Ne znam kako da odgovorim ovoj avangardi. Cisto podsecanja radi, grobari sa svim frakcijama i sa svima koji se tako smatraju (a to znaci ciganski otpad, splicani, milanezi, bugari, siptari itd...) za sve vreme svog postojanja, bili su protiv skoro svake uprave, samo sto nijednu nisu uspeli da oteraju. Mocna grobarija nije u stanju da smeni predsednika skupstine stanara u svojoj zgradi a kamoli Vucelica i Vazuru, kao sto pre toga nisu mogli da ruse ni Djuru frizuru, ni Curkovica, a da ne govorim o Bjeki i Zeki. Za svakog ste govorili da su mafijasi, lopovi, da zive od Partizana, da kradu, varaju itd... Bilo pesama i bojkota, ali kako rece jednom zeka "pa nece mene neki uliicari da smenjuju". I covek bio u pravu, svaka uprava je otisla kada joj je odgovaralo, ni sekundu pre.
Sa druge strane, mi kada smo smatrali da nam Dzaja ne valja (tamo posle Zenita kada smo mislili da smo izgubili od nekog smesnog ruskog kluba), bilo je dovoljno "Dzajo odlazi". Kao sto je bilo dovoljno i "Piksi odlazi" i "Lukicu odlazi". Jedini ko se inatio sa nama bio je Dan Tana i to je trajalo sest meseci pre nego sto smo ga najurili. Mnogi su otisli dosta kasnije nego sto je trebalo, kada je steta vec ucinjena. Ovaj doktor Tvorzic ostaje dok ga ne oteramo.
Opet govoreci o kriminalu na severu, to ima smisla. Veliki broj ljudi koji su krenuli iz navijackih redova zavrsio je u ekipama dilera, zelenasa, prangijasa itd... Opet, mnogi koji su usli u te vode napustili su navijacku pricu. Kao sto je napustaju oni koji su danas biznismeni (zna se o kome se govori). Ono sto se nije dogodilo, to je da je neko ko je proteran sa druge tribine dosao kod nas i uzeo komandu. Iskreno, ne kod nas, mislim da se to u svetu nije dogodilo, pa cak ni u Argentini gde je takvo luldilo bez prestanka. Nije se dogodilo da neko od vodja bude menadzer zvanicni igracima. Mozda je ta prva ekipa umesana u svasta, ali da uzimas procente za igrace, toga jos nije bilo. Nije bilo ni da se kao pojacanje zovu hrvati, kako bi se preuzela sipka. Ta prica je toliko bolesna da se ljudi i dalje pitaju da li je moguce tako nesto.
Posebno se nije dogodilo da ljudi sa znackama, pripadnici zandarmerije i interventne budu u ekipi. Tako nesto moguce je samo na partizanovom jugu.
Dakle ako vam jedino kod nas smeta petokraka, pa vi je uklonite prvo sa vaseg grba pa se kuro.becajte. Vi ste danas sizofrenija uzivo da se sa vama sprda svako normalan. Veliki vodja koji je zakinuo drugare i klub za 30 soma evra najavio povratak. I evo grobarska "prava prica" u transu.
Svi ste vi veliki buntovnici i avangarda, zrtve rezima i sistema. Eno tresao se Pionir onu utakmicu protiv Zadra, dve grupe ne zna se koja je vise prozivala AV i ovaj rezim. U realnosti najlajaviji ste na netu, gde ste i najbroniji.
I Only Beer, ne brini, pa nisi ti jedini ko je bio aktivan u periodu o kojem pricas bajke. Ima i drugih, da ne kazem, ima nas i drugih. Znamo sta je bilo tada. Nemoj ti da brines toliko za sever, kao sto vidis, akcija se redovno, Keba uvek vreba. Brini ti o vasem trecem bratoubilackom ratu na jugu i svim ovim momentima sizofrenije kojom ste obogatili srpsku navijacku scenu.
Da, pozdravicu Generala. Evo pozdravlja i on tebe