beba_toronto
Ističe se
- Poruka
 - 2.642

DjuraMornar:Tezak si bre u ljubavi
Sto mislis da je tezak u ljubavi?
mislis sto ima neptuna vladara pete u opoziciji sa Jup?
koji to aspekt vidis?
))Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DjuraMornar:Tezak si bre u ljubavi
))DjuraMornar:Jupiter mu je iz 5 otisao u devetu i u svim je mogucim opozicijama ( i saturn ,uran, neptun )...![]()
Jeste ...isto je....ali ako je na asc onda ubija brate...misliim ovo iz iskustvabeba_toronto:Jel Pluton u 1. isto znaci magnetska privlacnost?bez obzira sto nije na Asc?
)))))))Padaju nicice 
DjuraMornar:Nema veze sto pocinje kad je cela u ribama...![]()
 Rekli ljudi....Parafirano
DjuraMornar:Suvladar Bebo suvladar.......Pusti me bre da tumacim vidis da mi ideRekli ljudi....Parafirano
Tumacenje ala Djura Mornarski !

Evo ,gde je.....ne mogu sve da stignem bre....gde je?HELENA33:daj djuro kazi mi kako da te nagovorim da mi pogledas natalnu?

DjuraMornar:pa pocinje i njemu u vodoliji ali samo vrh kuce....sve ostalo odnosno cela 5 je u ribama!!
nisam umela pre neki dan da je skinem... molim te uradi to za mene 31.05.1972.... 7 i 15 bijelo poljeDjuraMornar:Helena idi molim te na astro com...uradi kartu i ostavi mi link....pleaseeeeeeeee

))
))
)
Mislis to je lako resiti ako ima konjukciju Marsa i Jupiterabeba_toronto:Ima T-square
ja mislim da on ima probleme u ljubavi, a da nije tezak, nego ima veze sa njegovom pojavom i ponasanjem...
resenje je u imidzu, nacinu na koji se oblaci i ponasa
mislim da je kod njega u tome stos
PRISTUP LJUBAVI))
mislim da ga to koci.....nedostatak stila, ali to je lako resiti![]()