NATALNI HOROSKOP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vladar 3. je otisao u dvanaestu .. to bi moglo da znaci da ti mozda ide bolje pisanje u nekoj tajnosti, odnosno daleko od ociju javnosti .. mozda pod pseudonimom ;) .. mesec u 12. ja tumacim kao odvojenost od majke .. na neki nacin .. iako on ne prima nikakve lose aspekte .. i moglo bi da znaci pozrtvovanu majku. Moze da znaci i da svoja osecanja bolje izrazavas nekako indirektno .. isto tako Mesec prima dobre aspekte od Urana i Neptuna .. moguce da ti dobro idu neke fantazije, da imas bujnu mastu, sto je za pisanje vsakako odlicno ;) .. moguce da su ti emocije trajne i da se ne zaljubljujes lako .. sto se tice nekih interesantnih stvari a propo ljubavi .. moguce je da ces se zaljubljivati u devojke koje su ti prvo drugarice .. i to mahom one sportskog tipa, vizljaste i vitke, aktivne .. a isto su moguce i te neke skrivene emocije .. tajne veze .. volis u sustini da je zena nekog "majcinskog tipa" pozrtvovana za tebe .. ovo je sve amaterski naravno. :)

Khamul ovo sto je madrilena napisala ne odlosise na tebe nego na lazara, cisto da ne bude zabune pa zavisi sta te zanima, koja oblas zivota, generalno gledao imas dosta trigona, sto je naravno dobro ali zna ponekad da da lenjost, vezan si na neki nacin za dom, domovinu, kucu, porodicu, emotivan si po tom pitanju, ne znam cime se bavis ali neki posao u vezi komunikacija, ili mozda politikom bi ti legao dobro, mada moras pripaziti kako se ponasa prema drugim ljudima umes ponekad svaljivati krivicu na druge, moras ponekad spustiti loptu, i kad bi se odlucio da se bavis nekim javnim zanimanjem(mada je ne znam cime se bavis, i sta zelis)morao bi da se pricuvas od mnogih jer ne bi ti bas svi zeleli dobro, imao bi dosta kvaziprijatelja, imao si i imaces dosta naglih padova i uspona, okreta za 180 stepeni, ali imaces i srece u svemu tome jer jupiter pravi lepe trigone...opet kazem ne znam za sta konkreto pitas, tesko je nasiroko govoriti,a i ja nisam profesionalni astrolog...

Poslednja izmena:
Znam da ono nije za mene :)
Ovo sto si rekla je vecina tacno, super ti ide. E sad, ja bih da se bavim necim ne tako tradicionalnim, ne ovim osmosatnim poslovima 6 dana nedeljno, to jednostavno ne mogu. Mene jedino sto zanima u zivotu je magija, duhovnost, meditacija i slicne stvari, pa jel mozda postoji nesto na tom polju (znam da mi je puna 8. i nesto 12. a one su za okultizam i duhovnost, a imam i trigon izmedju okultnih kuca), a mozda i astrologija kao karijera (znam da sam pocetnik ali nisam do sad bio tako zagrejan za nesto, i planiram bas da joj se posvetim, a s fakultetom kupujem vreme). I ako znas smrt da gledas , sve mi nesto ukazuje da cu umreti nasilno i misteriozno, a opet imam saturna u osmoj koji ne dozvoljava smrt dok on ne da znak, jupiter u 12 kao andjeo cuvar i sl.). I jos samo ovo: da li je moguc zivot u nekoj sumi, planini, na nekom osamljenom mestu? Nadam se da ne postavljam previse pitanja, puno hvala za odaziv :)

Imas potenicjala Khulum, buduci da ti je asc na 29 stepenu , meni je i to palo na pamet ali naprosto nisam znala dal da ti kazem, posto nisam znala sta te interesuje, vladar 10 u 8 - mogao bi da se bavis necim tajnim al i vladar 12, magija duhovnost, onostrano, je u 8, tako da imas veliki potencijal, moras dosta raditi na sebi mislim da imas neke svoje unutrasnje boli, mozda nezadovoljstvo nekim tvojim delom licnosi, ja sam licno (mada meni kiron nije u prvoj)svako svoje nezadovoljstvo lecila ucenjem i citanjem literature iz oblasti duhovnosti, mada sam jos mlada tu smo mi negde godiste, da jos i vladar 8 u 12, imas potencijal ali moras krenuti, imaj jasnu prestavu o smrti, mozda bi ispitivanje iste donelo tebi mir, vladar 1 u 12, venera volis da radis iza scene, da...slobodno kreni da proucavas duhovnost ida se njome bavis, ne bih ti preporucila da odustajes od faxa, zavrsi to, shvati ga kao nuzno zlo, a kad to otaljas, onda odvoj vreme za sebe, i knjige, citaj, citaj, sve sto ti padne pod ruku, nemoj sve shvatati ozbiljno, sto vise budes citao, moci ces laske da oblikujes svoje misljenje, nisu sve teze u zivotu tacne pogotovu ne one iz duhovnosti, tu imam raznoraznih knjiga, sve procita ali ne uzmi sve za istinito, a sto se tice zivota u sumi, ili planini, ne znam al da bi trebalo da bude mesto gde bi mogao da se osecas slobodno sigurno da, od tebe konkretno zavisi dal ce biti planina, tokom zivota ceti se formirati velika zelja za osamostaljivanjem, i moraces otici, ali naravno zavisi sta odaberes u zivotu za svoju profesiju i cime ces se baviti, nadam se da nisam smorila...

Smorila? :) Ma blagoslovljena bila! Stvarno ti puno hvala na trudu. Mogu slobodno reci da je sve tacno. Zato i mislim da je neophodno kad se gleda natalna da vlasnik natalne da neke smernice, puno je lakse.
A od fakulteta nema sanse da odustanem (zato sam upisao prelak fakultet, lepo uzimam stipendije i u gomili slobodnog vremena citam i proucavam sve ono sto me zanima). Na svoj put sam vec krenuo. I istina je da vladar Asc u 12 daje tajnovitost, tj rad iza scene, ne podnosim da sam u prvom planu. Znam samo da zelim da zivim izvan drustva, ili na granici, tako da bi zivot u gradu bio nepodnosljiv. Hvala ti jos jednom!

Uvek cu pomoci ako mogu:D, to je deo mene i mnogo dobro se osecam kad pomazem drugim ljudima, normalno ta pomoc ne moze biti bas u materijalnom smislu, ali ja cvrsto verujem da je nekad coveku bitnije reci nesto o njemu samom i usmeriti ga da pronadje svoj put, nego li mu dati 100 000.

Uvek cu pomoci ako mogu:D, to je deo mene i mnogo dobro se osecam kad pomazem drugim ljudima, normalno ta pomoc ne moze biti bas u materijalnom smislu, ali ja cvrsto verujem da je nekad coveku bitnije reci nesto o njemu samom i usmeriti ga da pronadje svoj put, nego li mu dati 100 000.

Uh! Os srcko :heart: da me strefi od toliko nula?
Meni fali jos 20 .....do maja, da izmirim PPPOOOORRREEEEZZZZZ!!!! :dash:
Pa za stan...

SATURN~u~cetvrtoj~doneo...
1.Drzava stopirala subvencije za kupovinu nekretnine mesec dana PRE potpisivanja (znaci ceo kredit ide preko banke :think:)
2.Skupstina izglasala smanjenje poreza...tri nedelje POSLE mog potpisivanja kupopr. ugovora.
3.Za povecanje kamate sa oko 4% na KOLIKO IM DRAGO...nije ucestvovao Saturn...banka je to uspela sama da "izvede".:mrgreen:
'El do'ta? Do'ta. do'ta! :brus:

Bila bih vam zahvalna ako mozete da mi protumachite najosnovnije stvari za ovaj horoskop. Ne znam da tumachim zvezde, i zanima me tranzit plutona preko marsa i ascedenta. Hvala!

astro2gw01jahp475792435.gif

A jel moze malko i meni tumacenje mojih slatkih rodjendanskih podataka, da bi ja imala neku blagu viziju.
Podaci 24.10.1976, valjda u 9:15 ujutro, Senta-Vojvodina. Please

Pa znas da si skorpija u podznaku ,imas napet aspekt izmedju marsa i saturna i jos neke ,venera je relativno usamljena ali se nadam da te na neki nacin vadi njena pozicija u prvoj kuci iz mraka i tajni koje mogu da te izoluju i naprave probleme u podsvesti .

Ili u vazduhu ili u vodi, nadam se da ću uskoro biti i na zemlji...maksimalno neshvaćena, okarakterisana kao filozof, može li tumačenje moje natalne karte, jer su mi poslednje 2 godine skroz promašene na svim poljima, nulte godine...volim astrologiju, ali sam totalni laik...hvala unapred

img17.imageshack.us

Jel ima neko raspolozen da meni pogleda natalnu kartu? Interesuje me posao i brak,i ako vidi taj neko raspolozeni jos nesto interesantno nek napise. moj datum 30.07.1980. Stip Makedonija. Hvala u svakom slucaju. POZDRAV SVIMA.:):):):neutral:

Tvoja 7 je u skorpiji, vladar je otisao u 6, a vladar 6 je u 7, verovatno ces svoju srudnu dusu, pronaci na svom radnom mestu, poslu, moguce je da ti bude na neki nacin podredjen, DC je u skorpiji, verovatno ce biti pomalo mracan tip, crn, vladar 1 je u 7, ponekad znas potpuno da se poistovetis sa partnerom, da mu se das i vise nego sto bi trebalo, i saturn ti je u 7, on je vladar 9, satrun zna da da probleme, on je veliki ucitelj, verovatno ces vremenom nauciti da moras razlikovati sopstvene potrebe od potreba partnera, mesto tvog kirona je 1 kuca, tj ti, mesto tvog najvecag bola, mislim da moras nauciti da ipak prvo pogledas sta gubis a sta dobijas vezom, moras sebe staviti iznad partnera, zbog licnog samopouzdanja, mesec ti je u 12, verovatno si na neki neobican nacin vezana za majku, ili mozda nemate bas dobar odnos, 12 kuca je pisha, podsvest, nasa mracna strana, ona strana koju niko sem nas ne vidi, e tu su tvoje emocije jake, mesec je simbol osecanja, zenski princip.Ona je u ovnu ovan je tvrdoglav on kad nesto hoce on od togao ne odustaje, ponekad znas da eksplodiras u sekundi , predpostavljam, a da kasnije ne znas zasto si to uradila, eksplozija to je ovan, ali to moras nauciti iskontrolisti....

Poslednja izmena:
Tvoja 7 je u skorpiji, vladar je otisao u 6, a vladar 6 je u 7, verovatno ces svoju srudnu dusu, pronaci na svom radnom mestu, poslu, moguce je da ti bude na neki nacin podredjen, DC je u skorpiji, verovatno ce biti pomalo mracan tip, crn, vladar 1 je u 7, ponekad znas potpuno da se poistovetis sa partnerom, da mu se das i vise nego sto bi trebalo, i saturn ti je u 7, on je vladar 9, satrun zna da da probleme, on je veliki ucitelj, verovatno ces vremenom nauciti da moras razlikovati sopstvene potrebe od potreba partnera, mesto tvog kirona je 1 kuca, tj ti, mesto tvog najvecag bola, mislim da moras nauciti da ipak prvo pogledas sta gubis a sta dobijas vezom, moras sebe staviti iznad partnera, zbog licnog samopouzdanja, mesec ti je u 12, verovatno si na neki neobican nacin vezana za majku, ili mozda nemate bas dobar odnos, 12 kuca je pisha, podsvest, nasa mracna strana, ona strana koju niko sem nas ne vidi, e tu su tvoje emocije jake, mesec je simbol osecanja, zenski princip.Ona je u ovnu ovan je tvrdoglav on kad nesto hoce on od togao ne odustaje, ponekad znas da eksplodiras u sekundi , predpostavljam, a da kasnije ne znas zasto si to uradila, eksplozija to je ovan, ali to moras nauciti iskontrolisti....

Izvini sto te davim, ali ako bi jos samo malo mogla da virnes za fax...please!
I da, pogodila si mi za majku-nemamo nikakav odnos, a i to da planem vrlo brzo....

HVALA NA UTROSENOM VREMENU!

Pa ne znam cime se bavis ali vladar 9 kuce je saturn, on je u 7 a kuca se nalazi u jarcu, jarac je strog, mislim da bi pravo bilo dosta profitabilno, pisanje zakona, sprovodjenje istog, kancelarije, advokatura, vladar drugog polja, polja novca je u 9, znaci da ces zaradjivati od onoga sto zavrsis, merkur je planeta pisanja, ona je vladar drugog, stoga misilm da je pisanje ili primena zakona bila dobra opcija za tebe, polje posla 6,-venera je u 7, znaci da ces biti orjentisana na neku vrstu javnog, ali ne u smislu tv-a, javnog posla nego stalno sastajanje sa strankama i drugim ljudima, kao sto sam ti rekla bas tu bi mogla da nadjes nekoga u koga bi se zaljubila.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back