Научна веровања Vs Наука

У преводу, ко се год директно супротстави ма чиме сили гравитације, сам себе згроми контра убрзањем, зато и не сме право у вис да испаљују ништа, већ круже у орбити док имају горива ко сунце и месец око Земље...

А онда бућ... Милијарда долара у мору
pitanje je bilo zasto ne padne, cak se polako udaljava od zemlje? sta ga udaljava?
sta ti je to kontra ubrzanje, odakle ti to? opet izmisljas gluposti

Da je Bog dokaziv, onda ne bi bilo potrebe verovati u njega, već se to zna. Zato sve crkve govore ljudima da veruju. Da je tako kako kažeš, već bi svima objasnili zašto on postoji, a ne bi slepo verovali.
Бог је и доказив, а и без доказа се верује Њему, а не само у Њега код неискварених и једноставних људи...

Ја мислим да си само ти недоказан, а не Бог... Да простиш... Зато и не може да ти се објасни, јер ти желиш да доказујеш, а не теби да се докаже...

Бог је и доказив, а и без доказа се верује Њему, а не само у Њега код неискварених и једноставних људи...

Ја мислим да си само ти недоказан, а не Бог... Да простиш... Зато и не може да ти се објасни, јер ти желиш да доказујеш, а не теби да се докаже...
Pucaš od argumenata. Pazi tu rečenicu "I bez dokaza se veruje njemu". U kom to univerzumu? Ako sad ja izmislim čiča glišu i to isto tvrdim, reći ćeš da sam lud. Ti nisi jedan jedini dokaz dao da Bog postoji. Da je to dokazivo, bila bi to naučna revolucija svuda u svetu jer se napokon ne mora verovati jer znamo da je on tu. Ali kako svi znamo da se to nije dogodilo, onda nemaš nikakve argumente.

pitanje je bilo zasto ne padne, cak se polako udaljava od zemlje? sta ga udaljava?
sta ti je to kontra ubrzanje, odakle ti to?
Људско падне све што полети, јер нема Божију заповест да лети до краја света...

Заповест Божија је та најскривеније сила, која ствара друге силе и бића...

То лагано удаљавање вештачких сателита је због спиралног кретања у вис које је и једино могуће у универзуму, изузев за фотоне (светлост) која зрачи на све стране праволинијски

Контра убрзАње је од земљиног гравитационог убрзања, које мора да савладаш контром да би полетео...

Матушка-Змај га је назвао антигравитационим, а измислио и против константу гравитацији (небулозу која мери - ништа)

Pucaš od argumenata. Pazi tu rečenicu "I bez dokaza se veruje njemu". U kom to univerzumu? Ako sad ja izmislim čiča glišu i to isto tvrdim, reći ćeš da sam lud. Ti nisi jedan jedini dokaz dao da Bog postoji. Da je to dokazivo, bila bi to naučna revolucija svuda u svetu jer se napokon ne mora verovati jer znamo da je on tu. Ali kako svi znamo da se to nije dogodilo, onda nemaš nikakve argumente.
...Зато и не може да ти се објасни, јер ти желиш да доказујеш, а не теби да се докаже...

...Зато и не може да ти се објасни, јер ти желиш да доказујеш, а не теби да се докаже...
Opet vrdaš jer nemaš argumente. Ja obožavam nauku. Ako ti meni naučno nešto dokažeš, onda je potpuno nebitno kako se ja osećam po tom pitanju jer je dokaz neosporiv (bar bi trebao biti).

Људско падне све што полети, јер нема Божију заповест да лети до краја света...

Заповест Божија је та најскривеније сила, која ствара друге силе и бића...

То лагано удаљавање вештачких сателита је због спиралног кретања у вис које је и једино могуће у универзуму, изузев за фотоне (светлост) која зрачи на све стране праволинијски

Контра убрзАње је од земљиног гравитационог убрзања, које мора да савладаш контром да би полетео...

Матушка-Змај га је назвао антигравитационим, а измислио и против константу гравитацији (небулозу која мери - ништа)
da imate ves masine tamo u to vase zilotsko selo, znali bi kako se zove ta sila nasuprot gravitaciji koja ne daq mesecu da padne i jos ga odvlaci od zemlje - centripetalna, a ona druga je centrifugalna, eto, pokusali ste da izguglate, i onda kada ne znaju indusi, onda kazes bog, ili lupetas anti ovo ono

spiralno? ne znam bas da se moja ves masina vrti, ROTIRA spiralno, to je sasvim drugo pitanje nebeske mehanike, komplikovanije, i nema veze sa mojim pitanjem, i nema veze sa uglom koji zmaj pomenu koje je trece pitanje, nego ste vi sve pobrkali selje moje dobre alkoholisane bez ves masina - da ih imate, znali bi, zato samo smrduckate po forumu

A Bog je najveci naucnik kako je uspeo da proracuna sve da se to vrti tako savrseno, to da bude slucajnost nema sansi, to je neko morao detaljno da izracuna i tacno postavi na odredjenoj udaljenosti da se te sile potiru, i da se sve savrseno vrti, minimalno udaljava itd

nebeska mehanika je dokaz Boga, to tako da se uredi samo od sebe nema sansi

Poslednja izmena:
da imate ves masine tamo u to vase zilotsko selo, znali bi kako se zove ta sila nasuprot gravitaciji - centripetalna, a ona druga je centrifugalna, eto, pokusali ste da izguglate, i onda kada ne znaju indusi, onda kazes bog, ili lupetas anti ovo ono

spiralno? ne znam bas da se moja ves masina vrtio spiralno, to je sasvim drugo pitanje nebeske mehanike, i nema veze sa mojim pitanjem
Чича говоримо о праволинијској сили која нема антиправолинијску силу, јер чим праволинијска било која сила постане, гравитација је прогута... Зато може само да се кружи око земље, ако ниси фотон...

Центрипетална опет неки центар захтева, а никако да га дефинише где је?

Центрипетална опет неки центар захтева, а никако да га дефинише где је?
centar je u centru mase, u centru zemlje, ili bilo kog tela koje ima masu, i to ti je gravitacija, privlacenje
a suprotno odbijanje ti je centripetalna sila, indusi kazu samo inercija, ako si guglao, to ti je kada se ves zalepi na zidove ves masine, 'teo bi izleti iz nje, po inerciji
e tako bi i mesec da izleti, tj odleti, ali je kontra sila ta sila gravitacije

i te dve sile se potiru, i drze mesec i satelite u orbiti, ali buduci da zavise i mase satelita tj jabiuke koja je pala njutnu na glavu, uzimaju se i te mase - znaci dva tela se privlace medjusobno, zemlja je jedno telo,a drugo telo je bilo sta drugo, samo su sateliti laksi, pa ih postavljamo blize od meseca, da orbitiraju, obicna jabuka bi mogla da orbitira jos blize zemlji od satelita, gomilu smeca ostavljamo u visim orbitama

Ово није тачно.... Једна је гравитација Земљина, а не билиони гравитација...
zemljina tezina je samo neuporedivo veca, sve sto ima masu ima i tezinu tj silu teze, gravitaciju, samo manje deluje
Док то не поправиш, ти о гравитацији Планете на којој живиш ништа тачно не знаш
zemlja je za nase okruzenje najmasivnija, ali i mesec ima svoju gravitaciju sta znam sestina zemljine, pa ja na teorijama zavera zezam one sto kazu da su ameri skakutali po mesecu zasto nisu 6x vise skocili u vis, nego sto bi na zemlji, sta znam na zemlji 1 metar, a na mesecu 6 metra u vis, a oni kao seka perse skakucu malkice kao da su na zemlji, znaci sve lazu, na zemlji snimali sve u arizoni, cak i da odbijemo kombinezon, opet bi morali da skoce bar 2 ili 3 metra u vis,a vidi se da ne mogu, nego ni pola metra

gravitacija je interakcija dva tela, ne znas zilote ne luduj, tacno se zna kada slon tresne o zemlju, a kada nesto lagano sa iste visine, ne luduj vise

Poslednja izmena:
zemljina tezina je samo neuporedivo veca, sve sto ima masu ima i tezinu tj silu teze, gravitaciju, samo manje deluje

zemlja je za nase okruzenje najmasivnija, ali i mesec ima svoju gravitaciju sta znam sestina zemljine, pa ja na teorijama zavera zezam one sto kazu da su ameri skakutali po mesecu zasto nisu 6x vise skocili u vis, nego sto bi na zemlji, sta znam na zemlji 1 metar, a na mesecu 6 metra u vis, a oni kao seka perse skakucu malkice kao da su na zemlji, znaci sve lazu, na zemlji snimali sve u arizoni, cak i da odbijemo kombinezon, opet bi morali da skoce bar 2 ili 3 metra u vis,a vidi se da ne mogu, nego ni pola metra
Правиш милијарде гравитација ботовски... Пиши на теоријама завете своја научна веровања која због "мале силе" других гравитација нису егзактне и проверљиве у Реалном свету...

Сви ви хелиоцентрици не верујете у јединствену Земљину гравитацију, јер онда би морали да се супротставите модерном научном веровању о потчињености земље сунцу, што је нонсенс који не постоји у Библији, првој астронаучној књизи на свету...

Poslednja izmena:
Сви ви хелиоцентрици не верујете у јединствену Земљину гравитацију, јер онда би морали да се супротставите модерном научном веровању од потчињености земље сунцу, што је нонсенс који не постоји у Библији, првој астронаучној књизи на свету...
sunce je samo centar naseg solarnog sistema [svetli i dobrima i zlima], a ne univerzuma, pod 1, a pod 2:
znas da zemljina gravitacija proistice iz njene mase, pa ako samo ona deluje, uzmes sundjer i ciglu, i postavis nogu da padnu na nju, pa odgovori, jel nema veze masa tih drugih tela koje padaju na zemlju, ili na nogu?
zemljina masa - iz koje se izvodi sila teze - gravitacija jeste jedinstvena, ali i sva druga tela imaju svoju jedinstvenu, samo sundjer manje od cigle, mesec 6 puta manje od zemlje, itd.
Правиш милијарде гравитација ботовски.
to ti je nebeska mehanika njutn bese, i sama rec ti kaze sila teze, a znas da nisu sva tela isto teska, a ti si bre tezak kao konj, tvrdoglav kao...

Poslednja izmena:
sunce je samo centar naseg solarnog sistema, a ne univerzuma,
По Библији је само земља центар стварања материјалне природе и сунце само служи земљи и човеку на њој...

Само наука која тако тврди је усклађена са религијом, остале су антибиблијске науке, дакле безвредне за вечну Истину...

По Библији је само земља центар стварања материјалне природе и сунце само служи земљи и човеку на њој...
pa neka sluzi, jel kazem da ne sluzi? Bog je tako uredio da se mi sa zemljom vrtimo oko sunca, gde pise u Bibliji suprotno? ti kazes zemlja podredjena, pa sta to sad treba da znaci? citiraj mi sta tacno mislis da sam protivu biblijskog tvrdjenja.
zemlja je centar zivota, a njena utroba znas i sam pakao, ad, grob, mrak, to ti je centar gravitacije, nema tamo zivota, ni sunca pravde nase

Poslednja izmena:
pa neka sluzi, jel kazem da ne sluzi? Bog je tako uredio da se mi sa zemljom vrtimo oko sunca, gde pise u Bibliji suprotno? ti kazes zemlja podredjena, pa sta to sad treba da znaci? citiraj mi sta tacno mislis da sam protivu biblijskog tvrdjenja.
zemlja je centar zivota, a njena utroba znas i sam pakao, ad, grob, to ti je centar gravitacije, nema tamo zivota
Не врти се земља ни око чега, утврдио ју је Бог на водама, да се никад не помери, знаш псалме...

Све се око ње креће, а она ни око чега, зато ти мешаш статичну гравитациону силу, са силама кружења око ње, јер ни не би могле бити центрипеталне силе, да не постоји централна статична сила гравитације, око које се све ротира у свом од Бога заповеђеном служењу човеку на земљи...

не верујете у јединствену Земљину гравитацију
pazi, to sto ti sada insinuiras je demonizam, ce da te capi utroba zemljina gde je centar gravitacije! razumi, Hristos je hodao po vodi, mi DUHOVNI se ne klanjamo gravitaciji, to je demonska nauka da ti kazes da se zemlji klanja vasiona i sunce! jel ti shvatas da mi nismo od ovoga sveta kao vi?
propascete u zemlju i ad ce vas progutati sa tom "naukom" klanjana zemljinoj gravitaciji, nisi ti osetio, pa zato hulis!

Не врти се земља ни око чега, утврдио ју је Бог на водама, да се никад не помери, знаш псалме...

Све се око ње креће, а она ни око чега, зато ти мешаш статичну гравитациону силу, са силама кружења око ње, јер ни не би могле бити центрипеталне силе, да не постоји централна статична сила гравитације, око које се све ротира у свом од Бога заповеђеном служењу човеку на земљи...
Ravna zemlja i ljudi gušteri. To je vaš domet.

Šta su od vas napravili, kuku majko.

sunce je samo centar naseg solarnog sistema [svetli i dobrima i zlima], a ne univerzuma, pod 1, a pod 2:
znas da zemljina gravitacija proistice iz njene mase, pa ako samo ona deluje, uzmes sundjer i ciglu, i postavis nogu da padnu na nju, pa odgovori, jel nema veze masa tih drugih tela koje padaju na zemlju, ili na nogu?
zemljina masa - iz koje se izvodi sila teze - gravitacija jeste jedinstvena, ali i sva druga tela imaju svoju jedinstvenu, samo sundjer manje od cigle, mesec 6 puta manje od zemlje, itd.

to ti je nebeska mehanika njutn bese, i sama rec ti kaze sila teze, a znas da nisu sva tela isto teska, a ti si bre tezak kao konj, tvrdoglav kao...
Vidiš da je duboko zaglibio.

Smešno je uopšte pokušavati.

Vidiš da je duboko zaglibio.

Smešno je uopšte pokušavati.
pa zao mi da ga proguta zemlja, da propadne u njenu utrobu i ambis, jer kaze da zemljina gravity jedina, jos i vasiona da se klanja toj zemljinoj... vidis da imam biblijske argumente da se covek spase, Isus hodao po vodi, cak i apostol, da bacim ANATEMU NA GRAVITACIJU da se raspadne svemir, Bog da me ubije, sta napravi crni ADAME, JA STVARAO TI DA MI UNISTAVAS VASELJENU?! kuku., lele, zilote sta me nagovori!?
Ајд ти објасни зашто само гравитација ради без кретања...
ma radi uvek, kako samo bez pokreta, nego sa pokretom ves masine se ukljucuju i neke druge sile koje su jace pa zato ves se razleti po njoj od centripetalne, a nije na dnu
vozis se u vozu, autu, jel radi, ne mozes da poletis, nije ti vucic dao leteci taksi?

Poslednja izmena:
ti bi da mene Bog ubije, vidim ja sta si naumio, dok ja tebe spasavam, ti mene da unistis?!
Isus se nije klanjao zemljinoj gravitaciji, vec je hodao po vodi, a i apostol dok nije posumnjao kako to
ni ad ga nije zadrzao, i na nebo uznesen, opet kao da gravitacija ne postoji, eto ti sad, pa mi reci zasto se ti klanjas zemljinoj gravitaciji, i teras sva nebeska tela uklj. i sunce da rade sto i ti?

Back