- Poruka
- 21.197
Negiraš da je Ante Brnabić imenovan za najmoćniju ženu Forbs listeZnaci umirem![]()
https://www.danas.rs/politika/forbs-brnabic-21-politicarka-sveta/
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Negiraš da je Ante Brnabić imenovan za najmoćniju ženu Forbs listeZnaci umirem![]()
Htela sam da naglasim da je SNS bio na vlasti tad.dobro nisi pogrešio slike...![]()
Da ugasim acc alo djevojko pa ovdje sam dva dana i vec rasturamMa nema krivih.
Mozes da ugasis account.
A jel Amerika pobedila Srbiju?Pa Vučić i Nikolić su sami rekli da su protiv kapitulacije.
To mi govori da bi tako i odlučili da su bili Stariji Partner u crveno-crnoj koaliciji 1999
General Klark je pobedio putinovog odlikaša SNSA jel Amerika pobedila Srbiju?
SNS tada nije postojao, nastao je u laboratoriji DS-a gde kreator čudovišta umire ubrzo a čudovište napušta DS i odlazi u nepoznatom smeru. Mnogi iz DS-a su krenuli za čudoviśtem i sad u DS-u ostalo par baba i deda, kafe kuvarica i čidtačica, portir uzeo bolovanje.Htela sam da naglasim da je SNS bio na vlasti tad.
Ali velika cenzura sajta je odradila svoje.
Posle se ti istižale da zapad cenzuriše i sl.
Ja bih te molio da ne izlaziš sa mokrom kosom na košavuGeneral Klark je pobedio putinovog odlikaša SNS
Jeste, samo se zvao SRS.SNS tada nije postojao
a šta fali SRS-u?Jeste, samo se zvao SRS.
Ne možeš recimo Dinkićev URS da nazoveš "Novom snagom, do sad nečuvenog političara," samo jer je promenio ime iz G17.
Vremenom će narod shvatiti da nema lepše stvari od amblema Nato.
Evo, već danas su imenovali LGBTQ+ premijera sa 100% glasova.
Nemam argumente?!Ali ih zato ti imas"znate ja se secam da je Vucic rekao da je Kumanovski sporazum skandalozan";Vucic je imao minornu moc i potpuno je nebitno sta je on mislio i pricao tada,Sloba je bio glavni tako da se Vucic vodio starom narodnom "Lako je tudjim k****m trnje mlatiti".Pardon my french.Nemaš argumente. A to je zbog niskog IQ koji te rusokrasi
Fali im Storage Temptation kao član .
Jao imao je Surda jednu po meni divnu uzrecicu koju necu citiratiNegiraš da je Ante Brnabić imenovan za najmoćniju ženu Forbs liste
https://www.danas.rs/politika/forbs-brnabic-21-politicarka-sveta/
Da, to i kažem.Nemam argumente?!Ali ih zato ti imas"znate ja se secam da je Vucic rekao da je Kumanovski sporazum skandalozan";Vucic je imao minornu moc i potpuno je nebitno sta je on mislio i pricao tada,Sloba je bio glavni tako da se Vucic vodio starom narodnom "Lako je tudjim k****m trnje mlatiti".Pardon my french.
НАТО не би реаговао, само би окупирао целу Србију, и направио главне базе у Новом Саду и Н.Пазару.Сада би имали републике Војводину и Санџак.
Da je sve konce drzao Vucic mozda bi Nato bombardirao siptare,ne zaboravi da je predsednik Vucic izuzetno progresivna osoba,jedino se on usudio da uradi nezamislivo i da postavi LGBTQ+ osobu za premijera Srbije.Zimveo premsednik Vumcic,zimvela SrbijaDa, to i kažem.
Imali smo sreće što je Milošević (druga najgora osoba) bio na vlasti, jer da je sve konce držao SNS, bombardovanje bi trajalo
Чуо сам да је Јоксимовићка била гл.и одговорни уредник до 2012.г. "Велике Србије" у СРС, а сада је гл. и одговорни уредник 9 год. у приступању Србије у ЕУ. Ове из ДС је прерасподелио контра овој ситуацији.
Стораге Темптатион не капира антионтолошке пол. процесе у Србији под великим вођом !!!
Jadranka Janković, MetalmanijaČuj, nije da potržavam teoriju zavere , ali liči mi da je Storage Temptation: glavom i bVadom ta Jadranka Joksimović ( je li tako beše ime)
Da, to i kažem.
Imali smo sreće što je Milošević (druga najgora osoba) bio na vlasti, jer da je sve konce držao SNS, bombardovanje bi trajalo 150 dana
Jadranka Janković, Metalmanija
Auto škola "Jaca," kragujevacJadranka Barjaktarević
Auto škola "Jaca," kragujevac
Sebe u glavuDa ugasim acc alo djevojko pa ovdje sam dva dana i vec rasturam
Pa što je onda pričao 1999. da je protiv kapitulacije.Не би !
Твој АВ би све потписао и викао би ко покварена плоча ДА,Да,да, па ДА, да и дааа....
Вас двоје сте епске кукавице и личне интересџије