Iskapa
Iskusan
- Poruka
- 5.002
Sebe u glavu![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sebe u glavu![]()
Prvi put na bilo kojem srbijanskom forumu i vec dominiramAli zamisli vic , kaze da je prvi put na forumu , juce otvorio nalog![]()
Proterivanje Turaka iz Bugarske je zavrseno 89. pocetak je bio u prvoj polovini 80ih dok su Rusi jos uvek pokazivali zube iako su vec bili u procesu raspadanja. Rusi nikada ne bi stali iza nas jer smo nepredvidljivi i nepouzdani.Ja mislim da to Milosevic nije ni probao da bude ozbiljan i cvrst, osim samo po pozi.... da je to bio, uradio bi isto kao kada su Bugari proterali Kurde (ili Turke, neke'89god) i nista im medjunarodna zajednica nije rekla na to. On je '90-te godine imao tog politickog potencijala, jos pre nego da se "ceo svet okrene protiv nas" po njegovim recima.
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2021&mm=06&dd=10&nav_category=78&nav_id=1872335
Istina lagano izlazi na videlo!
Mnogi su se pitali, baš o ovome!
Pa zar to nije informativno?!
али јесте предао косовоДа је Милошевић прихватио Рамбује то је исто као предају Косова НАТОу, то је чињеница, смешни су који се пале на лажи како је прихваћањем Рамбујеа могло се спасти Косово да буде део Србије. Никакво етничко чишћење није било извршено над Шиптарима. Шта беше са 52 масовно силованих и покланих Српских села око Сребренице? Јел осудио Хашки трибунал или подло игнорисао? Шта чини НАТО да спречи Шиптарски терор над Србима на Косову?
Ako jeste, cemu pregovori?али јесте предао косово
Ako jeste, cemu pregovori?
Znam vi radikali ste pobedili nato paktKo gubi ima pravo da se ljuti![]()
Znam vi radikali ste pobedili nato pakt
Преговори о чемуAko jeste, cemu pregovori?
....tačno, o čemu?Преговори о чему
аха мислиш "дијалог београд приштина" што је заправо акт предаје још више наших срања тамо....tačno, o čemu?
Pitam. Zasto pregovaraju ako treba neko nekom nesto da preda..?аха мислиш "дијалог београд приштина" што је заправо акт предаје још више наших срања тамо
Nikad nisi čuo za tzv. Radikalnu strankuKakvi crni radikali,o cemu ti pricas???
A koga bi ti radije vidjela na vlasti?Nikad nisi čuo za tzv. Radikalnu stranku
A malopre si nahvaljivao njenog portparola
Kina će propasti.zamoljavam da se vratite na temu![]()
Da pitamo MJK tačno za godinu?Kina će propasti.
Primetno u vicu: "Šta rade Kosovci u hladnjači? Frikombinuju!"Mi smo narod u kojem je duboko ukorenjena pravda, samilost, humanost.
Predsednik Klinton je pružio i još jednu šansu 1999.NATO-u nije bilo važno Rambuje.
"Ми лажемо да бисмо обманули себе, да утешимо другога; лажемо из самилости, лажемо из стида, да охрабримо, да сакријемо своју беду, лажемо због поштења. Лажемо због слободе. Лаж је вид српског патриотизма и потврда наше урођене интелигенције. Лажемо стваралачки, маштовито, инвентивно…"