beba_toronto
Ističe se
- Poruka
- 2.642
opala:ajde ako možes reci po cemu si zakljucila ovo zadnje za blizance svih pitam nitko nista ne kaze.........
Uran vladar 5. kuce u trigonu sa Merkurom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
opala:ajde ako možes reci po cemu si zakljucila ovo zadnje za blizance svih pitam nitko nista ne kaze.........
beba_toronto:Uran vladar 5. kuce u trigonu sa Merkurom
opala:sve to samo sekstil izmedu urana i merkura dolazi u obzir?
))
A gledala sam ja tvoju kartu i za mars u 6 kuci sam citala da znaci da bi ti lego posao u bolnicama i sl ustanovama! A ako neko ima viska vremena i dobro srce nek postavi moj link jer meni ne radi ukleti ACDSee 7.0 skoro instaliran od str strucnjaka!
Fala unapred!

ne drzi te mesto ,pa cesto menjas polje svog interesovanja i prelazis na drugi posao...No to se kod tebe sretno zavrsava,uglavnom ides na bolje i to su neke sretne promene,no nekad znaju da budu jako nagle pa dok se ne uhodas ti si van sebe.....

DjuraMornar:Pluton u prvoj-skorpija...Magnet za muskarce....zta drugo da ti kazem.....Tvoja pojava je upecatljiva...
ooooppppssss....ti si muskoPa magnet za zene....
![]()

DjuraMornar:Znaci da ce tvoj partner biti neko ko ce biti magnetski privlacan....ono...do boli...

!!! E da jos jednom ja sam musko
samo me zanima astrologija pa sam zato ovde medju zenama (cest izuzecima) !!! I koja kuca je nakraju za ljubav ??? I jel iko moze da mi pomogne da rastumacim ovo moje cudo ???