Natalne karte - analiza

• Začetnik teme Začetnik teme dip3
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
neptunijanka ali...:
zbog tranzita bilo bi ti lose i ovde. mesec u 9. inostr.ali koliko se secam imas natalno jupiter u 4.kuci da li je u raku? jupiter u 4.inostr. ali u 4. u raku u domovini uvek bolje, to je primer tipicni za nostalgiju. neznam kakvi su aspekti. ali trenutni aspekti na neptun u 8. su ocaj. zavisi od natal.aspekata i jupit. ali mesec ima lose. da li ima neki dobar

da to je iz moje karte, jupiter u konj. sa suncem u cetvrtoj....u raku, jeste

DjuraMornar:
+ Izvini ,i ja mislim da si musko....
SLATKO? smesno? nezameram? druzila sam se dosta sa astrolozima, vuce me da sa nekim razmenim misljenje na tu temu, zbog sujeta i sl.gluposti, povukla sam u svoj svet , volim astrologiju, zelja za pricom na tu temu i ispadoh musko. nije bitno cime se bavim. nije sport. meni i netreba tumacenje tog tipa, ali rekoh, mozda me neko i fascinira, eto tome tezim idealu tj. nemogucem. covek treba prvo sebe da izanalizira, iznutra ka spolja, prvo poci od svojih mana, za vrline cemo lako. ja priznajem svoje vrline ZENSKO SAM i mana VOLIM MUSKARCE. :D sala naravno? mozda vi vidite da ja treba nesto da promenim?mozda da probam ZENE?? :lol: neljutite se volim da se zezam. JA SAM ZENA I VOLIM MUSKARCE i tako cu nastaviti dalje razumem i druge potrebe da sad nebi razvili tu temu.pozdrav svima

Evo aspekti danas u 8 am, nad Beogradom

Beograd27092006_8am2.gif

neptunijanka ali...:
SLATKO? smesno? nezameram? druzila sam se dosta sa astrolozima, vuce me da sa nekim razmenim misljenje na tu temu, zbog sujeta i sl.gluposti, povukla sam u svoj svet , volim astrologiju, zelja za pricom na tu temu i ispadoh musko. nije bitno cime se bavim. nije sport. meni i netreba tumacenje tog tipa, ali rekoh, mozda me neko i fascinira, eto tome tezim idealu tj. nemogucem. covek treba prvo sebe da izanalizira, iznutra ka spolja, prvo poci od svojih mana, za vrline cemo lako. ja priznajem svoje vrline ZENSKO SAM i mana VOLIM MUSKARCE. :D sala naravno? mozda vi vidite da ja treba nesto da promenim?mozda da probam ZENE?? :lol: neljutite se volim da se zezam. JA SAM ZENA I VOLIM MUSKARCE i tako cu nastaviti dalje razumem i druge potrebe da sad nebi razvili tu temu.pozdrav svima
Vidis,nesto sam rekla i vec sam lupila. :oops:

for Danas Beograd 27.09.2006 (male)
born on 27 Sep 2006 local time 8:00 am
in Beograd, YUG U.T. 06:00
20e30, 44n50 sid. time 07:45:34

Planetary positions
planet sign degree motion
Sun Libra 3°59'58 in house 12 direct
Moon Scorpio 26°15'58 in house 2 direct
Mercury Libra 22°54'27 in house 1 direct
Venus Virgo 26°03'07 end of house 11 direct
Mars Libra 12°24'42 in house 12 direct
Jupiter Scorpio 17°47'27 in house 2 direct
Saturn Leo 20°58'41 in house 10 direct
Uranus Pisces 11°54'18 in house 5 retrograde
Neptune Aquarius 17°18'25 in house 4 retrograde
Pluto Sagittarius 24°12'34 in house 3 direct
True Node Pisces 25°19'25 end of house 5 retrograde
Planets at the end of a house are interpreted in the next house.

House positions (Placidus)
Ascendant Libra 20°03'36
2nd House Scorpio 17°06'15
3rd House Sagittarius 19°02'10
Imum Coeli Capricorn 24°28'45
5th House Aquarius 28°19'07
6th House Pisces 26°56'46
Descendant Aries 20°03'36
8th House Taurus 17°06'15
9th House Gemini 19°02'10
Medium Coeli Cancer 24°28'45
11th House Leo 28°19'07
12th House Virgo 26°56'46

Major aspects
Sun Sextile Moon 7°44
Sun Conjunction Venus 7°57
Moon Sextile Venus 0°13
Moon Square Saturn 5°17
Moon Trine Medium Coeli 1°47
Mercury Sextile Saturn 1°56
Mercury Trine Neptune 5°36
Mercury Sextile Pluto 1°18
Mercury Conjunction Ascendant 2°51
Mercury Square Medium Coeli 1°34
Venus Square Pluto 1°51
Venus Sextile Medium Coeli 1°34
Mars Quincunx Uranus 0°30
Mars Trine Neptune 4°54
Jupiter Square Saturn 3°11
Jupiter Trine Uranus 5°53
Jupiter Square Neptune 0°29
Saturn Opposition Neptune 3°40
Saturn Trine Pluto 3°14
Saturn Sextile Ascendant 0°55
Neptune Trine Ascendant 2°45
Pluto Sextile Ascendant 4°09
Pluto Quincunx Medium Coeli 0°16

Neptun....
Eto ti si mi rekla da nisi nesto bas sa poslom ....tralala...a ja bih bas rekla da se tu tu najbolje osecas....dok radis...ne znam cime se bavis ,vidis mislila sam da ima veze sa sportom ali kazes nema....a kazes da to nije ni bitno..medjutim bitno je...barem tebi.Pa sunce ti je u 6-toj kuci...sto se moze takodje odnositi i na dobro zdravlje ali licno mislim i na ono cime se bavis.Tu imas i Merkura...verujem da je to neki posao koji ukljucuje dosta komunikacije sa drugim ljudima....?
Jako si energicna i borbena ,da bi ostvarila zacrtano....Tvoje ambicije ni u kom slucaju nisu male....a Unosis neke inovacije u poslu kojim se bavis ,i to ne ostaje neprimeceno.Medjutim tebe kao da ne drzi mesto ,pa se moze desiti da u toku zivota iz cista mira u par navrata i promenis zanimanje... ili ono promeni tebe...pa iz jedne jako dobre pozicije predjes na nesto losiju....
Rekla bih da volis da putujes....i da putujes....a da se cak moglo desiti da na nekom putovanju pronadjes i svoju ljubav.....Neospoeno ,u ljubavi imas srece...iako ponekad nailazis na "teske" partnere....No tebe takvi tipovi "zemlje" upravo i privlace...
Onog "neptuna na ASC" se necu ni dotaci.....Bojim se....Toliko me isprepadaste malo pre sa njim da ne smeemmmm....
Eto....sad me ti slobodno ispravi ,jer znas kako se ja sad osecam?
kao da mi npr. dodje neko sedne ispred mene i pocne da slika ,a pocetnik je ....ne zna da i ja slikam...i tako on zavrsi i sa ponosom mi pokaze njegovu sliku koja je skroz bezveze...a ja cutim i pravim se da je super ,da ga ne bih povredila.
E tako i ovo...Ja shvatam da je moje znanje u odnosu na tvoje smesno,blago receno....Ipak,igramo se...;)

Pa sunce ti je u 6-toj kuci...sto se moze takodje odnositi i na dobro zdravlje ali licno mislim i na ono cime se bavis.
QUOTE]

Sta nije sunce u 6 u losoj poziciji? Ja sam procitala da to i nije bas bajno. Govori suprotno-lose zdravlje. :confused:

DjuraMornar:
Neptun....
Eto ti si mi rekla da nisi nesto bas sa poslom ....tralala...a ja bih bas rekla da se tu tu najbolje osecas....dok radis...ne znam cime se bavis ,vidis mislila sam da ima veze sa sportom ali kazes nema....a kazes da to nije ni bitno..medjutim bitno je...barem tebi.Pa sunce ti je u 6-toj kuci...sto se moze takodje odnositi i na dobro zdravlje ali licno mislim i na ono cime se bavis.Tu imas i Merkura...verujem da je to neki posao koji ukljucuje dosta komunikacije sa drugim ljudima....?
Jako si energicna i borbena ,da bi ostvarila zacrtano....Tvoje ambicije ni u kom slucaju nisu male....a Unosis neke inovacije u poslu kojim se bavis ,i to ne ostaje neprimeceno.Medjutim tebe kao da ne drzi mesto ,pa se moze desiti da u toku zivota iz cista mira u par navrata i promenis zanimanje... ili ono promeni tebe...pa iz jedne jako dobre pozicije predjes na nesto losiju....
Rekla bih da volis da putujes....i da putujes....a da se cak moglo desiti da na nekom putovanju pronadjes i svoju ljubav.....Neospoeno ,u ljubavi imas srece...iako ponekad nailazis na "teske" partnere....No tebe takvi tipovi "zemlje" upravo i privlace...
Onog "neptuna na ASC" se necu ni dotaci.....Bojim se....Toliko me isprepadaste malo pre sa njim da ne smeemmmm....
Eto....sad me ti slobodno ispravi ,jer znas kako se ja sad osecam?
kao da mi npr. dodje neko sedne ispred mene i pocne da slika ,a pocetnik je ....ne zna da i ja slikam...i tako on zavrsi i sa ponosom mi pokaze njegovu sliku koja je skroz bezveze...a ja cutim i pravim se da je super ,da ga ne bih povredila.
E tako i ovo...Ja shvatam da je moje znanje u odnosu na tvoje smesno,blago receno....Ipak,igramo se...;)
ja vec mislila da me zezate, odlicna si, posao koji god da radim dobro radim, pa nije bitno zato? evo upravo sam rizikoval bolji za losiji pa dobila ponudu za bolji, u mesec dana tri menjanja, pa sad cekam imam vremena, ali radim i horos.pa ako nista nebude to cu. sad su mi mesec dana losi tranziti pa se nadam losem. uglavnom odlicno tumacis. nikad netreba da se plasis iskusnih astrologa, ja nisam. veruj mi neki nepoznat astrolog mi je bolje radio od poznatih. smo hrabro jer neki od njih samo se foliraju i samohvalisu recimo jak lav=dobar marketing, ja pa ja i ljudi poveruju. a jaka devica ogromno znanje analiza radi odlicno jer nepromovise sebe nego radi, takva ili takav nikad nisu najpoznatiji. samo napred. veliki vodeni trigon mora da radi

E da i za ljubav mene strasno zanima samo kada bi mi neko rekao koja je kuca za ljubav ??? Inace posto DjoraMornar nije mogla da mi najbolje rastumaci onu moju kartu u vezi sa ljubavlju voleobi neko samo da baci pogled i da mi kaze nesto odprilike !!! Inace moja karta je na prvoj strani prva poruka (ja sma postavio temu :))

Neaspektovan Mars u 12, wow
da zanemarimo ovaj semi-sekstil ili sta je god
nebitno, prvi brak, muz sa mnogo seksualne energije, skrivene od sveta ali u krevetu BOOM
prvo dete - blizanci
ili bliznakinje
:)))))

zaboravi sve ovo ovi na astro.com uzimaju prevelike orbise

beba_toronto:
Neaspektovan Mars u 12, wow
da zanemarimo ovaj semi-sekstil ili sta je god
nebitno, prvi brak, muz sa mnogo seksualne energije, skrivene od sveta ali u krevetu BOOM
prvo dete - blizanci
ili bliznakinje
:)))))

zaboravi sve ovo ovi na astro.com uzimaju prevelike orbise

ajde ako možes reci po cemu si zakljucila ovo zadnje za blizance svih pitam nitko nista ne kaze.........

ok ovako, anchi
nemas da brigas, ja nisam astrolog
ali uran ti je u drugoj u lepim aspektima
nemas lose aspekte u vezi dece i u vezi 5. kuce
prvo dete ce biti sin
mozda ces zatrudneti malo teze, kazem mozda
al ne verujem, mislim da ces jako brzo kad budes zelela

evo ako sam pogresila, izvinjavam se
pa neka me neki bolji astrl. ispravi:)

Back