DjuraMornar
Iskusan
- Poruka
- 5.284
Neptun.....sada cu da lupim....ali da li si ti u sportu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
neptunijanka ali...:zbog tranzita bilo bi ti lose i ovde. mesec u 9. inostr.ali koliko se secam imas natalno jupiter u 4.kuci da li je u raku? jupiter u 4.inostr. ali u 4. u raku u domovini uvek bolje, to je primer tipicni za nostalgiju. neznam kakvi su aspekti. ali trenutni aspekti na neptun u 8. su ocaj. zavisi od natal.aspekata i jupit. ali mesec ima lose. da li ima neki dobar
SLATKO? smesno? nezameram? druzila sam se dosta sa astrolozima, vuce me da sa nekim razmenim misljenje na tu temu, zbog sujeta i sl.gluposti, povukla sam u svoj svet , volim astrologiju, zelja za pricom na tu temu i ispadoh musko. nije bitno cime se bavim. nije sport. meni i netreba tumacenje tog tipa, ali rekoh, mozda me neko i fascinira, eto tome tezim idealu tj. nemogucem. covek treba prvo sebe da izanalizira, iznutra ka spolja, prvo poci od svojih mana, za vrline cemo lako. ja priznajem svoje vrline ZENSKO SAM i mana VOLIM MUSKARCE.DjuraMornar:+ Izvini ,i ja mislim da si musko....
Vidis,nesto sam rekla i vec sam lupila.neptunijanka ali...:SLATKO? smesno? nezameram? druzila sam se dosta sa astrolozima, vuce me da sa nekim razmenim misljenje na tu temu, zbog sujeta i sl.gluposti, povukla sam u svoj svet , volim astrologiju, zelja za pricom na tu temu i ispadoh musko. nije bitno cime se bavim. nije sport. meni i netreba tumacenje tog tipa, ali rekoh, mozda me neko i fascinira, eto tome tezim idealu tj. nemogucem. covek treba prvo sebe da izanalizira, iznutra ka spolja, prvo poci od svojih mana, za vrline cemo lako. ja priznajem svoje vrline ZENSKO SAM i mana VOLIM MUSKARCE.sala naravno? mozda vi vidite da ja treba nesto da promenim?mozda da probam ZENE??
neljutite se volim da se zezam. JA SAM ZENA I VOLIM MUSKARCE i tako cu nastaviti dalje razumem i druge potrebe da sad nebi razvili tu temu.pozdrav svima
DjuraMornar:Ne...lose si procitala...lose je samo ako je u losim aspektima sa nekim ruznim planetama...Saturnom ,Plutonom....i sta ti jja znam....ovako je odlicno...barem bi trebalo da bude...
ja vec mislila da me zezate, odlicna si, posao koji god da radim dobro radim, pa nije bitno zato? evo upravo sam rizikoval bolji za losiji pa dobila ponudu za bolji, u mesec dana tri menjanja, pa sad cekam imam vremena, ali radim i horos.pa ako nista nebude to cu. sad su mi mesec dana losi tranziti pa se nadam losem. uglavnom odlicno tumacis. nikad netreba da se plasis iskusnih astrologa, ja nisam. veruj mi neki nepoznat astrolog mi je bolje radio od poznatih. smo hrabro jer neki od njih samo se foliraju i samohvalisu recimo jak lav=dobar marketing, ja pa ja i ljudi poveruju. a jaka devica ogromno znanje analiza radi odlicno jer nepromovise sebe nego radi, takva ili takav nikad nisu najpoznatiji. samo napred. veliki vodeni trigon mora da radiDjuraMornar:Neptun....
Eto ti si mi rekla da nisi nesto bas sa poslom ....tralala...a ja bih bas rekla da se tu tu najbolje osecas....dok radis...ne znam cime se bavis ,vidis mislila sam da ima veze sa sportom ali kazes nema....a kazes da to nije ni bitno..medjutim bitno je...barem tebi.Pa sunce ti je u 6-toj kuci...sto se moze takodje odnositi i na dobro zdravlje ali licno mislim i na ono cime se bavis.Tu imas i Merkura...verujem da je to neki posao koji ukljucuje dosta komunikacije sa drugim ljudima....?
Jako si energicna i borbena ,da bi ostvarila zacrtano....Tvoje ambicije ni u kom slucaju nisu male....a Unosis neke inovacije u poslu kojim se bavis ,i to ne ostaje neprimeceno.Medjutim tebe kao da ne drzi mesto ,pa se moze desiti da u toku zivota iz cista mira u par navrata i promenis zanimanje... ili ono promeni tebe...pa iz jedne jako dobre pozicije predjes na nesto losiju....
Rekla bih da volis da putujes....i da putujes....a da se cak moglo desiti da na nekom putovanju pronadjes i svoju ljubav.....Neospoeno ,u ljubavi imas srece...iako ponekad nailazis na "teske" partnere....No tebe takvi tipovi "zemlje" upravo i privlace...
Onog "neptuna na ASC" se necu ni dotaci.....Bojim se....Toliko me isprepadaste malo pre sa njim da ne smeemmmm....
Eto....sad me ti slobodno ispravi ,jer znas kako se ja sad osecam?
kao da mi npr. dodje neko sedne ispred mene i pocne da slika ,a pocetnik je ....ne zna da i ja slikam...i tako on zavrsi i sa ponosom mi pokaze njegovu sliku koja je skroz bezveze...a ja cutim i pravim se da je super ,da ga ne bih povredila.
E tako i ovo...Ja shvatam da je moje znanje u odnosu na tvoje smesno,blago receno....Ipak,igramo se...![]()
Moze "Drugari"lyriza:ej, drugari, moze li neko da baci pogled na moju natalnu? malo samo...hvala.
beba_toronto:Neaspektovan Mars u 12, wow
da zanemarimo ovaj semi-sekstil ili sta je god
nebitno, prvi brak, muz sa mnogo seksualne energije, skrivene od sveta ali u krevetu BOOM
prvo dete - blizanci
ili bliznakinje
))))
zaboravi sve ovo ovi na astro.com uzimaju prevelike orbise