stnco
Elita
- Poruka
- 17.945
Ja nisam zainteresovan za kvantnu fiziku jer koliko mi treba ja i znam. Ne znam zašto si tako osetljiva, mislim na ono "pažljiva". Priznajem da smo ga malo umrsili sa brojem postova a ja sa redosledom odgovora i pitanja ali ćemo valjda razmrsiti to.divlja:Ti ne citas pazljivo, u gornjem postu, ja pricam o emocijama.
Elem, otvorite temu kvantna fizika, rado cu da citam. :razz:
Da li su emocije odvojene od svesti?

). Ovo sam pitanje morao da ti postavim nebi li i ti malo razmislio o tom procesu "materijalizacije misli" pa da ga ne upotrebljavaš tako olako, i na svakoga.
). Ovo sam pitanje morao da ti postavim nebi li i ti malo razmislio o tom procesu "materijalizacije misli" pa da ga ne upotrebljavaš tako olako, i na svakoga.

Hvala na linkovima, citacu kad budem imala vise vremena. Smislena mi je ideja o postojanju razlicitih inteligencija. Delfini jesu fascinantna bica, ne kazem ja dzabe, da nisam covek, volela bih da sam delfin.
 Hvala na linkovima, citacu kad budem imala vise vremena. Smislena mi je ideja o postojanju razlicitih inteligencija. Delfini jesu fascinantna bica, ne kazem ja dzabe, da nisam covek, volela bih da sam delfin.  ...
 ...  
 Koliko znam, pakao se spominje tek od 15-16. veka, zanimljivo, Bog se tek tada setio upozoriti nas. A ako citiraš Bibliju, ne cittiraš nijednog apostola niti ijedno jevanđelje, nego Apokalipsu, kojoj nije mesto u Bibliji i koja je tek kasnije dodata. A da ne spominjem da Bibliji fali jevanđelja koja nisu bila odgovarajuća za crkvu
  Koliko znam, pakao se spominje tek od 15-16. veka, zanimljivo, Bog se tek tada setio upozoriti nas. A ako citiraš Bibliju, ne cittiraš nijednog apostola niti ijedno jevanđelje, nego Apokalipsu, kojoj nije mesto u Bibliji i koja je tek kasnije dodata. A da ne spominjem da Bibliji fali jevanđelja koja nisu bila odgovarajuća za crkvu