Natalne karte - analiza

• Začetnik teme Začetnik teme dip3
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
DjuraMornar:
mene ne poznajes,ali pogledaj moju natalnu kartu.....sigurna sam da zena nije lupala da bi mi se udvarala....No nebitno.Ako smo ovde da lazemo sami sebe onda zaista nista nema smisla....i koja je poenta svemu tome da joj ja kazem "joojjjj to sam ja" a uopste nisam..
Nego ja tek sad videh...ti si ustvari musko....izvini...onakva izjava je ustvari klasicna jednoj zeni.....zato sam rekla da je "maliciozna" Bilo mi je tako tipicno.sada vec vise ne mislim nista....Osim da ti moram reci da ,na srecu , i zene mogu biti slojevitog racija"....
O mammy ne bih .....o onome sto ne znam...zaista jako malo znam o fiksnim zvezdama...
mane: usmerenost ka sebi, nemozes da sagledas situaciju iz pozicije drugih, slaba objektivnost, pare te jure,posao,karijera ok, koristiti intuiciju u poslu. osoba izrazite energije, ponekad destruktivna tj.autodestruktivna. problem nastao iz odnosa jednog roditelja, pokusaj da to nepreneses na posao, mozes tu iskazati sadizam, kasnije se vraca.izrazen smisao za lepo. strastvena, preispitujes i sebe i druge. zivot prozivljavas do koske, sve utice i odrazava se na tebi. pre dve do tri god. negativan period. samo tezak rad je mogao da spasi (rad u sirem smislu). prijateljstvo ugrozeno u ovom periodu unazad godinu=razocarenja. zdravlje promenjivo, radno mesto i sa kolegama trusno... povremeno obrti sudbine naglo,ovo je skraceno i ograniceno zbog javnosti i uopsteno iz logicnih razloga.........bla...bla.... ;)

Hvala....nesto tacno ,nesto ne....ne zaboravi da imam veliki vodeni trigon.....ako ista umem mogu i znam to je da sagledavam objektivno svoju i situacije drugih ljudi ..;) Pare me ne jure.....ali ko zna....tacno za roditelje....tacno za energiju, prijateljstvo ugrozeno...tacno.....pre tri godine imala najlepsi i najuspesniji period do sada...tako da....zdravlje promenjljivo ,tacno....nemam radno mesto radim u kuci,(Umetnost)......sve u svemu dobra si !!! ;)Hvala!!

...@Jamacha...Zao mi je sto ste par dobronamernih, no - cak dva puta naglaseno - laickih reci, kojima je jedini cilj bio da pruze podrsku ovoj, lepo zamisljenoj, temi, doziveli kao pokusaj analize koja svojim 'stilom' atakuje na kredibilitet 'ozbiljnih' astroloskih tumacenja, na realnom znanju utemeljenim i u pristupu studioznim...To svakako nije bila namera...Upravo akcentovan amaterizam je i razlog krajnje opsteg, kratkog utiska koji je, iako lisen iole ozbiljnijeg strucnog uvida, sto, ponavljam, nije ni bila zamisao - iskren i zasnovan, kako na elementarnom poznavanju astroloskih principa, tako i na licnoj intuiciji i 'susretima' sa Djurinim post-ovima na ovom Forumu - a zamisljen iskljucivo kao podrska i bez ikakvih ambicija da pretenduje na ista vise od toga...Zao mi je ukoliko sam, licnim propustom, neozbiljno shvatila temu...Pozdrav...

DjuraMornar:
Hvala....nesto tacno ,nesto ne....ne zaboravi da imam veliki vodeni trigon.....ako ista umem mogu i znam to je da sagledavam objektivno svoju i situacije drugih ljudi ..;) Pare me ne jure.....ali ko zna....tacno za roditelje....tacno za energiju, prijateljstvo ugrozeno...tacno.....pre tri godine imala najlepsi i najuspesniji period do sada...tako da....zdravlje promenjljivo ,tacno....nemam radno mesto radim u kuci,(Umetnost)......sve u svemu dobra si !!! ;)Hvala!!
stvarno postujem jedino uzivo kontakt,ovo samo na brzinu, povrsno a u tom periodu otprilike ako si vredno radila, vrhunac,, to kuci sto radis, promenjivo trusno ili novo promena neka inovacija i sl. na tu temu bla bla.... da li bi ti skinula moju kartu jer neumem? 26.04.1968 bgd namerno sam pricala vise negativno jer predhodnici samo u superlativu pa je ovo drugacije

ugadnubaburastem:
...@Jamacha...Zao mi je sto ste par dobronamernih, no - cak dva puta naglaseno - laickih reci, kojima je jedini cilj bio da pruze podrsku ovoj, lepo zamisljenoj, temi, doziveli kao pokusaj analize koja svojim 'stilom' atakuje na kredibilitet 'ozbiljnih' astroloskih tumacenja, na realnom znanju utemeljenim i u pristupu studioznim...To svakako nije bila namera...Upravo akcentovan amaterizam je i razlog krajnje opsteg, kratkog utiska koji je, iako lisen iole ozbiljnijeg strucnog uvida, sto, ponavljam, nije ni bila zamisao - iskren i zasnovan, kako na elementarnom poznavanju astroloskih principa, tako i na licnoj intuiciji i 'susretima' sa Djurinim post-ovima na ovom Forumu - a zamisljen iskljucivo kao podrska i bez ikakvih ambicija da pretenduje na ista vise od toga...Zao mi je ukoliko sam, licnim propustom, neozbiljno shvatila temu...Pozdrav...
Ma nisam ja mislio da tebe uvredim, ili obeshrabrim, sad mi je krivo, ali to je moj stav

hvala DJuro! moram priznati da je karta izazovna za tumacenje zbog neptuna. pa da vidim. neki od boljih nasih astrologa su se nalupetali. recimo:bas bas poznati i priznati astrolog rekao da volim krvavo meso a ja upravo suprotno i sl. ali razumem jer i sama se bavim. ali znaju da omanu i sustinu. karakter i sl...

Auuu ljudi skoro na krstarici nisam video temu koja je dobili za ovoliko kratko vreme ovoliku paznju !!! Inace hvala na tumacenju moje karte samo da dodam : sve pogodjeno samo jedna stvar niej a to je da kada mi se neko zameri ja to resavam na malo grublji nacin !!! Ustvari je kod mene to totalno suprotno totalno sam smiren i vrlo retko ulazim u konflikte :) !!! Inace nadam se da cu i ja na ovoj temi nauciti nesto o astrologiji kao i mnogi od vas !!! Inace da bismo uveli nekakav red ovde kada tumacite neciju kartu obavezno navedite ime tog ko je tu kartu postavi ili napisite jednostavnavnije ako recimo tumacite moju kartu ZA INSPECTOR : itd....Ovo je najbolje da bi smo uveli neki red ovde !!! Inace i ja cu probati da tumacim neke karte za pocetak a vi ce te mi reci dali je dobro i gde sam pogresio !!! Mogu i svi ostali !!!

ZA DJURAMORNAR : auuu evo kaoliko ja vidim iz tvoj prve kuce ti si bas energicna osoba (brzo reagujes ponekad umes bas da se iznerviras uopste jako si brza) !!! I ti volis da putujes ili jos bolje receno volis da mastas o nekim egzoticnim putovanjima volis da sanjaris (to ti je onaj mesec u devetoj) !!! Za sada toliko reci jel sam ista pogodio :( posle cu ti napisati i jos koju recenicu ako budem imao vremena !!!

Jao bre Djuro ja tek sad videh
tebi mesec u 9. u kvadratu sa plutonom na Asc
a meni mesec u 9. u kvadratu sa plutonom na Dsc
moj savet
nemoj da ides u inostranstvo da zivis nikako
ja sam bolesna jer sam ovde, da sam ostala tamo, ne bih bila, bas zbog ove kvadrature
ja plus imam tu i urana u konj. sa plutonom
mesec u 9. inostranstvo, ako je lose aspektovan, bices bolesna u inostr. zato nikako ne idi...
vidis moj primer

Bebo ,ja jako vollim da putujem ,bas kao sto rece inspektor....i vec sam u par navrata ,kratko, ali i zivela malo vani, to je jednostavno nesto sto mi daje snagu i smisao pored onog cime se bavim. Mogu samo da se nadam da ce mi onaj trigon koji je takodje vezan za devetu ( sa mesecem) pomoci da se ipak ne desi nista strasno....jer ja da odustanem od putesestvija ...ne mogu bre ...;)
Horor-Nemam sestru u inostranstvu....ali sestru imam.;)

beba_toronto:
Jao bre Djuro ja tek sad videh
tebi mesec u 9. u kvadratu sa plutonom na Asc
a meni mesec u 9. u kvadratu sa plutonom na Dsc
moj savet
nemoj da ides u inostranstvo da zivis nikako
ja sam bolesna jer sam ovde, da sam ostala tamo, ne bih bila, bas zbog ove kvadrature
ja plus imam tu i urana u konj. sa plutonom
mesec u 9. inostranstvo, ako je lose aspektovan, bices bolesna u inostr. zato nikako ne idi...
vidis moj primer
zbog tranzita bilo bi ti lose i ovde. mesec u 9. inostr.ali koliko se secam imas natalno jupiter u 4.kuci da li je u raku? jupiter u 4.inostr. ali u 4. u raku u domovini uvek bolje, to je primer tipicni za nostalgiju. neznam kakvi su aspekti. ali trenutni aspekti na neptun u 8. su ocaj. zavisi od natal.aspekata i jupit. ali mesec ima lose. da li ima neki dobar

Back