NATO pakt ce izgubiti rat u Ukrajini do kraja 2026 - jer ce do tada Rusija izbaciti iz stroja kompletan sastav NATO vojske u Ukrajini

Matematika je egzaktna nauka

Da, kao i propaganda ;)

Naravno da u ratovima ima gubitaka, to je logično, samo ih imaju Rusi daleko više. Onaj ko napada, troši 5x više resursa, pogotovo ako napada utvrđene položaje i pokušava da "pomeri" granicu radi sopstvene promocije. Jer ako Putin "melje" a sve stoji ukopano, onda ti je valjda jasno da ti je matematika, ovaj propaganda šuplja ;)

Ne treba argumenti ni pretpostavke, trebaju službene brojke ruskih gubitaka od neke službene ruske institucije. Ima li toga i gde?

Svaka vojska krije svoje gubitke niko nije lud da ih objavi dok rat traje . Al razmena mrtvih ti govori otprilike kakve su brojke.

Jel objavljuje NATO strana svoje gubitke u ljudstvu ? Ne objavljuje.

Al ako Tramp kaze Zelenskom 'YOU ARE RUNNING LOW ON SOLDIERS" "YOU DONT HAVE A CARDS" i pritiska ga da sto pre potpise primirje sa Rusijom - jasno je da se stvari odvijaju katastrofalno po NATO Ukrajinsku stranu.

Sta ti vise treba?

O Boze dragi - ja te krstim a ti prdis?

Pa ne zavrsava se u nekoliko nedelja jer je u januaru 2025 po tvrdnjama samog Zelenskog NATO vojska u Ukrajini imala 1 milion ljudi pod oruzjem

Ako Rusija izbacuje iz stroja 220.000 svakih 5 meseci jasno je matematicki da taj rat mora trajati makar jos 2 godine. Makar toliko a mozda i duze jer u medjuvremenu mozda Ukrajina promeni taktiku i povuce se iza Dnjepra npr i tako smanji gubitke?

To i predlazu mnogi na Ukro strani Zelenskom da odustane od tvrdoglave odbrane svakog mesta , da skrati liniju fronta i da se povuce iza Dnjepra
u 4 godine rata imas deset 5mesecnih perioda

220.000 x 10 = 2.200.000 vojnika :hahaha:

Svaka vojska krije svoje gubitke niko nije lud da ih objavi dok rat traje . Al razmena mrtvih ti govori otprilike kakve su brojke.

Al ako Tramp kaze Zelenskom 'YOU ARE RUNNING LOW ON SOLDIERS" "YOU DONT HAVE A CARDS" i pritiska ga da sto pre potpise primirje sa Rusijom - jasno je da se stvari odvijaju katastrofalno po NATO Ukrajinsku stranu.

Sta ti vise treba?
razmena mrtvih kaze da su ukrajinci imali 900 mrtvih od zadnje razmene koja je bila pre 6 meseci

Sta ti vise treba?
Ako je tako, zašto Rusija još uvek ne pobeđuje, posle skoro 4 godine ratovanja?

Da, kao i propaganda ;)

Naravno da u ratovima ima gubitaka, to je logično, samo ih imaju Rusi daleko više. Onaj ko napada, troši 5x više resursa, pogotovo ako napada utvrđene položaje i pokušava da "pomeri" granicu radi sopstvene promocije. Jer ako Putin "melje" a sve stoji ukopano, onda ti je valjda jasno da ti je matematika, ovaj propaganda šuplja ;)

Ocito da si potpuno vojno nepismen . Danasnji rat se ne vodi kao rat u drugom ili prvom svetskom ratu , gde npr 100.000 vojnika jurisa preko njiva i livada na neprijateljske polozaje.

Pre nego i pomeris hiljade vojnike neprijatelji vec znaju gde ces napasti i efekat iznenadjenja je samim tim zbog dronova i satelita koji nonstop snimaju bojiste prakticno nemoguc.

Zato se rat vodi sa daljine.

Danasnji rat se vodi dronovima, artiljerijom, bombardovanje utvrdjenih neprijateljskih polozaja bombama sa GPS navodjenjem i slicno.

Jurisaju na neprijateljske utvrdjene polozaje jako male grupe koje ne cine vise od 4-5 vojnika.

Nema ovoga vise u ovom ratu . Rat se prvenstveno vodi SA DALJINE

Vecinu vojnika iz stroja izbacuju dronovi tek manji broj direktno vojnici

Ovako se nekad ratovalo . Posaljes sve sto imas na rovove neprijatelja pa sta im Bog da . Danas je skroz drugacije niko vise ne jurisa ovako. Nema efekta jer te dronovi i artiljerija kad jurisas preko otvorene livade satiru.

Iz Vojske Ukrajine mesecno dezertira 20.000 vojnika po tvrdnjama samog banderaskog rezima u Kijevu.

Pogledajte prilog 1740401

Gubici oruzanih snaga Ukrajine tj NATO pakta od pocetka godine iznose 220.000 vojnika do kraja maja 2025 . To je mesecni gubitak od 44.000 vojnika.

Pogledajte prilog 1740402

U Januaru 2025 Zelenski je tvrdio da NATO vojska u Ukrajini ima 980.000 vojnika

Pogledajte prilog 1740404

Isti taj Zelenski tvrdi da Ukrajina mesecno mobilise 25-27.000 novih vojnika dok Rusija mobilise 40-45.000.

Kao sto vidimo od pocetka godine NATO je spao sa 980.000 vojnika na 760.000

Posto se broj dezertera skoro izjednacio sa brojem mobilisanih vojnika, tj broj mobilisanih je tek za 5000 veci od broja dezertera, a Rusija iz stroja izbaci mesecno preko 44.000 vojnika Ukrajine ispada da ce metematicki gledano NATO pakt ostati bez vojske u Ukrajini najdalje do avgusta 2026.

Tada ce se kompletne linije fronta urusiti i NATO pakt i Banderasi iz Kijeva nece imati izbora osim da proglase kapitulaciju ili predju na gerilski nacin ratovanja.

Matematika je egzaktna nauka

Zato NATO pakt tako ocajnicki zeli potpisivanje primirja u Ukrajini jer im je jasno da je gubitak rata protiv Rusije neizbezan.

Jedini nacin da se ovo izbegne jeste da NATO clanice posalju svoje vojnike u rat u Ukrajini. U svakoj drugoj opciji Ukrajina tj NATO gube rat sigurno jer ce prosto ostati bez vojnika sposobnih da nose oruzje i drze liniju fronta. Da ne govorimo o tome da kako rat duze traje da se kvalitet NATO trupa na bojistu svakim danom smanjuje.

Sta kazete na ovu moju analizu @Frederick_ @ssmpmd @Dе Sisti @Bokisha011 i ostali podrzavaoci antipravoslavnog rusomrzackog rezima u Kijevu?
Kao и свака твоја анализа
1749539364708.png

Тек милион мртвих завређује свећу у манастиру Несретница

1.3 miliona mrtvih i 2 miliona ranjenih ima vec tvoja NATO strana za 3 godine rata .

3 godine rata znaci gine vam preko 430.000 vojnika svake godine rata. Plus imate 500.000+ ranjenika invalida svake godine pride.

Za svaku moju tvrdnju ja imam argument tj izvor. Ti nemas nista.

Imas samo laznu nadu da ce se nesto promeniti iznenadno za ne znam kad ?

A matematika kaze da nece

Sta ti nije jasno kad Tramp sam kaze Zelenskom "YOU ARE RUNNING LOW ON SOLDIERS"?

Jesam ja to izmislio i da li to Tramp zaista tvrdi? Svi znamo da tvrdi. A kad jedna strana ima nizak nivo broja i kvaliteta vojnika jasno je da se stvari lose odvijaju po njih.

1.3 miliona mrtvih i 2 miliona ranjenih ima vec tvoja NATO strana za 3 godine rata .

3 godine rata znaci gine vam preko 430.000 vojnika svake godine rata. Plus imate 500.000+ ranjenika invalida svake godine pride.

Za svaku moju tvrdnju ja imam argument tj izvor. Ti nemas nista.

Imas samo laznu nadu da ce se nesto promeniti iznenadno za ne znam kad ?

A matematika kaze da nece

Sta ti nije jasno kad Tramp sam kaze Zelenskom "YOU ARE RUNNING LOW ON SOLDIERS"?

Jesam ja to izmislio i da li to Tramp zaista tvrdi? Svi znamo da tvrdi. A kad jedna strana ima nizak nivo broja i kvaliteta vojnika jasno je da se stvari lose odvijaju po njih.

Tramp mnoge stvari, dokazano, ne razume. Tako da.

Back