Naučite izraziti svoju erotičnost!

U ženskom arsenalu oružja za zavođenje odjeća ima časno mjesto. Za zavođenje suprotnog spola je u stvari potrebno narcisoidno oduševljenje. Žene se gledaju u ogledalu i ako se sviđaju same sebi znaju - ili misle, da će se svidjeti i muškarcima.

Kada govorimo o erotičnosti odjeće, mislimo prije svega na erotsko donje rublje tijekom dana i za navečer, uključivo s modelima koje možete naći samo u specijaliziranim trgovinama, koji naglašavaju obline i uljepšavaju žensko tijelo...
***** tog muskarca koga osvojis na carapice,stiklice,a mozga nigde...to je bezveze
nego taj arsenal sluzi da ona poruci frajeru time nesto ...mislim ako ti se riba sredi za "date"
time ti nesto porucuje a ti provali sta

meni bre nikako nije jasno kako se to ložimo na te trikove
mislim, ja se ne ložim ni malo
mnogo mi je bitniji dodir i uzdah i da osetim partnerovu (i.p.) želju
bitno mi je i kako on izgleda, al.. ne znam
meni veš samo smeta kad do toga dođe, i moj i tuđ.
i ako ja nisam njemu lepa ovako, u tom perju ću mu biti smešna (i sebi ću biti)
a ako sam mu lepa - lepa sam mu.
i neka nisam.. kako reče postavljač.. naučila da izrazim svoju erotičnost..
mislim ako se to tako zove onda ne moram ni da naučim.

da
znala sam da će neko da iskoči sa tim polu-argumentom
ali
ne možeš te dve stvari da upoređuješ
jer depiliranje je nega, i rad na sopstvenoj lepoti
kad skinem dlake to sam ja, al bez dlaka
a veš je dodatak.

m ne radi se o njemu niti bilo sta slicno...samo ne vidim sto bi neko to pljuvao na taj nacin...ako je meni lepo u tome ne vidim sta je problem
i tako..nebitno

sexy vesh ima poentu samo kad do sexa ne mozze da dodje... `ocu reci... negde ste, bilo gde, zauzeti, a onda svom choveku pokazzesh treger od brusa... e tad je sve to super.
a kad ste kuci i imate svo vreme ovog sveta, pazi da mu nije bitna moja chipka.

kazzi sto puta brzo chipka.... :lol: :lol:

ves je zacin :) kao bilo sta drugo...jeste nije ti neophodan da skuvas jelo ali je zanimljivije kad ima zacina ;)

sexy vesh ima poentu samo kad do sexa ne mozze da dodje... `ocu reci... negde ste, bilo gde, zauzeti, a onda svom choveku pokazzesh treger od brusa... e tad je sve to super.
a kad ste kuci i imate svo vreme ovog sveta, pazi da mu nije bitna moja chipka.

kazzi sto puta brzo chipka.... :lol: :lol:

Sve zavisi ko je koji tip.. Postoje muskarci koji su vizuelni tipovi i vesh im je uvek afrodizijak.. A postoje i oni koji misle da je to suvisno i da im odvlaci paznju sa zenskog tela bespotrebno pa im smeta nesto onako upadljivije , npr neki korseti.. Ali poenta je kako se neko u tome oseca. Ja npr nikad ne nosim brus ;) I kad tokom sexa ili zbog sexa trebam da obucem korset meni to prosto neprirodno... :dash:

Back