Sreten Žujović
Elita
- Poruka
- 24.255
Ма битно је да се чита... Положио сам испит, видиш да ради.Možeš li šta zapamtiti![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ма битно је да се чита... Положио сам испит, видиш да ради.Možeš li šta zapamtiti![]()

Ima neko informaciju dal ce Zabranjeni biti na severu protiv Intera

Ајде немојте да ширите дезинформације.Budale, umesto da se bore sve jace i jace oni odustali zbog onog sto se desilo pre Intera, sto im nije bilo dozvoljeno da odu

Ајде немојте да ширите дезинформације.
Фк Тужна прича- ФК Партизан 17.11.2012. 19часова
![]()
![]()
Grobari me sad podsecaju na Hrvate...Tacnije uvek me podsecaju na njih...Uvek se osecaju nadmocno,potcenjuju rivala,najavljuju pobede...U realnosti,dobili su po usima poslednja tri puta ,verovatno ce i ovaj...

Grobari me sad podsecaju na Hrvate...Tacnije uvek me podsecaju na njih...Uvek se osecaju nadmocno,potcenjuju rivala,najavljuju pobede...U realnosti,dobili su po usima poslednja tri puta ,verovatno ce i ovaj...
******, долазе, јел’ треба да ти се црта, а у пиччку материну...Jbte hoce li doci ili ne ? Ako dolaze onda da kupim kartu za kavez na istoku, ako ne onda da kupim za istok