Natalne karte - analiza

• Začetnik teme Začetnik teme dip3
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Velika zarada uvijeek zavisi od 2 stvari ne od neke vau ideje jel ko je ima nismo svi ne znam Bil Gejts a opet mnogi imaju pare al opet od svih tih mnogih koji imaju nemaju svi ideju kao neko sto je npr osmislio mrezu neku ili neki mobilni nebitno radi se o tome da velika zarada zavisi od 2 stvari vjere lojalnosti kao sto si citav zivot odan zeni pa je ne varas i porodici i prijateljima pa ih ne ostavljas na cjedilu znaci 1 posao posvecen njemu kao vjernik vjeri do kraja kao fanatik i 2 bitan uslov je da nista sam ne mozes da uradis piramidu a i obicnu zgradu ne pravi 1 covjek nego makar vise njih u prevodu treba ti neki ortak kojeg znas citav zivot treba da se volite kao braca da imate isto interesovanje i da ste obojica fanatici za jednim poslom i da se date tome do kraja i eto ti bices bogat samo jedostavno malo osoba se okurazi da to uradi pogledaces koliko je brace zajedno kroz istoriju napravilo big money braca rajt npr uzmi ili ne znam vidi da se uvijek radi o timu entuzijasta ok Cukeberg vau sjajno al nije on sam nego ortaci od malena citav zivot na jednom projektu al eto on je bio nesto kao frontmen grupe tipa grupa neka svira al ti znas samo glavnog pjevaca al tu si i oni na bubnju gitari itd tako nekao sve ide jel realno sta mozes sam i bez nekoga ko ti nije ono kao rodjeni brat jel poslovni partner goli to ne ide kada tada tu ide nesto u ambis i cao prva svadja nesporazum ko je tu spreman da bilo sta zrtvuje realno nije toliko ni tesko obogatiti se samo je malo smor tesko je biti fanatik sa nekim za necim da bi dobio nesto veliko i pitanje bili bio srecan i da to dobijes ovako svi bi mi voljeli pare al kada se dodje do njih taj put nije bas toliko zabavan kao onaj film u glavi sto imas kako se bogatis
I trece kljucno pravilo entuzijazam

Pozdrav. Moze li neko da mi kaze nesto o ljubavi i braku kroz analizu moje natalne karte? Hvala vam unapred

Prilozi

• AZ.png
    AZ.png
    46,6 KB · Pregleda: 12

Pozdrav,
Može li mi neko pomoći da bolje rastumačim postavku svoje sedme kuće tj braka, tačnije plutona koji je njen vladar i koji se nalazi na 29° i koji je u konjukciji sa venerom koja je vladar prve kuće i jupitera kao vladar osme (smrt braka) ?

Prema onome što sam ja istražila, kao laik i početnik, taj stepen je stepen plača i nije dobar za poziciju braka, posesivnost, ljubomora, smrt braka.. pa ako može mala pomoć oko razlučenja položaja sedme kuće.

Hvala unaprijed.

Back