da su Poljaci prihvatili Hilterov akcioni plan 2.Sv. rat ne bi izbio.
Da Srbija nije htela rat rata ne bi bilo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da su Poljaci prihvatili Hilterov akcioni plan 2.Sv. rat ne bi izbio.
ne bi bilo ni bombardovanja 1999 da je Srbija odmah dozvolila Bondstil.Jasenovca nebi bilo da je Srbija prisjedinjena NDH.
Oh no, bila bi 3 Jasenovca.
Da je nekadašnje jugoslovensko rukovodstvo prihvatilo sporazum u Rambujeu verovatno ne bi došlo do toga da akcija NATO bude sprovedena, izjavio je Vesli Klark.
Klark je rekao da je intervencijom okončano etničko čišćenje koje se događalo u tom trenutku, a da je građanima Kosova pružena prilika da uspostave sigurnost i demokratiju.
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2021&mm=06&dd=10&nav_category=78&nav_id=1872335
Istina lagano izlazi na videlo!
Mnogi su se pitali, baš o ovome!
Pa zar to nije informativno?!
izizev bombardovanja sve ostalo bi ostalo isto,
Jao kad natoovce pocnu da objasnjavaju kako smo mi krivi sto su oni bacali bombe na nas,"bombardiranje" je gosn analiticaru bilo "side show"cilj je bio uzeti Kosmet i ekonomski unistiti Srbiju,sto je postignuto;no kako je NATO pre svega jedna humana organizacija prvo su nam ponudili da svoje ciljeve ostvare bez naseg otpora i njihovog napora,sto smo mi kao divljaci i primitivci naravno odbiliИсто то вам и Џег објашњава.
Ко би рекао да ће један ******* то моћи да схвати...
..али, ето, и то се десило.
Probao je to Milosevic precenjujuci sebe i Srbe, posle toga je pocelo zezanje.
Jao kad natoovce pocnu da objasnjavaju kako smo mi krivi sto su oni bacali bombe na nas,"bombardiranje" je gosn analiticaru bilo "side show"cilj je bio uzeti Kosmet i ekonomski unistiti Srbiju,sto je postignuto;no kako je NATO pre svega jedna humana organizacija prvo su nam ponudili da svoje ciljeve ostvare bez naseg otpora i njihovog napora,sto smo mi kao divljaci i primitivci naravno odbili![]()
Pored Batajnice.ne bi bilo ni bombardovanja 1999 da je Srbija odmah dozvolila Bondstil.
Ja mislim da to Milosevic nije ni probao da bude ozbiljan i cvrst, osim samo po pozi.... da je to bio, uradio bi isto kao kada su Bugari proterali Kurde (ili Turke, neke'89god) i nista im medjunarodna zajednica nije rekla na to. On je '90-te godine imao tog politickog potencijala, jos pre nego da se "ceo svet okrene protiv nas" po njegovim recima.Probao je to Milosevic precenjujuci sebe i Srbe, posle toga je pocelo zezanje.
zapravo to je rekao Tudjman.Da Srbija nije htela rat rata ne bi bilo.
Da ali vi ne kažete:Jao kad natoovce pocnu da objasnjavaju kako smo mi krivi sto su oni bacali bombe na nas,"bombardiranje" je gosn analiticaru bilo "side show"cilj je bio uzeti Kosmet i ekonomski unistiti Srbiju,sto je postignuto;no kako je NATO pre svega jedna humana organizacija prvo su nam ponudili da svoje ciljeve ostvare bez naseg otpora i njihovog napora,sto smo mi kao divljaci i primitivci naravno odbili![]()
A sta to pise u sestoj "tocki" ???Ne bi ni Austrougarska reagirala da je Srbija prihvatila šestu točku, AU čak nije zahtijevala ni slobodan prolaz svojih trupa. Nego zašto je ono odbijen AU ultimatum, tj šesta točka?
Oprostite,ali ne shvatam sta znaci skracenica SNS??Da ali vi ne kažete:
"Dobro priznajem da je SNS kriv za bombardovanje, ali to je bila prava odluka."
Nego se pravite da je to Bog zapisao 5000 godina pre dešavanja, pa kao niste imali izbora u Rambuljeu
Smrad i KalOprostite,ali ne shvatam sta znaci skracenica SNS??
A znaš da nađeš bolne teme na krstarici a juče si napravio nalogOprostite,ali ne shvatam sta znaci skracenica SNS??
A smrad i kal su???Smrad i Kal
SRS - SNSA smrad i kal su???
Znam ja dobro sta znaci i SRS i SNS,samo sam zbunjen,cas je kriv Sloba,cas Mira,cas radikali ,de se vise odluciteSRS - SNS
Mozes i to da izguglas lako.
Pa ti i jesi zbunjen..Znam ja dobro sta znaci i SRS i SNS,samo sam zbunjen,cas je kriv Sloba,cas Mira,cas radikali ,de se vise odlucite