Iskapa
Iskusan
- Poruka
- 5.002
Znaci Sloba nije nista kriv?Pa ti i jesi zbunjen..
Ko je cinio vlast 90ih ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaci Sloba nije nista kriv?Pa ti i jesi zbunjen..
Ko je cinio vlast 90ih ?
Evo mi IQ opade za deset poena citajuci tvoj najnoviji biser1998. su postojale 3 škole misli:
1) ne ići uopšte u bombardovanje, i 1 dan je premnogo
2) ići u bombardovanje, ali ne više od 78 dana (To gledište zastupao je Sloba)
3) iću u bombardovanje, i više od 78 dana (To gledište zastupao je Vučić)
Iz gornjeg shematskog prikaza, vidimo da je najveća štetočina upravo SNS
Nista , cist je ko suza , ljube ga fanovi sa pesmomZnaci Sloba nije nista kriv?
Ukratko1998. su postojale 3 škole misli:
1) ne ići uopšte u bombardovanje, i 1 dan je premnogo
2) ići u bombardovanje, ali ne više od 78 dana (To gledište zastupao je Sloba)
3) iću u bombardovanje, i više od 78 dana (To gledište zastupao je Vučić)
Iz gornjeg shematskog prikaza, vidimo da je najveća štetočina upravo SNS
Ja se lično sećam kako Vučić priča da je skandal što se potpisuje Kumanovo i sl.Evo mi IQ opade za deset poena citajuci tvoj najnoviji biser
Cek malo,jel to kao neki pokusaj sarkazmaNista , cist je ko suza , ljube ga fanovi sa pesmom
Slobo slobodo.mp3
Тја. Да се Србија лепо нагузила, као и свака поштена ******, не би је тукли, само силовали до смрти.Da je nekadašnje jugoslovensko rukovodstvo prihvatilo sporazum u Rambujeu verovatno ne bi došlo do toga da akcija NATO bude sprovedena, izjavio je Vesli Klark.
Klark je rekao da je intervencijom okončano etničko čišćenje koje se događalo u tom trenutku, a da je građanima Kosova pružena prilika da uspostave sigurnost i demokratiju.
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2021&mm=06&dd=10&nav_category=78&nav_id=1872335
Istina lagano izlazi na videlo!
Mnogi su se pitali, baš o ovome!
Pa zar to nije informativno?!
Ups,ode mi IQ za jos 12 poena,bogami ako nastavi da opada ovako bicemo tu nedjeJa se lično sećam kako Vučić priča da je skandal što se potpisuje Kumanovo i sl.
Znači bio je spreman na preko 78 dana
Koalicija Vučić-Slobo od kojih je ovaj prvi bio radikalnijiCek malo,jel to kao neki pokusaj sarkazma,znaci ako je moja malenkost shvatila najkrivlji je Slobo,tj Vucic,odnosno Slobo,a zapravo Vucic,jbg permutacije mi nikad nisu isle.
Nemaš argumente. A to je zbog niskog IQ koji te rusokrasiUps,ode mi IQ za jos 12 poena,bogami ako nastavi da opada ovako bicemo tu nedje
Ma nema krivih.Cek malo,jel to kao neki pokusaj sarkazma,znaci ako je moja malenkost shvatila najkrivlji je Slobo,tj Vucic,odnosno Slobo,a zapravo Vucic,jbg permutacije mi nikad nisu isle.
Hoću da kažem, treba prihvatiti odgovornost.
1. "Da. Ja sam taj koji je odbio neprijateljsku čizmu! Bolje bombe nego humilijacija!"
a ne da se foliraju ovako:
2. "To što sam ja odbio ultimatum, prorekla je još Baba Kurana 1299."
Ja ne mogu da shvatim da i dalje ljudi misle da se milošević (namerno malim slovima) borio za srpske nacionalne interese ahah pa taj gde se borio za Srbe tamo Srba više nema...
Pa Slobi je i odgovaralo bombardovanje, qurqio se, opljackanoj lovi, zlatu itd. je obrisao trag i sumnju. Sverc-komerc je cvetao… Samo kad je poceo da kopa masovne grobnice, eeee tu se zahebao i zavrsio je ko poslednja hulja…
Vuk Drašković je stvarno pripovedao, da mu je Milošević rekao da će bombardovanjem izazvati večnu mržnju naroda k Zapadu.Budala se ne traži, ona se sama javi .. tako i ti
Vuk Drašković je stvarno pripovedao, da mu je Milošević rekao da će bombardovanjem izazvati večnu mržnju naroda k Zapadu.
Koalicija Vučić-Slobo od kojih je ovaj prvi bio radikalniji
I zato radio kao portparol istoimene partije
Vremenom će narod shvatiti da nema lepše stvari od amblema Nato.Jadni Zapad , kako ga Milošević ukopao za vek vekova kod Srblja ...
Je l' de da je mnogo tužno što su tako oljagani?
Osetim kod tebe taj snažni poriv za ispravljanjem nepravde .. ako samo nastavi tako .. hrabrost je tvoje ime .
Da, to nam pokazuje da bi bombardovanje bilo još gore da je SNS imao više ministaraznaci ovo je strasno,alo djevojko nije bitno koji je bio radikalniji vec koji je bio MOCNIJI!!
Vuk DraskovicVuk Drašković je stvarno pripovedao, da mu je Milošević rekao da će bombardovanjem izazvati večnu mržnju naroda k Zapadu.
Da, to nam pokazuje da bi bombardovanje bilo još gore da je SNS imao više ministara
Pa Vučić i Nikolić su sami rekli da su protiv kapitulacije.pa ovo je ludilo
Znaci umiremVremenom će narod shvatiti da nema lepše stvari od amblema Nato.
Evo, već danas su imenovali LGBTQ+ premijera sa 100% glasova.
dobro nisi pogrešio slike...Znam da bi bilo preimenovano. Pa je bolje da uklonim znake navoda koje je B92.ru rusostavio