andjelijaa
Elita
- Poruka
- 16.899
moguce je!Je li moguce da smatras da na planeti zivi 12 ljudi, predstavnika 12 znakova![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moguce je!Je li moguce da smatras da na planeti zivi 12 ljudi, predstavnika 12 znakova![]()
Venera u Jarcu nije u jakom dostojanstvu koliko je Mars, nije ni losa poput one u Ovnu, Skorpiji, ali je hladna,teska itd ....jeeel?a ja mislila stvarno explozija.
to se kaze,savrsenaVenera u Jarcu nije u jakom dostojanstvu koliko je Mars, nije ni losa poput one u Ovnu, Skorpiji, ali je hladna,teska itd ....
E ne znam, ja na takvu ne naletjeh nikadato se kaze,savrsenainace veoma strastvena.
Propustio si poprilicnoE ne znam, ja na takvu ne naletjeh nikada![]()
Britni Spirs, Dzulija Robrets, Sindi Kraford, Skarlet Johanson itd, ni jedna mi se ne dopada , imaju Ve u JarcuPropustio si poprilicno![]()
Pa dobro ti imas Veneru u Ribama,za tebe smo pregrubeBritni Spirs, Dzulija Robrets, Sindi Kraford, Skarlet Johanson itd, ni jedna mi se ne dopada , imaju Ve u Jarcu![]()
A imam i Mars u Jarcu, Sunce,, Merkura kao vladara 7 kuce u Jarcu, trebalo mi da mi odgovara Ve u Jarcu, ali zaista cesce mi se svidi Ve u Ovnu, Strijelcu, ali vatra Ovna moj Mjesec i Saturn u Lavu, kao i ascedent u Strijelcu , cesto razoruzaPa dobro ti imas Veneru u Ribama,za tebe smo pregrube![]()
Svejedno videla sam tvoj tip devojaka,plave,lezbo i u svom svetu,tacno ta RibaA imam i Mars u Jarcu, Sunce,, Merkura kao vladara 7 kuce u Jarcu, trebalo mi da mi odgovara Ve u Jarcu, ali zaista cesce mi se svidi Ve u Ovnu, Strijelcu, ali vatra Ovna moj Mjesec i Saturn u Lavu, kao i ascedent u Strijelcu , cesto razoruzaA i nema prenemaganja, znas na cemu si odmah
![]()
A nemam neka pravila ali se jesam cesce zanimao za djevojke i zene svjetlije kose, to je valjda zbog DCa u Blizancima( mora biti veselaSvejedno videla sam tvoj tip devojaka,plave,lezbo i u svom svetu,tacno ta RibaPa dobro imam i ja 7 u Ribama pa nisu moj tip.
Ti bi bio odusevljen sa mojom kumom, Blizanac Lav,Mesec u Vodoliji u 8p,Venera u Raku,Mars u Biku..A nemam neka pravila ali se jesam cesce zanimao za djevojke i zene svjetlije kose, to je valjda zbog DCa u Blizancima( mora biti vesela) i Mjeseca u Lavu( zlatna kosa
), mada volim i svijetlo smedju.
Za Vic De Angelis nisam znao da je lezba, svojim senzualno zenstvenim slatkim izgledom ni po cemu na to ne upucuje, ali kasnije kada sam vidio kartu, na Mjesecu u konjukciji sa Uranom u Vodoliji, vjerovatno 5 ili 8 kuca, onda i nisam iznenadjen toliko, mada mislim da onakav andjeo ne moze voljeti samo zene, da je to samo jedna faza u zivotu![]()
Najduzu vezu u zivotu sam imao sa Blizankom , Ascedent u Lavu, Mjesec, Mars Djevica, Merkur u RakuTi bi bio odusevljen sa mojom kumom, Blizanac Lav,Mesec u Vodoliji u 8p,Venera u Raku,Mars u Biku..
Plava,detinjasta,vesela![]()
Eto,mozda vas i upoznamNajduzu vezu u zivotu sam imao sa Blizankom , Ascedent u Lavu, Mjesec, Mars Djevica, Merkur u Raku![]()
Ma jok, imam nekih blizih i izglednijih mogucnosti, ali hvala tiEto,mozda vas i upoznam![]()