gost 101840
Legenda
- Poruka
- 55.650
ne da ne želim, nego ne želim da privlačim niti tvoju niti bilo čiju pažnju...na to sam mislio...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kod mene ne moze vise 
Kada govorimo o erotičnosti odjeće, mislimo prije svega na erotsko donje rublje tijekom dana i za navečer, uključivo s modelima koje možete naći samo u specijaliziranim trgovinama, koji naglašavaju obline i uljepšavaju žensko tijelo...

ti si ladno relja basic iz onog filma gde je on putujuci trgovac knjigama...***** tog muskarca koga osvojis na carapice,stiklice,a mozga nigde...to je bezvezeU ženskom arsenalu oružja za zavođenje odjeća ima časno mjesto. Za zavođenje suprotnog spola je u stvari potrebno narcisoidno oduševljenje. Žene se gledaju u ogledalu i ako se sviđaju same sebi znaju - ili misle, da će se svidjeti i muškarcima.
Kada govorimo o erotičnosti odjeće, mislimo prije svega na erotsko donje rublje tijekom dana i za navečer, uključivo s modelima koje možete naći samo u specijaliziranim trgovinama, koji naglašavaju obline i uljepšavaju žensko tijelo...

sexy vesh ima poentu samo kad do sexa ne mozze da dodje... `ocu reci... negde ste, bilo gde, zauzeti, a onda svom choveku pokazzesh treger od brusa... e tad je sve to super.
a kad ste kuci i imate svo vreme ovog sveta, pazi da mu nije bitna moja chipka.
kazzi sto puta brzo chipka....![]()
![]()
ma ako sam mu lepa ovako sta ima da se depiliram..bicu i dlakava![]()

da
znala sam da će neko da iskoči sa tim polu-argumentom
ali
ne možeš te dve stvari da upoređuješ
jer depiliranje je nega, i rad na sopstvenoj lepoti
kad skinem dlake to sam ja, al bez dlaka
a veš je dodatak.
sexy vesh ima poentu samo kad do sexa ne mozze da dodje... `ocu reci... negde ste, bilo gde, zauzeti, a onda svom choveku pokazzesh treger od brusa... e tad je sve to super.
![]()
kao bilo sta drugo...jeste nije ti neophodan da skuvas jelo ali je zanimljivije kad ima zacina sexy vesh ima poentu samo kad do sexa ne mozze da dodje... `ocu reci... negde ste, bilo gde, zauzeti, a onda svom choveku pokazzesh treger od brusa... e tad je sve to super.
![]()

m ne radi se o njemu niti bilo sta slicno...samo ne vidim sto bi neko to pljuvao na taj nacin...ako je meni lepo u tome ne vidim sta je problem
i tako..nebitno
![]()

A mi nismo tako govorili...
Kod nas je bilo da brzo smenjuješ crna čipka, bela čipka, crna čipka, bela čipka...
I tako u nedogled, tj. dok ne pogrešiš, jelte..![]()
pljuvao na koji način?
tebi čim se nečiji stav ne dopadne odmah to okategorišeš kao svađu, pljuvanje ili, zaboga, formiranje klanova...
U ženskom arsenalu oružja za zavođenje odjeća ima časno mjesto. Za zavođenje suprotnog spola je u stvari potrebno narcisoidno oduševljenje. Žene se gledaju u ogledalu i ako se sviđaju same sebi znaju - ili misle, da će se svidjeti i muškarcima....