Van razuma
Iskusan
- Poruka
- 6.278
Yi znas previseEto.. To je što znam....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Yi znas previseEto.. To je što znam....
Mora da si ŠkorpijaE to ti ja sad drugo nista ne znam
a ostalo nije ni vazno![]()
cetverostrukaMora da si Škorpija![]()
podznak i mjesec strelac, a postoji i treci samo sad ne znam gdje tacnoDupla skorpija sa mjesecom u skorpiji i sta jos?
i neptun mi je u strelcu, sad vidjohpodznak i mjesec strelac, a postoji i treci samo sad ne znam gdje tacno![]()
I mnogo vredna i sposobna, i uvjek tu za pomoci sta treba, i mnogo iskrena i mislim da je i od skorpije i od bika pokupila sve najbolje...Mada je moja jetrva skorpija podznak bik, mnogo divna i razumna zena![]()
U kojoj kući ti je Neptun?i neptun mi je u strelcu, sad vidjoh
Личила би на сретну и богату лепотицу коју сви волу.to sto nemam nigdje ovna, bika, lava, blizance na to sam ponosnamogu misliti na sta bi onda licila
![]()
ma ne moraju da me vole, sretna nisam a ovo ostalo dvoje mi nije ni vazno, nista mi ne znaci, cini mi se da sam samo imala probleme u zivotu zbog togaЛичила би на сретну и богату лепотицу коју сви волу.
Da vidimo šta biste rekli o meniPogledajte prilog 1032968
Znam ja pomalo simboliku ali uvijek je interesantno čuti mišljenje od nekog drugog. Puno je linija jer su označeni i manji aspekti.Meni se sviđa nadimak. Htela sam da mi stoji Zefir umesto ovih gluposti ispod nadimka, ali nikako da negde pobedim.
O karti ič ne znam, puno linija![]()
Mars u Ovnu i Venera u Lavu dali bi da volis skupe stvari nakit neki stvari koje sijaju i da to znas da nametnes javno volis da imas ali i da dajes da se pokazes nisi cicija al te kompleksi malo gaze jel Venera u Lavu bi dala neke komplekse posebno ovaj podznak u Lavu to pojacava.Jako si hrabra osobaDa vidimo šta biste rekli o meniPogledajte prilog 1032968
Ne nužno skupe ali volim da trošim dosta na neka svoja zadovoljstva, tačno.Mars u Ovnu i Venera u Lavu dali bi da volis skupe stvari nakit neki stvari koje sijaju i da to znas da nametnes javno volis da imas ali i da dajes da se pokazes nisi cicija al te kompleksi malo gaze jel Venera u Lavu bi dala neke komplekse posebno ovaj podznak u Lavu to pojacava.Jako si hrabra osoba