NATO ne bi reagovao da je Milošević prihvatio Rambuje!

Da je nekadašnje jugoslovensko rukovodstvo prihvatilo sporazum u Rambujeu verovatno ne bi došlo do toga da akcija NATO bude sprovedena, izjavio je Vesli Klark.

Klark je rekao da je intervencijom okončano etničko čišćenje koje se događalo u tom trenutku, a da je građanima Kosova pružena prilika da uspostave sigurnost i demokratiju.

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2021&mm=06&dd=10&nav_category=78&nav_id=1872335

Istina lagano izlazi na videlo!
Mnogi su se pitali, baš o ovome!
Pa zar to nije informativno?!

Фора је у томе што су Албанци одбили Рамбује, али како су и Југословени одбили Рамбује, Американци су саветовали Албанце да ипак кажу да као прихватају, јер ће онда Југословени бити криви за пропаст преговора.

А да су Југословени прихватили, Албацни би сигурно одбили. Италијан је већ био спреман да напусти скуп јер Албанци не желе да прихвате документ, и да сву кривицу свали на њих.

али наши су били превише глупи тактичари.

Исто то вам и Џег објашњава.

Ко би рекао да ће један ******* то моћи да схвати...

..али, ето, и то се десило.
Jao kad natoovce pocnu da objasnjavaju kako smo mi krivi sto su oni bacali bombe na nas,"bombardiranje" je gosn analiticaru bilo "side show"cilj je bio uzeti Kosmet i ekonomski unistiti Srbiju,sto je postignuto;no kako je NATO pre svega jedna humana organizacija prvo su nam ponudili da svoje ciljeve ostvare bez naseg otpora i njihovog napora,sto smo mi kao divljaci i primitivci naravno odbili🇷🇸🇷🇸🇷🇸

Jao kad natoovce pocnu da objasnjavaju kako smo mi krivi sto su oni bacali bombe na nas,"bombardiranje" je gosn analiticaru bilo "side show"cilj je bio uzeti Kosmet i ekonomski unistiti Srbiju,sto je postignuto;no kako je NATO pre svega jedna humana organizacija prvo su nam ponudili da svoje ciljeve ostvare bez naseg otpora i njihovog napora,sto smo mi kao divljaci i primitivci naravno odbili🇷🇸🇷🇸🇷🇸

Шта је русогуже?

Ја се сложио са тобом, а ти измишљаш највећу могућу глупост да било ко овде тврди да смо ми сами криви за НАТО агресију.

Probao je to Milosevic precenjujuci sebe i Srbe, posle toga je pocelo zezanje.
Ja mislim da to Milosevic nije ni probao da bude ozbiljan i cvrst, osim samo po pozi.... da je to bio, uradio bi isto kao kada su Bugari proterali Kurde (ili Turke, neke'89god) i nista im medjunarodna zajednica nije rekla na to. On je '90-te godine imao tog politickog potencijala, jos pre nego da se "ceo svet okrene protiv nas" po njegovim recima.

A Rambuje nije trebalo prihvatiti, jer do njega nije ni trebalo da se stigne, a kad se vec stiglo....

Da ali vi ne kažete:

"Dobro priznajem da je SNS kriv za bombardovanje, ali to je bila prava odluka."

Nego se pravite da je to Bog zapisao 5000 godina pre dešavanja, pa kao niste imali izbora u Rambuljeu

Back