Navijačke teme

Najjaci navijaci u exYU

• Grobari (Partizan Beograd)

• Delije (C.Zvezda Beograd)

• Firma (Vojvodina N.S.)

• Lesinari (Borac Banja Luka)

• Horde Zla (Sarajevo)

• Ultrasi (Zrinjski Mostar)

• BBB (Dinamo Zagreb)

• Torcida (Hajduk Split)

• Armada (Rijeka)

• Neko iz Slovenije

• Neko iz Makedonije

• Neko iz C.G.

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
******, долазе, јел’ треба да ти се црта, а у пиччку материну...

Па ставио сам prtsc са њиховог форума пошто не могу да линкујем!

Каква карта за кавез? Узми карту за исток...

U redu, ali cuo sam da se prodaje i bocni delovi istoka, to treba da je onaj kavez izmedju istoka i juga

U redu, ali cuo sam da se prodaje i bocni delovi istoka, to treba da je onaj kavez izmedju istoka i juga
Па то ти је то...

Molim te ... :lol:
Од директора до народњака...

молим те... срце ми се цепа...

Можда сте некада били нешто, али данас сте чиста комерцијала.

Ајде немојте да ширите дезинформације.

Фк Тужна прича- ФК Партизан 17.11.2012. 19часова
zabranjeni.jpg

:super:

Ja sam mu rekao da bojkotujete fudbal, jer ste tako odlucili, ali ste u medjuvremenu naglo promeli odluku.
:)

Oko 200 navijača fudbalskog kluba Partizana danas se međusobno potuklo u Beogradu, a do 17:15 policija je privela tridesetak osoba.

"U tuči su povređena dva policajca kao i tri osobe čiji identitet još uvek nije utvrđen, odnosno ne zna se da li su navijači ili slučajni prolaznici", rečeno je Tanjugu u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Do tuče je došlo u Ulici Vojislava Ilića, kod stadiona Sinđelića u 15:55, navode u MUP-u dodajući da je u toku privođenje učesnika tuče.
"Do sada je privedeno tridesetak osoba", navode u MUP-u dodajući da još uvek nije pouzdano utvrđeno da li je bilo štete na parkiranim automobilima i drugim objektima.

Na "Marakani", sa početkom u 19 sati, igra se derbi između Crvene Zvezde i Partizana, a u blizini stadiona kao i na centralnim gradskim ulicama preventivno je pojačano prisustvo policije

.....

на на на на на на на на ЗАКЉУЧАНИ!
о о о ооо ооо о о о ооо ЗАКЉУЧАНИ!

ЛУДА ЖУРКА 180 МИНУТА!

А навијање целокупног аудиторијума, бледа сенка некадашњих дербија...

Ја сам у другом полувремену изгорео глас, већина није ни певала више, а не чује се ни југ ни север...

Биће ваљда бољих дербија...

Posto sam bio na istoku moram da kazem da je navijanje Delija bilo najocajnije otkad pratim derbije

Takodje moram da ih pitam zasto su pola utakmice pevali "Indija Pakistan", jel imate jos nesto osim toga ?

Cestitke Zabranjenima, nije bila neka atmosfera al su se bar trudili za razliku od juga

Stvarno,očaj od navijanja !

Posto sam bio na istoku moram da kazem da je navijanje Delija bilo najocajnije otkad pratim derbije
Очаааај живи... :lol: Ја нисам могао да верујем.
Прво полувреме и ђене-ђене, али друго... :rumenko: :lol:
Takodje moram da ih pitam zasto su pola utakmice pevali "Indija Pakistan", jel imate jos nesto osim toga ?
Песма која је обележила дерби, а свако пева своју верзију... :lol:
Cestitke Zabranjenima, nije bila neka atmosfera al su se bar trudili za razliku od juga
З-А-К-Љ-У-Ч-А-Н-И!!!

:mrgreen:

Dobro je bilo sa obe strane ;) Niko se nije osramotio ... Jedan od boljih derbija...Mozda igra malo nije bila na nivou jedino,iako su golovi padali...
Осрамотили смо се сви, али је у кавезу била журка! :cool:
I ovaj je našao gde da živi :eek:
Najveće uporište Delija.
Београдско дете... где ће, ако не на Сењак.
Basta je iz Padinjaka,pa ga nikad nisu napali ....
Ovo je cisto majmunisanje...
Па Баста је Гробар... :lol:

Juce su navijaci Zvezde na severu prikazali trofeje, secam se da je bilo "KUMOVI", "Zvornik" i jos neke zastave

Navijacka sramota - prikazuju trofeje koji su pali pre mnogo godina i koje su vec jednom prikazali. Izgleda da nisu mogli da se pomire sto su juce dobili batine na Vracaru

Шта их боли уво. Заставе су пале, њихово право кад ће да покажу.

Имаш онај клип где навијачи Висле пале реквизите Краковије које су скупљали годинама...

А Кумовима је пало 3-4 заставе, е то је срамота. Срамота Гробара што су им дозволили да носе заставу.

Шта их боли уво. Заставе су пале, њихово право кад ће да покажу.

Имаш онај клип где навијачи Висле пале реквизите Краковије које су скупљали годинама...

А Кумовима је пало 3-4 заставе, е то је срамота. Срамота Гробара што су им дозволили да носе заставу.

Naravno da je sramota kad im padnu 3-4 zastave, na ozbiljnim tribinama takve odma proteraju

Ali takodje je sramota prikazati iste trofeje 2 puta

Back