Sreten Žujović
Elita
- Poruka
- 24.255
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Auuuuu majko, nadam se da ovo nije istina http://www.smedia.rs/sport/vest/67601/Borba-za-prevlast-Grobari-i-Zabranjeni-zakazali-tucu-do-istrebljenja.html
Jedna zrtva je vec pala, verujem da se ovi ludaci ne libe da opet ubiju
Grobari i Delije, pažljivo pročitajte ovu vest!
Sport treba da bude zabava, a sportisti bi trebalo da budu vitezovi na terenu i van njega. Normalno je da ponekad bude varnica, od silne želje za pobedom, ali sve treba da ostane u granicama fer-pleja.
Sportisti su, najčešće, normalni momci i devojke, koji se upravo tako i ponašaju. Na terenu rivali, van terena prijatelji. Navijače, često ponese emocija, iracionalno i prave gluposti. A ne mora da bude tako.
Primer su rukometaši Partizana i Crvene zvezde. Rukometaš Crvene zvezde Danilo Leković dobio je sina baš pred meč sa "večitim rivalom", a Partizanovci su umeli da ga iznenade.
Pre utakmice, koja je odigrana pre dva dana, rukometaši Partizana čestitali su kolegi sa suprotne strane, najradosniji događaj.
"Prijatno su me iznenadili, hvala im na čestitkama! Pred meč su mi prišli Radanović i Pavlović i malo cepnuli majicu, rekavši: 'Hajhde, samo malo, valja se, za sreću'. Posle su me saigrači dokusurili u svlačionici", rekao je Leković "Sportskom žurnalu".
Utakmica je završena kako je i počela - miroljubivom podelom bodova.
Dakle, može i ovako, normalno. Zar ne?

Svaka čast majstoreNavijač Partizana biciklom u Milano
Navijač Partizana Kraljevčanin Dragan Šibalić, krenuo je biciklom iz Beograda u Milano, na utakmicu trećeg kola Lige Evrope protiv Intera.
Šibalić će na putu do Milana preći 1.150 kilometara, preko Madjarske i Slovenije, a planirano je da u italijanski grad stigne u sredu, 24. oktobra, u popodnevnim časovima, direktno na trening ’crno-belih’ na stadionu „Đuzepe Meaca“.
„Želeo sam da uradim nešto originalno kako bih podržao moj klub protiv Intera. Za Partizan navijam odmalena i zahvaljujem direktorki marketinga kluba Snežani Filipović i kompaniji Adidas koji su mi pomogli da realizujem ovu ideju. Posebnu zahvalnost dugujem mojoj firmi Parking Servis iz Kraljeva, jer su mi izašli u susret i dali dve nedelje slobodno“, rekao je Šibalić novinarima na stadionu Partizana neposredno pre polaska na put.
Utakmica H grupe Lige Evrope između Intera i Partizana igra se 25. oktobra od 19 časova.

Журнал-Политика-стуб српства-звездаПартизан губи навијаче иако годинама доминира
![]()
Журнал-Политика-стуб српства-звезда
Ваш медиј, но добро...
За пад посећености ове сезоне је одговорна управа која је изазвала сукоб међу Гробарима.
Da, ima one fotke kako se dva grobara j**u ali to je fotosop, a ove slike sto sam ja postavio su prave![]()

Журнал-Политика-стуб српства-звезда
Ваш медиј, но добро...
За пад посећености ове сезоне је одговорна управа која је изазвала сукоб међу Гробарима.
).Hahaha,pa vama je sve fotošop.Želite da to bude tako ali,jbg...
Žalim slučaj ali ta dva homoglejera sa juga su vaša realnost![]()
Video sam na Fontani večeras gomilu murije,marice sa nekakvim reflektorima iznad kabine,interventne,bilo je jezivo.xD

Možeš li šta zapamtitiСамо 3 кафетинчића и размутиш 2 кашичице обичног неса и једну кесицу три у један у шољу и не можеш да заспиш до 6 ујутру.
Ganjaju navijače tipa Zabranjene s Fontane, od parkinga Sava Centra pa sve do kraja.![]()
Italijanska i srpska policija prate navijacke forume pred sutrasnju utakmicu, tako da pazite sta pisete![]()
ko koga prati i kako me ne interesuje.ja ću prenos pratiti sa balkaniyuma a malo je falilo da zapalim do Milana.odavde iz Minhena do Milana 4 sata autom.

Pa saut femili![]()
Nemoj da lupate, policija ne hapsi nikoga, nego je ustalo 2 000 policajaca na noge, kako bi sprečilo zabranjene da idu u Italiju, eto zato je bilo toliko murije.