Mange Iz Katange
Zainteresovan član
- Poruka
- 411
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovi sa sportkluba znaju da li su Del i Rodni navijači Milvola![]()
A o Milvolu uvek govore nešto posprdno. U onoj epizodi Del boj, kada se svađa sa dedom, kaže da će se nešto desiti kad Milvol osvoji Kup UEFA. 
.....Zakopane ratne sekire!
Nekoliko meseci nakon incidenta na utakmici Partizan-Zvezda, kada su dobili batine na južnoj tribini, navijači Milana iz grupe “***** sud” izdali su zvanično saopštenje povodom dešavanja u Beogradu i istakli da su sa “grobarima’’ponovo u prijateljskim odnosima.
Vođe italijanskog kluba su u saopštenju na svom sajtu otkrili da su nedavno boravili u Beogradu, gde su se našli sa vođama navijača Partizana koje vode južnu tribinu i koji su im se izvinili zbog incidenta u kojem su učestvovale navijačke grupe “Šedous” i “Hed hanters”.
“Šta je bilo, bilo je, sada smo dve prijateljske grupe koje će moći da kače zastave jedna drugoj na tribini kada dođu u Beograd, odnosno u Milano”, navode u saopštenju navijača Milana.
Ipak, Partizanova navijačka grupa ‘’Zabranjeni’’, koja je u ratu sa vodećom frakcijom “Alkatraz” već negoduju zbog ovog prijateljstva navijača “crno-belih” i Italijana, jer ne žele ni po koju cenu bilo koje drugo “bratstvo” sem sa Paokom i moskovskim CSKA.
Prijateljstvo “rosonera” i” grobara” prvi put se na delu videlo na meču Lige šampiona Milan-Barselona, kada su vođe Partizanove grupe “40+” (u kojoj je i legendarni Čegi) osmislili koreografiju pristalica Milana.

Cela navijacka Evropa nam se smeje zbog raznoraznih bratimljenja,
Искључио комша вајрслес, цркла му крава дабогда! А и спремао неки испит, искилавио сам се.Moze neko ko je malo vise upoznat (vlaiko gde si ???) da mi kaze dal ce Zabranjeni dolaziti na kosarkaske meceve Partizana u Evroligi

Ма то је дебилизам.Čegi i ostali bilmezi iz 40+ smišljaju žabarima koreografije...![]()
Искључио комша вајрслес, цркла му крава дабогда! А и спремао неки испит, искилавио сам се.
Ево, зрачим као кретен. Само 3 кафетинчића и размутиш 2 кашичице обичног неса и једну кесицу три у један у шољу и не можеш да заспиш до 6 ујутру.
Е, што се тиче Забрањених, ја нисам ишао задњих 2-3 недеље и јаче на текме уопште, морам да питам овог ортака фашисту што не пропушта ни једну.
Ма то је дебилизам.
Imam za vas pregršt "lepih fotografija" ali neću da ih postavljam jer će istog trenutka biti izbrisane.Samo za Dr.Jekyll i Petra_BSK
![]()
http://2.***************/-FTx9yhVPCuw/TV1A1QP7nII/AAAAAAAAAAY/Y06Skr1uy24/s1600/lollitop002olympiakosga.jpg
http://1.***************/-pzqE_vBJ3fs/TV1BBldGX9I/AAAAAAAAAAg/0S5kZShtVKI/s1600/gay.jpg
Imam za vas pregršt "lepih fotografija" ali neću da ih postavljam jer će istog trenutka biti izbrisane.
Da, ima one fotke kako se dva grobara j**u ali to je fotosop, a ove slike sto sam ja postavio su prave![]()

Da, ima one fotke kako se dva grobara j**u ali to je fotosop, a ove slike sto sam ja postavio su prave![]()
).Auuuuu majko, nadam se da ovo nije istina http://www.smedia.rs/sport/vest/67601/Borba-za-prevlast-Grobari-i-Zabranjeni-zakazali-tucu-do-istrebljenja.html
Jedna zrtva je vec pala, verujem da se ovi ludaci ne libe da opet ubiju