Navijačke teme

Najjaci navijaci u exYU

• Grobari (Partizan Beograd)

• Delije (C.Zvezda Beograd)

• Firma (Vojvodina N.S.)

• Lesinari (Borac Banja Luka)

• Horde Zla (Sarajevo)

• Ultrasi (Zrinjski Mostar)

• BBB (Dinamo Zagreb)

• Torcida (Hajduk Split)

• Armada (Rijeka)

• Neko iz Slovenije

• Neko iz Makedonije

• Neko iz C.G.

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Tamo na Jugu crni satana kolo vodi ono je strašno šta se tamo dešava,mnogo mi je drago što već dugi niz godina ne idem na tekme samo bi se nervirao kao budala ovako me zabole đoka.Ne idem na utakmice od one sezone kad smo igrali LŠ 2010/11. i od tada je sve nekako otišlo u pm. tako se potrefilo

Gde sam ja napisao da sam protiv nasilja? Ja nisam protiv nasilja, ali ga ne smatram smislom navijanja. Ako se desi, desi se... ne zanimaju me retardi poljski i ruski i njihove livade. Jos manje me zaniimaju jos veci retardi Balkanci, Turci i ostale kukavice sa nozevima, sekirama itd. P*cke najvece.
Pisao sam da sam protiv debila koji su u fazonu "Ultra 24/7". Protivim se tapkarosima, preletacima, kriminalcima na tribini. Protivim se idiotima koji ne znaju tri igraca iz svoje ekipe da nabroje a glume neko moodo na tribini. Protivim se agenturi u svakom obliku (a vi sa vasim Mamicevcima i kontar Mamicevcima imate tu materijala ihahaj...zato ne serrendaj). Generalno vas purgere jebbe kompleks oduvek. Grobari i Torcida su oduvek bili pojam za vas, a oduvase vas i Cigani. Imali ste neke periode gde ste se dizali, ali slabo je sve to. Nikad necete imati to postovanje, dzabe sve.
Trenutno ste u k*rcu otprilike kao Grobari. Kao grupa totalni raspad. Ali kao sto rekoh, sve je u k*rcu na Balkanu. Navijaci pogotovo. Nista strasno.

Ti na žalost ne razumiješ što znači Ultras, ni što bi trebalo značiti Ultra 24/7.
Da. BBB su imali agenturu u svojim redovima. Nekih 2% tribine. I to je sramota za BBB i od toga nitko ne bježi.
Ostatak ne bi komentirao. Priče o kompleksima i lamentiranje o tome ko je jači ostavljam internet razbijačima. Objektivnu ocjenu tko su BBB u navijačkom svijetu, a tko su Grobari potražim kod neutralnih izvora, npr. na stranim forumima.

Tamo na Jugu crni satana kolo vodi ono je strašno šta se tamo dešava,mnogo mi je drago što već dugi niz godina ne idem na tekme samo bi se nervirao kao budala ovako me zabole đoka.Ne idem na utakmice od one sezone kad smo igrali LŠ 2010/11. i od tada je sve nekako otišlo u pm. tako se potrefilo

Normalno, kao i svaki Grobar.

Ti na žalost ne razumiješ što znači Ultras, ni što bi trebalo značiti Ultra 24/7.
Da. BBB su imali agenturu u svojim redovima. Nekih 2% tribine. I to je sramota za BBB i od toga nitko ne bježi.
Ostatak ne bi komentirao. Priče o kompleksima i lamentiranje o tome ko je jači ostavljam internet razbijačima. Objektivnu ocjenu tko su BBB u navijačkom svijetu, a tko su Grobari potražim kod neutralnih izvora, npr. na stranim forumima.

24/7 Ultra pricu niti hocu niti zelim da razumem...plus je prezirem, jer je bolesna i debilna. Kao sto rekoh, purgeru, pojavi se na nekoj svadbi i serri o Dinamu i dobices po njonji. Dosta toliko... Cisto primera radi. Mi Grobari smo u ilegali, nevidljivi, kao grupa...ali sta da ti kazem... kazi nesto protiv Partizana i Grobara kad mislis da mozes i moze te snaci belaj. Uostalom, Grobari nikad nisu operisali po nalogu generalstaba. Mozes, kao i uostalom sto cinis i ti i ostali pacovi, samo da se molis da se Srbi, da se Grobari ne sloze. Tad ste najebbali.

Posto je Bozic...pozeleo bih svima sve najbolje. Pre svega zdravlja.

Poslednja izmena od moderatora:
Kako bre grobari nisu operisali po nalogu generalstaba. Ovo sto je ostalo od grobalja, a da se nije preselilo na fejsbuk je pod direktnom komandom ciganskog otpada. Nego ova situacija gde jedan internet grobar preti nekom ilegalom, pa vas se bre vise ni slaninari ne plase, a kamoli ostali. Kakve nadrealne situacije prave ovi koji jos prate taj klub, sa jedne strane bivsi cigani, sa druge bivsi vodja sa ekipom koja je angazovala hrvate za neko preuzimanje tribine. Sizofrenija. Ali istinu za dusu, sve to otislo u kur.ac od kada je Only Beer napustio tribinu.

Inace da ova telenovela dobije nastavak pobrinuo se nekadasnji veliki vodja Kimi gostovanjem na Balkan info. Sa vama uvek komendija.

Kako bre grobari nisu operisali po nalogu generalstaba. Ovo sto je ostalo od grobalja, a da se nije preselilo na fejsbuk je pod direktnom komandom ciganskog otpada. Nego ova situacija gde jedan internet grobar preti nekom ilegalom, pa vas se bre vise ni slaninari ne plase, a kamoli ostali. Kakve nadrealne situacije prave ovi koji jos prate taj klub, sa jedne strane bivsi cigani, sa druge bivsi vodja sa ekipom koja je angazovala hrvate za neko preuzimanje tribine. Sizofrenija. Ali istinu za dusu, sve to otislo u kur.ac od kada je Only Beer napustio tribinu.
Inace da ova telenovela dobije nastavak pobrinuo se nekadasnji veliki vodja Kimi gostovanjem na Balkan info. Sa vama uvek komendija.
Ајде не филозофирај више без преке потребе, ако неко треба да се сакрије у мишју рупу и да ћути то су управо навијачи црвене петокраке, пола спортског друштва су вам угасиле разноразне барабе и политиканти а да реч нисте рекли, осведочени лопови и лажови вам оргијају по фудбалском клубу а ви не смете да зуцнете од криминалаца на северу који су итекако повезани са њима, колико их је само страдало у мафијашким обрачунима у задње 2-3 године.Једина разлика између тих кримогених морона на северу и ових на југу је то што су ови твоји сложни и још се чврсто држе, док су ови други међусобно подељени и завађени па је пажња јавности углавном на њима.Разлог преласка таквих сподоба са севера на југ је само зато што тамо нису имали прођу, навијали би они и за Динамо Батуми само ако могу да се окористе нечим.Никад мање публике нисте имали јер се многима смучила таква хегемонија и криминал, као да вас удба и даље преваспитава и контролише.
10330496_599694633461932_770704357094431564_n.jpg

Са вама увек трагедија.

Ja sam nebitan skroz. Jeste da sam u nekim pricama bio (za Koje bi ti prodao porodicu i svrsavao ovde svakidnevno), ali to tebi ne moram objasnjavati, jer kapiram da si nebitan kao ostale ovce na severu. Neka si ti srecan. I ubedjen kako ste vi garavi vrh vrhova i kako ste to oduvek bili.

Mi malo stariji ipak znamo neke stvari. Pozdravi Generalstab, ako smes da mu pridjes, i uzivaj...dok mozes. z;)

- - - - - - - - - -

Ајде не филозофирај више без преке потребе, ако неко треба да се сакрије у мишју рупу и да ћути то су управо навијачи црвене петокраке, пола спортског друштва су вам угасиле разноразне барабе и политиканти а да реч нисте рекли, осведочени лопови и лажови вам оргијају по фудбалском клубу а ви не смете да зуцнете од криминалаца на северу који су итекако повезани са њима, колико их је само страдало у мафијашким обрачунима у задње 2-3 године.Једина разлика између тих кримогених морона на северу и ових на југу је то што су ови твоји сложни и још се чврсто држе, док су ови други међусобно подељени и завађени па је пажња јавности углавном на њима.Разлог преласка таквих сподоба са севера на југ је само зато што тамо нису имали прођу, навијали би они и за Динамо Батуми само ако могу да се окористе нечим.Никад мање публике нисте имали јер се многима смучила таква хегемонија и криминал, као да вас удба и даље преваспитава и контролише.
Pogledajte prilog 473126
Са вама увек трагедија.

Nemoj tako.
Zvijezda stub srpstva. LOL... :hahaha:

Ne znam kako da odgovorim ovoj avangardi. Cisto podsecanja radi, grobari sa svim frakcijama i sa svima koji se tako smatraju (a to znaci ciganski otpad, splicani, milanezi, bugari, siptari itd...) za sve vreme svog postojanja, bili su protiv skoro svake uprave, samo sto nijednu nisu uspeli da oteraju. Mocna grobarija nije u stanju da smeni predsednika skupstine stanara u svojoj zgradi a kamoli Vucelica i Vazuru, kao sto pre toga nisu mogli da ruse ni Djuru frizuru, ni Curkovica, a da ne govorim o Bjeki i Zeki. Za svakog ste govorili da su mafijasi, lopovi, da zive od Partizana, da kradu, varaju itd... Bilo pesama i bojkota, ali kako rece jednom zeka "pa nece mene neki uliicari da smenjuju". I covek bio u pravu, svaka uprava je otisla kada joj je odgovaralo, ni sekundu pre.

Sa druge strane, mi kada smo smatrali da nam Dzaja ne valja (tamo posle Zenita kada smo mislili da smo izgubili od nekog smesnog ruskog kluba), bilo je dovoljno "Dzajo odlazi". Kao sto je bilo dovoljno i "Piksi odlazi" i "Lukicu odlazi". Jedini ko se inatio sa nama bio je Dan Tana i to je trajalo sest meseci pre nego sto smo ga najurili. Mnogi su otisli dosta kasnije nego sto je trebalo, kada je steta vec ucinjena. Ovaj doktor Tvorzic ostaje dok ga ne oteramo.

Opet govoreci o kriminalu na severu, to ima smisla. Veliki broj ljudi koji su krenuli iz navijackih redova zavrsio je u ekipama dilera, zelenasa, prangijasa itd... Opet, mnogi koji su usli u te vode napustili su navijacku pricu. Kao sto je napustaju oni koji su danas biznismeni (zna se o kome se govori). Ono sto se nije dogodilo, to je da je neko ko je proteran sa druge tribine dosao kod nas i uzeo komandu. Iskreno, ne kod nas, mislim da se to u svetu nije dogodilo, pa cak ni u Argentini gde je takvo luldilo bez prestanka. Nije se dogodilo da neko od vodja bude menadzer zvanicni igracima. Mozda je ta prva ekipa umesana u svasta, ali da uzimas procente za igrace, toga jos nije bilo. Nije bilo ni da se kao pojacanje zovu hrvati, kako bi se preuzela sipka. Ta prica je toliko bolesna da se ljudi i dalje pitaju da li je moguce tako nesto.

Posebno se nije dogodilo da ljudi sa znackama, pripadnici zandarmerije i interventne budu u ekipi. Tako nesto moguce je samo na partizanovom jugu.

Dakle ako vam jedino kod nas smeta petokraka, pa vi je uklonite prvo sa vaseg grba pa se kuro.becajte. Vi ste danas sizofrenija uzivo da se sa vama sprda svako normalan. Veliki vodja koji je zakinuo drugare i klub za 30 soma evra najavio povratak. I evo grobarska "prava prica" u transu.

Svi ste vi veliki buntovnici i avangarda, zrtve rezima i sistema. Eno tresao se Pionir onu utakmicu protiv Zadra, dve grupe ne zna se koja je vise prozivala AV i ovaj rezim. U realnosti najlajaviji ste na netu, gde ste i najbroniji.

I Only Beer, ne brini, pa nisi ti jedini ko je bio aktivan u periodu o kojem pricas bajke. Ima i drugih, da ne kazem, ima nas i drugih. Znamo sta je bilo tada. Nemoj ti da brines toliko za sever, kao sto vidis, akcija se redovno, Keba uvek vreba. Brini ti o vasem trecem bratoubilackom ratu na jugu i svim ovim momentima sizofrenije kojom ste obogatili srpsku navijacku scenu.

Da, pozdravicu Generala. Evo pozdravlja i on tebe z:poz:

Poslednja izmena:
Ne brinem o severu. Moze se i reci da me prosto zabole. Samo sam odgovorio na neke gluposti, jer nije bas tako da tamo vlada bratstvo, da nema nikakvih problema itd. To je sve.
O jugu isto ne brinem. Kao svako normalan ko je napustio tu tribinu jos davno (iz vec navedenih razloga).
Uglavnom, sto sam imao da napisem - napisao sam. Ne pada mi na pamet da se u nedogled natezem sa bilo kim ovde.

Ne znam kako da odgovorim ovoj avangardi. Cisto podsecanja radi, grobari sa svim frakcijama i sa svima koji se tako smatraju (a to znaci ciganski otpad, splicani, milanezi, bugari, siptari itd...) za sve vreme svog postojanja, bili su protiv skoro svake uprave, samo sto nijednu nisu uspeli da oteraju. Mocna grobarija nije u stanju da smeni predsednika skupstine stanara u svojoj zgradi a kamoli Vucelica i Vazuru, kao sto pre toga nisu mogli da ruse ni Djuru frizuru, ni Curkovica, a da ne govorim o Bjeki i Zeki. Za svakog ste govorili da su mafijasi, lopovi, da zive od Partizana, da kradu, varaju itd... Bilo pesama i bojkota, ali kako rece jednom zeka "pa nece mene neki uliicari da smenjuju". I covek bio u pravu, svaka uprava je otisla kada joj je odgovaralo, ni sekundu pre.
Па најбоље да ниси уопште ни покушавао, овако тек се сада види да ти уствари немаш појма о чему пишеш, ни основним стварима не бараташ како треба.Као прво свака управа на овоме свету у иоле нормалном клубу иде сама, односно зависи искључиво од односа у самој управи и скупштини клуба па тако и ови у Партизану, оно има изузетака можда у земљама трећег света подсахарске Африке или долине Инда, а можда најбољи пример долази нам из топчидерске рупе како је тамо мало шта нормално.Навијачима зато остаје да изразе незадовољство управом, начином функционисања клуба и генерално стањем у клубу на само један начин - на трибинама стадиона, а навијачи Партизана су то и радили и то уопште није било везано за резултатске успехе клуба у том тренутку па смо имали благо је речено непријатељски став према Ђурићу иако је Партизан са њим на челу био првак 6 пута заредом и играо лигу шампиона и лигу Европе редовно, такав случај код вас је немогућ и зато није ни забележен.Моћна гробарија никада није била толико инволвирана у рад сопственог клуба као неки други у сопствени, што је јако позитивна стар, и то не представља никакво мерило снаге групе већ више здравије односе у њему.
Sa druge strane, mi kada smo smatrali da nam Dzaja ne valja (tamo posle Zenita kada smo mislili da smo izgubili od nekog smesnog ruskog kluba), bilo je dovoljno "Dzajo odlazi". Kao sto je bilo dovoljno i "Piksi odlazi" i "Lukicu odlazi". Jedini ko se inatio sa nama bio je Dan Tana i to je trajalo sest meseci pre nego sto smo ga najurili. Mnogi su otisli dosta kasnije nego sto je trebalo, kada je steta vec ucinjena. Ovaj doktor Tvorzic ostaje dok ga ne oteramo.
Е сада не знам којој циљној групи ти припадаш тамо када кажеш " ми", али генерално навијачи Црвене звезде никада не могу да смене своју управу из разлога што су они део те управе, другим речима криминални клан који води трибину је део те управе а остали могу само да ћуте и плачу и да посматрају како њихове криминалне вође праве комбинације са члановима управе уништавајући тако клуб.Творзић ће ти бити добар све док су криминалци са севера уз њега а то ће бити док буде могао да их намири, а после тога за клуб можда буде касно.Тако сте се угасили у већини спортова и реч нисте рекли сем нешто мало за кошаркашки, додуше фудбалски клуб је и политичка творевина а колико ће то трајати видећемо.
10616032.jpg

Бунтовници са разлогом!
Opet govoreci o kriminalu na severu, to ima smisla. Veliki broj ljudi koji su krenuli iz navijackih redova zavrsio je u ekipama dilera, zelenasa, prangijasa itd... Opet, mnogi koji su usli u te vode napustili su navijacku pricu. Kao sto je napustaju oni koji su danas biznismeni (zna se o kome se govori). Ono sto se nije dogodilo, to je da je neko ko je proteran sa druge tribine dosao kod nas i uzeo komandu. Iskreno, ne kod nas, mislim da se to u svetu nije dogodilo, pa cak ni u Argentini gde je takvo luldilo bez prestanka. Nije se dogodilo da neko od vodja bude menadzer zvanicni igracima. Mozda je ta prva ekipa umesana u svasta, ali da uzimas procente za igrace, toga jos nije bilo. Nije bilo ni da se kao pojacanje zovu hrvati, kako bi se preuzela sipka. Ta prica je toliko bolesna da se ljudi i dalje pitaju da li je moguce tako nesto.
Само што са том криминалном причом нису завршили већ су искористили трибину да своје послове прошире и њима се и даље баве, па колико је тих тзв. вођа страдало у протеклих пар година.
http://www.telegraf.rs/vesti/175597...ti-napadac-mu-ispalio-nekoliko-hitaca-u-glavu
https://www.in4s.net/ubijen-jedan-od-vodja-navijaca-crvene-zvezde/
http://www.alo.rs/upucan-voda-navijaca-crvene-zvezde/116770
https://www.blic.rs/vesti/hronika/voda-navijaca-crvene-zvezde-uhapsen-u-beogradu/81jbx7e
http://arhiva.alo.rs/vesti/hronika/izresetan-voda-zvezdinih-navijaca/85252
http://www.espreso.rs/vesti/ekonomi...ila-od-drzave-poslove-vredne-180000000-dinara
то нису неке хулиганске акције повезане са фудбалским утакмицама већ чисти криминал где је трибина само параван, има свега само спорта нема ни за лек, али о чему причамо када вам је и навијачку групу основао окорели и доказани гангстер и криминалац.
Па баш су те ваше вође и узимале проценте од играча и чак и имали своје играче, то датира још од времена Лукића и Весића и то се зна, о томе је и Дан Тана причао, за то сам чуо да се дешава само код вас и нигде више.Делије су незаобилазни члан управе клуба, имају 18 представника у скупштини, бирају председника и без њих мало шта може да се одлучи.Не зову се Хрвати али се контактира полиција када треба да се направи нека сачекуша Гробарима.То јесте толико болесно да се стварно питамо како може да постоји неки такав клуб и његови навијачи.
Posebno se nije dogodilo da ljudi sa znackama, pripadnici zandarmerije i interventne budu u ekipi. Tako nesto moguce je samo na partizanovom jugu.
Па управо су ови твоји синоним за полицију, све ове ваше вође повезане су са њом, они их и ваде из затвора и не санкционишу, шетају слободни а имају сваки десетак најтежих кривичних дела иза себе, са друге стране пола јужне трибине је или у затвору или је било па изашло као онај кога си поменуо, и то и за бизарна недела, зато је и трибина начета од почетка уз склоност поделама.
Dakle ako vam jedino kod nas smeta petokraka, pa vi je uklonite prvo sa vaseg grba pa se kuro.becajte. Vi ste danas sizofrenija uzivo da se sa vama sprda svako normalan. Veliki vodja koji je zakinuo drugare i klub za 30 soma evra najavio povratak. I evo grobarska "prava prica" u transu.
Петокрака је најмање што ме тренутно занима, а ту шизофренију можеш да нађеш пре свега у свом дворишту, поента да чак и да хоћеш променити нешто не можеш, али ти изгледа још ни не знаш колико сте шупљи, углавном ваш проблем све док не почнеш да паметујеш другима.
Svi ste vi veliki buntovnici i avangarda, zrtve rezima i sistema. Eno tresao se Pionir onu utakmicu protiv Zadra, dve grupe ne zna se koja je vise prozivala AV i ovaj rezim. U realnosti najlajaviji ste na netu, gde ste i najbroniji.
Поклони се ти зато Месији и буду срећан!
NEBOJSa-covic derbi 148.jpg

И поред оволике објаве успео си да ми не одговориш на коментар, ајде прочитај га поново или позови неког да ти протумачи.

Poslednja izmena:
Normalno, kao i svaki Grobar.

24/7 Ultra pricu niti hocu niti zelim da razumem...plus je prezirem, jer je bolesna i debilna. Kao sto rekoh, purgeru, pojavi se na nekoj svadbi i serri o Dinamu i dobices po njonji. Dosta toliko... Cisto primera radi. Mi Grobari smo u ilegali, nevidljivi, kao grupa...ali sta da ti kazem... kazi nesto protiv Partizana i Grobara kad mislis da mozes i moze te snaci belaj. Uostalom, Grobari nikad nisu operisali po nalogu generalstaba. Mozes, kao i uostalom sto cinis i ti i ostali pacovi, samo da se molis da se Srbi, da se Grobari ne sloze. Tad ste najebbali.

Posto je Bozic...pozeleo bih svima sve najbolje. Pre svega zdravlja.

Al istina, po svadbama stvarno zna bit zajebano. Navijačka tuča na svadbi je opasna, ako ne paziš šta pričaš zna bit gadno. Sva sreća pa sam ja najveći svadbarski navijač-razbijač u povijesti i bio sam u preko 450 navijačko-svadbarskih tučnjava o kojima ste vjerojatno čitali u novinama.

VANDALIZAM - U Beogradu preko noći uništeni SVI murali znamenitih partizanovaca

https://sport.blic.rs/fudbal/domaci...-murali-znamenitih-partizanovaca-foto/4ed3rjh

Odavno u Srbiji ne postoji navijacki kodeks... ali ovo je vec preterivanje.
Ovo sto je uradjeno u razlicitim delovima Beograda je organizovano vrlo dobro od strane vise ljudi. I sta ocekivati drugo osim da se uzvrati istom merom i onda sve ide bestraga. Ne znam cemu ovo...? Kome smeta pokojni Haris Brkic ili Dusko Radovic osim idiotima.

Poslednja izmena:
Није то вандализам већ ***** ******, били и остали.
Pogledajte prilog 474168

Nema šta,junačko delo patriotski svesne omladine..sigurno su ponosni na svoju akciju,visak energije kad se ne radi nista po ceo dan i spava do podne...Ne shvatam cak ni te balavce da ti mural i Partizan ( ili Zvezda svejedno ) budu tolika opsesija...cast svim normalnim navijacima Zvezde al ovo su uradila neka iskompleksirana goveda

Poslednja izmena od moderatora:
Nema šta,junačko delo patriotski svesne omladine..sigurno su ponosni na svoju akciju,visak energije kad se ne radi nista po ceo dan i spava do podne...Ne shvatam cak ni te balavce da ti mural i Partizan ( ili Zvezda svejedno ) budu tolika opsesija...cast svim normalnim navijacima Zvezde al ovo su uradila neka iskompleksirana goveda

Problem je sto je ovo dobro organizovano na vise lokacija sto dovodi do zakljucka da je to poveca grupa huligana uradila. Zalosno da se tolika grupa srozala toliko da izbrise velika imena Srpske istorije ne samo iz sporta vec i iz kulture i to samo jer su ih naslikali clanovi suparnicke navijacke grupe.

Vi ste zapravo najgori, vi se međusobno masakrirate po tribinama.
Шта ми радимо код нас наша је ствар и нема везе са овим деценијским флустрацијама ниже расе и припадајућих сателита.
sp-grafiti.jpg

Сада нека овде нацртају Цецу, Кебу, Човића и Терзића њихове удбашке легенде.

И не, није ово дело неке мале групе крцуноваца скупљених на брзину већ оличење целокупног северног шљама с обзиром да ово није први пут.
И онда треба неко да их сматра навијачима или Србима!!!!

И не, није ово дело неке мале групе крцуноваца скупљених на брзину већ оличење целокупног северног шљама с обзиром да ово није први пут.
И онда треба неко да их сматра навијачима или Србима!!!!

Ovako nesto generalizovati na sve navijace Zvezde prilici samo nekom napaljenom osnovcu.

Jel tebi jasno da je ovo uradila ista stoka zbog koje se i Zvezda naplacala ihahaj kazni do sada kod uefe, a i sad ce da igra pred praznim tribinama u najvaznijoj utakmici!?

Takvima nije uopste stalo do Zvezde i pravih navijaca, vec samo da sebe promovise kao huligane.

Ovako nesto generalizovati na sve navijace Zvezde prilici samo nekom napaljenom osnovcu.

Jel tebi jasno da je ovo uradila ista stoka zbog koje se i Zvezda naplacala ihahaj kazni do sada kod uefe, a i sad ce da igra pred praznim tribinama u najvaznijoj utakmici!?

Takvima nije uopste stalo do Zvezde i pravih navijaca, vec samo da sebe promovise kao huligane.
Генерализовати се мора јер очито да то није нека мала група и то се понавља већ неколико пута.

То нема везе једно са другим.

Ево ови твоји се оградили од свега, ваде се на поделе на Југу, наравно пошто их је јавност ставила на стуб срама а свесрби то себи не могу да дозволе.

Генерализовати се мора јер очито да то није нека мала група и то се понавља већ неколико пута.

То нема везе једно са другим.

Ево ови твоји се оградили од свега, ваде се на поделе на Југу, наравно пошто их је јавност ставила на стуб срама а свесрби то себи не могу да дозволе.

Jeste, potrebno je angazovati celu armiju da bi se unistilo 10-ak grafita. :roll:

Back