаш да је олош од човека, какав је он лично ти уствари не знаш!Nema šta da sumiraš u tvom pitanju dobio si i odgovor.
No,ne znam zašto dalje komentarišeš o njemu kad si već napisao da znaš sve njegove idiotulke?!
Pričamo o muralima a ne o sportskim komentatorima.Ali kada si se već dohvatio čika Milojka ova dvojica imaju dosta zajedničkog osim što je samo jedan od njih sportski komentator a drugi filmski kritičar.
Da,pisalo se a sami ovde kritikujete paljevine od novinara.Ne bi me čudilo da se tim stvarima bavio "čuveni" novinarski tandem Blic/B92 Lojanica,Šaranović,Đorđević.....priliče im takve stvari.
Što se tiče moskovljana tu sr*nje može da izbije jedino ako se vaše ružne njuške pojave bliže Rajku.
Da li mi je trebao veći razlog da ga mrzim od toga što je konstantno kao javna ličnost više pljuvao po Zvezdi nego što je hvalio partizan?Супер мрзиш га јер је не воли Звезду него Партизан баш лепо и зато знаш да је олош од човека, какав је он лично ти уствари не знаш!
Једноставно није знао да преноси утакмице и то је све и то се није ни очекивало до њега, па није их преносио на националној телевизији као неки други којима је то посао.
Шта то имају заједничко Слоба и Милојко?
Да ли је Слоба икада изјавио било шта слично овоме:
Шта је онда Милојко за тебе?
Јесте писало се а сада се не пише, понестало мастила изгледа, биће да новинари саботирају бандеру српства.
Ја те и питам како је то пљувао по Звезди а ти ми кажеш да је то док је преносио Партизан на некој локалној телевизији, а тамо нема ничега од тога што кажеш а поготово нема бљувотина и лажи таквог ранга које износе ваше јавне личности о Партизану.Да не воли твој клуб то ми је познато и то није никакав грех.Da li mi je trebao veći razlog da ga mrzim od toga što je konstantno kao javna ličnost više pljuvao po Zvezdi nego što je hvalio partizan?
Kakvi crni prenosi čoveče,taj nije ni komentator i nikome nije jasno zašto su njemu dali da komentariše vaše utakmice?!
Naprotiv,ludog Milojka niko ne brani.I on je govedo.
Nego kada smo već kod poznatih pokojnih navijača,šta kažeš na ovo (piše se o Nebojši Glogovcu,nema veze što je to samo forum):
Ovo je morbidno.
Ja tebe pitam ako je pljuvao i psovao Zvezdu javno na TV-u,treba da ti se i to objašnjava? Manje je bitno zato što je lokalna stanica koja je mogla da se gleda po celom Beogradu i okolini?Gde to nema "tamo",u arhivi televizije?Da,to stvarno treba biti u arhivi televizije.takve antologijske reči treba svaki novopečeni grobar da upamti od velikog čika Slobe.Ја те и питам како је то пљувао по Звезди а ти ми кажеш да је то док је преносио Партизан на некој локалној телевизији, а тамо нема ничега од тога што кажеш а поготово нема бљувотина и лажи таквог ранга које износе ваше јавне личности о Партизану.Да не воли твој клуб то ми је познато и то није никакав грех.
Опет шта то имају заједничко Слоба и Милојко?
Шта са овим, видим да ни онај ваш који се јавио није ништа мањи идиот (ДСЦЗ).
Овај други (Бане) иако наш је бар име твог клуба написао како треба за разлику од тебе који име мог клуба овде пише малим словом, али он вероватно нема комплексе као ти.
Вечна му слава и хвала за све.
Pogledajte prilog 477421
Ja tebe pitam ako je pljuvao i psovao Zvezdu javno na TV-u,treba da ti se i to objašnjava? Manje je bitno zato što je lokalna stanica koja je mogla da se gleda po celom Beogradu i okolini?Gde to nema "tamo",u arhivi televizije?Da,to stvarno treba biti u arhivi televizije.takve antologijske reči treba svaki novopečeni grobar da upamti od velikog čika Slobe.
Znači tvoj odgovor je da ni ovaj naš nije ništa manji idiot na morbidnu provokaciju?Hahaha,da vas nema takve musave treba vas izmisliti.
Čovek se u komentaru sprda sa mladim čovekom koji je umro a tebi je u prvom planu odgovor zvezdaša
Nemoj ja da ti budem trn u oku kojim slovima pišem,kod vaših zna da bude festival glupost u pisanju svega što se tiče Crvene zvezde.
Ja tebe pitam ako je pljuvao i psovao Zvezdu javno na TV-u,treba da ti se i to objašnjava? Manje je bitno zato što je lokalna stanica koja je mogla da se gleda po celom Beogradu i okolini?Gde to nema "tamo",u arhivi televizije?Da,to stvarno treba biti u arhivi televizije.takve antologijske reči treba svaki novopečeni grobar da upamti od velikog čika Slobe.
Znači tvoj odgovor je da ni ovaj naš nije ništa manji idiot na morbidnu provokaciju?Hahaha,da vas nema takve musave treba vas izmisliti.
Čovek se u komentaru sprda sa mladim čovekom koji je umro a tebi je u prvom planu odgovor zvezdaša
Nemoj ja da ti budem trn u oku kojim slovima pišem,kod vaših zna da bude festival glupost u pisanju svega što se tiče Crvene zvezde.
Ne znam prijatelju odakle si ti sada iznikao i čiji si klon ali hajde i tebi da odgovorim.Ćoki i Terzić su mnogo više indirektno vređali Partizan,a i vaši novinari su poslednje 3 godine nam odvlače ljude sa stadiona.Alo,dobijate dozvolu od države da lepite plakate svuda,a mi ne???O čemu pričamo?Niste pozvani da pričate o novinarima.
- - - - - - - - - -
Ćoki i Terzić su mnogo više indirektno vređali Partizan,a i vaši novinari su poslednje 3 godine nam odvlače ljude sa stadiona.Alo,dobijate dozvolu od države da lepite plakate svuda,a mi ne???O čemu pričamo?Niste pozvani da pričate o novinarima.Kraj.
Рекао си за човека да је кретен на квадрат, а он књижевник, редитељ и драматург, да је олош и да га мрзиш јер је толико лоше говорио о Звезди у тим преносима да ти то ниси могао да му опростиш чак ни сада када је већ одавно мртав, а тога у тим преносима нема, нађи па слушај.У јавности се врло ретко појављивао тако да сигурно није могао да оцрни Звезду као ови ваши што раде са Партизаном.Ja tebe pitam ako je pljuvao i psovao Zvezdu javno na TV-u,treba da ti se i to objašnjava? Manje je bitno zato što je lokalna stanica koja je mogla da se gleda po celom Beogradu i okolini?Gde to nema "tamo",u arhivi televizije?Da,to stvarno treba biti u arhivi televizije.takve antologijske reči treba svaki novopečeni grobar da upamti od velikog čika Slobe.
Pos*rem mu u knjizevnost,bavio se stvarima koje nemaju dodirnih tacaka u umetnost za sta su ga klasifikovali.Ne znaci ako nema nijednog dokumenta na netu da se nije glupirao u tim snimcima vasih utakmica na nekadasnjoj Stankom TV.Рекао си за човека да је кретен на квадрат, а он књижевник, редитељ и драматург, да је олош и да га мрзиш јер је толико лоше говорио о Звезди у тим преносима да ти то ниси могао да му опростиш чак ни сада када је већ одавно мртав, а тога у тим преносима нема, нађи па слушај.У јавности се врло ретко појављивао тако да сигурно није могао да оцрни Звезду као ови ваши што раде са Партизаном.
Као друго одговори ми већ једном шта он има заједничко са Милојком?
Те кретене си ти и поставио овде и нико други, кад оно међу њима и један мандов, без вас се не може још од када вас је Крцун измислио 1945. то знам.
Ти не можеш да будеш трн у оку никоме јер си највећи комплексаш на овом форуму и то се види из сваке твоје објаве и потписа, а хтео би да судиш Слоби, Јанку, Марку е па не иде то тако.
Сад су ти и ови са ГТР највећи и најпокваренији новинари у земљи, да неће и други дневник да воде!?
Постајеш већ жалостан.
Toga ima na obe strane...
Bolesni i jedni i drugi. I to neizlečivo.
Ne znam prijatelju odakle si ti sada iznikao i čiji si klon ali hajde i tebi da odgovorim.
Ne znam da li si namerno izostavio ili si prespavao enikclopediju vređanja Zvezde od strane debelog maga,poznatijeg kao velikog dupeuvlakača bosanskim mudžahedinima.da li treba da te podsetim na Stanojevića i slučaj svlačionica?
Da,upravo je Čović taj koji je odvukao navijačeJedino što je uradio je to da vam je nabio kompleks.Terzić nije ništa manje zlo od vaših njuški iz fk.Imali ste (i još uvek jesu) nedodirljive osvedočene kriminalce i lopove poput Bjekovića,Zečevića i Ćurkovića ali je zato za sve njih "zalegao" najveća fudbalska legenda sa ovih prostora Džajić.
Kada su novinari u pitanju,ne znam šta da ti kažem,samo ću neke da pomenem a da nisu Željko Pantić i Vladimir Tegeltija jer su oni priča za sebe i o njima je više suvišno pričati.
Vladimir Lojanica,kolumnista i novinar Blica:
![]()
U slobodno vreme,kad obuče uniformu Betmena:
![]()
![]()
![]()
...mada za njega je ovo mali prostora kakvih je još idiotarija pisao.
Dok sam još kod Blica da napomenem i filmskog režisera Gorčina Stojanovića sa njegovim uvek "umerenim i objektivnim" sagledavanjem stvari u srpskom fudbalu,pa onda ono da kada vi preokrenete rezultat to je rezultat vaše borbe i da je to sasvim normalna pojava a da su naše takve situacije uvek sumnjive.
Recimo Adam Štulić,sportski novinar Novosti (mali od Vučele):
![]()
![]()
Ili recimo komentatorski tandem sa O2 TV-a Šaranović/Đorđević koji su deo uredničke rubrike vašeg grobarskog-treš-romantizna,ista ta grupa koja je zadužena za vaše murale.
Evo kako oni uređuju taj sajt:
![]()
![]()
U slobodno vreme,gospodin novinar:
![]()
To je samo deo srpskog novinarstva koji vi podržavate.Pre nego što počneš bilo šta drugo da laprdaš ovde,malo se informiši u svom dvorištu.
Jbt pa ti pratiš sve Partizanove stranice na fb,portale i vesti vezane za nas,sajtove navijačkih frakcija itd i odvojio si prilično vremena da to sve sročiš u jedan post uz ilustracije...Ne brate, nisi iskompleksiran uopšteDosad sam stvarno mislio da si samo vatreni zvezdaš...ja sam se s Brenom raspravljao,potezali i teške reči ali on je kontraš i nema kompleksa čovek,samo je zagriženi navijač kao i većina nas iz oba tabora..ali ti...