Natalne karte - analiza

• Začetnik teme Začetnik teme dip3
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da vidimo šta biste rekli o meni
IMG_20211012_132915.png

Mada je moja jetrva skorpija podznak bik, mnogo divna i razumna zena :heart:
I mnogo vredna i sposobna, i uvjek tu za pomoci sta treba, i mnogo iskrena i mislim da je i od skorpije i od bika pokupila sve najbolje...

i voli da jede svakakve splacine... BIK hebote

E sad jeste unutra mnogo nervozna, to se ne prijeti, ja primjetim samo, jer znam ,,,,, i mnogo pusi.... nadam se da nece mnogo da najbe ko ja u zivotu...

mladja je dosta od mene pa je malko savjetujem, sreca pa samo meni to dozvolja i meni vjeruje, i kaze da joj mnogo znacim i pomazem jer je razumijem i znam sta kad i kako treba, a to kao prava skorpija drugom nikom ne dozvoljava, SAMO MENI, zato je mnogo, mnogo volim...
I ona meni mnogo znaci sto nam je dosla u familiju

Da vidimo šta biste rekli o meniPogledajte prilog 1032968
Mars u Ovnu i Venera u Lavu dali bi da volis skupe stvari nakit neki stvari koje sijaju i da to znas da nametnes javno volis da imas ali i da dajes da se pokazes nisi cicija al te kompleksi malo gaze jel Venera u Lavu bi dala neke komplekse posebno ovaj podznak u Lavu to pojacava.Jako si hrabra osoba

Mars u Ovnu i Venera u Lavu dali bi da volis skupe stvari nakit neki stvari koje sijaju i da to znas da nametnes javno volis da imas ali i da dajes da se pokazes nisi cicija al te kompleksi malo gaze jel Venera u Lavu bi dala neke komplekse posebno ovaj podznak u Lavu to pojacava.Jako si hrabra osoba
Ne nužno skupe ali volim da trošim dosta na neka svoja zadovoljstva, tačno.

Back