NATO pakt ce izgubiti rat u Ukrajini do kraja 2026 - jer ce do tada Rusija izbaciti iz stroja kompletan sastav NATO vojske u Ukrajini

666 милијарди $ полупане НАТОтехнике само из 'мерике по ријечима господина Трампа - што би рекли на пијаци, проХи демилитаризација. :p

Сузе у очима НАТОгу3а ... свакодневне.

ovu moju analizu

:bravo:

Ту и тамо корекција од деценију-двије али за сад, суштина да је са НАТОвањем скоро па свршено ... 🫵

Al on to nece tako da vam ostaje da vodite rat do vaseg totalnog poraza ili pobede.

Nema nista od povlacenja ruske vojske.

Rusi idu na totalnu pobedu ili totalni poraz.
pa eto bore se vec skoro 5 godina

2022ge kad je putin izvrsio agresiju nad ukrajinom, ruske oklopne armije su stigle do predgradja kijeva, divizija ruskih specijalaca je spustena desantom na kijevski aerodrom, a ruske armije su ovladale sa 45% ukrajinske teritorije dok je ruska flota blokirala sav transport i luke na crnom moru

sad posle skoro 5 godina ratova, cela rusija je pod danonocnim napadima ukrajinskih raketa i dronova, ruski tenkovi potuceni kod kijeva, sad rusi kontrolisu 23% od ukrajine, kursk i belgorod im je pod ukrajinskom opsadom, crnomorska flota potopljena a ruska avijacija ne sme da leti iznad ukrajine

Ja ipak mislim da Zelenski nece da pregovara a ne putin....

pa eto bore se vec skoro 5 godina

2022ge kad je putin izvrsio agresiju nad ukrajinom, ruske oklopne armije su stigle do predgradja kijeva, divizija ruskih specijalaca je spustena desantom na kijevski aerodrom, a ruske armije su ovladale sa 45% ukrajinske teritorije dok je ruska flota blokirala sav transport i luke na crnom moru

sad posle skoro 5 godina ratova, cela rusija je pod danonocnim napadima ukrajinskih raketa i dronova, ruski tenkovi potuceni kod kijeva, sad rusi kontrolisu 23% od ukrajine, kursk i belgorod im je pod ukrajinskom opsadom, crnomorska flota potopljena a ruska avijacija ne sme da leti iznad ukrajine

Ja ipak mislim da Zelenski nece da pregovara a ne putin....

U Vijetnamu su se Vijetnamci borili 30 godina protiv zapada na kraju se rat zavrsio totalnim porazom NATO pakta

1975 zastava Vijetkonga se vijorila na vrhu americke ambasade u Kijevu a tvoji su bezali panicno ko onomad iz Kabula z:D

U Vijetnamu su se Vijetnamci borili 30 godina protiv zapada na kraju se rat zavrsio totalnim porazom NATO pakta

1975 zastava Vijetkonga se vijorila na vrhu americke ambasade u Kijevu a tvoji su bezali panicno ko onomad iz Kabula z:D

Nit si sluzio vojsku, nit si ucio istoriju

vijetnam nije ratovao protiv NATO pakta
i Vijetnam je izgubio rat protiv amerike

U ovom ratu jesu . Imaju mnogo manje gubitke. Razmene mrtvih to dokazuju to su sve zvanicni podaci koje ti prenabegavas jer ne idu tebi u korist.

Tvrdoglavo tvrdis drugacije da Rusi vise ginu i ako situacija na diplomatskom i vojnom planu dokazuje drugacije.

Potpuno si operisan od realnosti.

Zato jedva cekam kraj 2026 da ti ponovo ovu temu gurnem pod nos kad bude padao Kijev ko Saigon 1975.
TIXI evo ti pod NoS :rtfm: :hahaha::hahaha::hahaha:

1749547529385.png

Nit si sluzio vojsku, nit si ucio istoriju

vijetnam nije ratovao protiv NATO pakta
i Vijetnam je izgubio rat protiv amerike

860.000 Vijetnamaca je do nogu porazilo 1.46 miliona pripadnika NATO pakta. Tacno je da nije citav NATO ucestvovao u tome ali jesu Francuzi , porazeni do nogu, zatim Australija, Novi Zeland, Spanija itd.

vijetnamwar.jpg

860.000 Vijetnamaca je do nogu porazilo 1.46 miliona pripadnika NATO pakta. Tacno je da nije citav NATO ucestvovao u tome ali jesu Francuzi , porazeni do nogu, zatim Australija, Novi Zeland, Spanija itd.

Pogledajte prilog 1740442
opa i kina i rusija i severna koreja i vijetnam na jednoj strani a juzni vijetnam amerika laos i kmeri na drugoj

ispade da je vijetnam znatno jaci i brojni izgubio od slabije amerike
e moj tihi, uzmi ti motiku u ruke i mani se politike vojske i istorije

Pogledajte prilog 1740442

I tako porazeni Amerika i Nato docekali raspad SSSR-a i mocnih Rusa. :mrgreen:

Back