v.t zauvek
Početnik
- Poruka
- 18
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
He he dobar si.Daj šansu i tim zagrijanim, jer svi se ohlade manje ili više nakon nekog vremena...: ))
Ja nisam kompetentna za horoskop ali na osnovu mojih ličnih iskustava veze sa njima bi mogla ovako opisati:A opet, ima izroda...
Onaj ko čvrsto vjeruje u sve ovo, bi ti rekao da pogledaš gdje im je Venera...šta je na ascedentu itd...
Ja sam još u fazi proučavanja
Ja bih rado da se razumijem. Pokusaj tako da postavis pitanje sta te zanima.Pozdrav ,da li neko želi da mi pogleda natalnu kartu. Unapred zahvalna!Pogledajte prilog 847019
Videcemo,vladar 7 mi je u 8, sad mi tranzitni saturn i jupiter idu u 8,moguce veza neka.Nije nemoguće, solarni asc u 5. i Jupiter u 7. daju partnera i potomstvo
Vladar mars u 4 kuci doma,isto vladar posla u 4 kuci.posao od kuce ili mesta gde zivis,sori ja ne vidim ovde pricu za inostranstvo,moguce ljubav pre braka da je iz inostranstvaPogledajte prilog 859226Pozdrav , da li neko moze da mi pogleda za inostranstvo ? Ljubav ili posao?![]()
Oke, hvala ti. Može li da se vidi ta osoba, da li ćemo živeti negde u inostranstvu ili u mestu gde ja živim. PozdravVladar mars u 4 kuci doma,isto vladar posla u 4 kuci.posao od kuce ili mesta gde zivis,sori ja ne vidim ovde pricu za inostranstvo,moguce ljubav pre braka da je iz inostranstva
Tebi sad idu tranziti kroz 11 kucu saturn i jupter koji aktiviraju i 5 kuci ljubavii i dece,gde je natalni jupiter,moguce su promene u ljubavi A za mesto gde ces da zivis ne znam bas,bolje solarni da vidisVladar mars u 4 kuci doma,isto vladar posla u 4 kuci.posao od kuce ili mesta gde zivis,sori ja ne vidim ovde pricu za inostranstvo,moguce ljubav pre braka da je iz inostranstva
Oke, hvala . Moram da pitam nešto glupo, kako se gleda solarni horoskop ?Tebi sad idu tranziti kroz 11 kucu saturn i jupter koji aktiviraju i 5 kuci ljubavii i dece,gde je natalni jupiter,moguce su promene u ljubavi A za mesto gde ces da zivis ne znam bas,bolje solarni da vidis![]()
Solarni AC u znaku raka pada u 4/5 natalni bice ti naglasane emocije ove godine dom i ljubav,vladar mesec ide u 8 solarnu a natalno 12 moguce tajne emocije ili jako strastvene,ne mora ni tajne da bude a Mc pada na tvoj nat.asc mozes promeniti status ove godine a solarna 7 kuca pada na MC,meni izgleda da moze doci da promenis status ove god,i IC tvoja 4(dom) pada u 7 natalnu (brak partner) ,ako gresim neka neko napiseCao zamolicu ko moze zanima me ljubav,veza Pogledajte prilog 859237 u ovom mom solaru tek je poceo u januaru
Takodje venera u DC u solaru donosi partnera i gleda na severni mesecni cvor jos to je sudjeni partner,bas lep solarni,ako bude tako ove god javi da znam jel mi ide dobroSolarni AC u znaku raka pada u 4/5 natalni bice ti naglasane emocije ove godine dom i ljubav,vladar mesec ide u 8 solarnu a natalno 12 moguce tajne emocije ili jako strastvene,ne mora ni tajne da bude a Mc pada na tvoj nat.asc mozes promeniti status ove godine a solarna 7 kuca pada na MC,meni izgleda da moze doci da promenis status ove god,i IC tvoja 4(dom) pada u 7 natalnu (brak partner) ,ako gresim neka neko napise![]()
Na astrodienst sajtuOke, hvala . Moram da pitam nešto glupo, kako se gleda solarni horoskop ?☺
Ma ideti i vise nego dobro ......bravoo ..pa mislim da je to taj gledajuci uporedni ali mi ne da mira jer je za mene pa nemogu biti objektivna basSolarni AC u znaku raka pada u 4/5 natalni bice ti naglasane emocije ove godine dom i ljubav,vladar mesec ide u 8 solarnu a natalno 12 moguce tajne emocije ili jako strastvene,ne mora ni tajne da bude a Mc pada na tvoj nat.asc mozes promeniti status ove godine a solarna 7 kuca pada na MC,meni izgleda da moze doci da promenis status ove god,i IC tvoja 4(dom) pada u 7 natalnu (brak partner) ,ako gresim neka neko napise![]()
Takodje venera u DC u solaru donosi partnera i gleda na severni mesecni cvor jos to je sudjeni partner,bas lep solarni,ako bude tako ove god javi da znam jel mi ide dobro![]()