Natalne karte - analiza

• Začetnik teme Začetnik teme dip3
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E pa Inspektore za Anchinu sliku ti ne treba lupa!!!:) :) :) :) A gledala sam ja tvoju kartu i za mars u 6 kuci sam citala da znaci da bi ti lego posao u bolnicama i sl ustanovama! A ako neko ima viska vremena i dobro srce nek postavi moj link jer meni ne radi ukleti ACDSee 7.0 skoro instaliran od str strucnjaka!:) Fala unapred!

Tvoja karta L. je sarmantna kao tvoj nastup...
Nema neke preterano teske aspekte...Nekako mi se tvoja karta cini harmonicnom....Jer imas nekih par kvadrata ali opet sa druge strane imas i nekih lepih trigona...
Cini mi se da ti mnogo patis zbog svojih prijatelja.kao da te nekako uvek iznevere ...a ti si im bas verovao/la....Ti svoje prijatelje uzdises do nebesa a na kraju cvrc...nisu zasluzili.
Sva tvoja paznja usmerena je ka odnosima bilo bracnom ili sa onim sa kim si u vezi bilo uopste u odnosima.Tu imas i nalazis srecu....Venera i Mesec su ti u Raku...i ti volis nezno....i potpuno...ne samo osobu sa kojom si....ti volis ljude generalno.Mrznja ti je strana.Moguce je da si u vezi-braku sa osobom dosta starijom od sebe?
takodje ,moguca su dva braka....
Mesec ti ne pravi aspekte,pa ti pucas od emocija....hipersenzibilna?
Nastavljam..

Mala si svadjalica....kada su veze u pitanju jako si energicna da ostvaris ono sto hoces.......a sa svojim momkom nikada nisi neko ko cuti i klima .....znas i da podviknes?
Neobicne si lepote...nisi standardan tip....Ne prolazis neopazeno...ni slucajno...Jako si specificna...
Privlace te vazdusni tipovi muskarca i evenytualno vodeni s obzirom na svu tu kolivinu emocija....
No Blizanac bi bio optimalan ;)
Bas kao i neko od malo cas ,ti imas srece u poslu kojim se bavis....ali si vrtiguz:) ne drzi te mesto ,pa cesto menjas polje svog interesovanja i prelazis na drugi posao...No to se kod tebe sretno zavrsava,uglavnom ides na bolje i to su neke sretne promene,no nekad znaju da budu jako nagle pa dok se ne uhodas ti si van sebe.....
Inteligentna do besvesti....samo skeniras i cutis.....ne govoris puno ali kada nesto kazes to je to.....pravo u srz....
Tvoje misli su cesto usmerene ka pitanjima trazeci odgovor "zasto smo ovde " i "Sta kada nas ne bude vise"...ili "Sta se desava posle nas"....Dakle pitanja smrti....jel mnogo kakim? Ako kakim slobodno kazi....:)
Dobro je sto ti je ovaj Jarac na asc...jer te to tera da se prizemljis i cini te hladnom drugim ljudima...poima nemaju sta se krije u tebi....Toliko....;)

DjuraMornar:
:lol: Pluton u prvoj-skorpija...Magnet za muskarce....zta drugo da ti kazem.....Tvoja pojava je upecatljiva...

ooooppppssss....ti si musko;) Pa magnet za zene.... :lol:

a sta znaci Pluton u opoziciji sa ASC. u konj. sa Dsc?
da to ne znaci da mene muskarci magnetski privlace ali ja njih jok?:)
ustvari to mi se stalno desava..
on me zamagnetise, i preplavi takvom energijom i harizmom kojom zraci da ja padam u nesvest, zemlja mi se odvaja od nogu, letim ,lebdim u predivnoj bozanskoj energiji ljubavi, bestelesna i blazena....
a on meni posle kaze : e a ja nisam osetio nista, kako si bre ti osetila sve to prema meni?
pa valjda Asc ribe , a neptun u 8. kuci seksa i smrti, tako da mogu da prodrem u dimenzije nematerijalnog, duboko u njega, u njegovu energiju, u svet njegove duse koji ni on ne poznaje, koga nije svestan, jer je blokiran razumom, i gleda me ko parce namestaja, a ja ne gledam i ne razmisljam , ja samo osecam i upijam tu energiju svim svojim bitjem...
eto sto ti je sudbina...:)
a Saturn mi je na 29 stepenu riba, kazu da 29. stepen znaci vidovitost, pa sve to u ribama, pa asc ribe...sta da vam pricam:)

DjuraMornar:
Znaci da ce tvoj partner biti neko ko ce biti magnetski privlacan....ono...do boli...

pa to je tacno, to mi se stalno desava
al vec sam napisala
on meni do boli magnetski privlacan, a ja njemu jok
uvek tako:(

plus Uran u konj. sa Plutonom, do boli privlacan i ludak istovremeno:)
ili vrdalama neke vrste...obicno bude harizmaticni lazov i folirant\
to znam vec iz primera:)

Iskreno nista vas nisam razumeo za ljubav kod mene al nema veze :) !!! E da jos jednom ja sam musko :) samo me zanima astrologija pa sam zato ovde medju zenama (cest izuzecima) !!! I koja kuca je nakraju za ljubav ??? I jel iko moze da mi pomogne da rastumacim ovo moje cudo ???

Moguce je da sebi pravis neki problem kada je rec o ( da ti sapnem )...tu kao da imas neki zid ....nesto te koci.....psiholoske prirode rekla bih.....kao da je potrebno da dobro nekoga upoznas pre no se upustis u nesto "vece" ...e tek se onda opustas i mozes da uzivas...?

Back