Natalne karte - analiza

Može li tko pogledati zdravlje za mene i kada da igram nagradne igre.
 

Prilozi

  • Screenshot_2022-02-21-11-43-18-447_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-02-21-11-43-18-447_com.android.chrome.jpg
    87,5 KB · Pregleda: 19
Mislim da ovo ne krši pravila foruma a ako da-izvinjavam se u startu.

Do sada su mi 2 osobe čitale natalnu. Prva se slučajno stvorila i bila neverovatno precizna, sa predikcijama koje su se nakon 10-15 godina potvrdile (više se time ne bavi) i druga, koja je bila ok i profesionalna, ali vrlo uopštena i diplomatična, pa ništa specijalno nisam uspela da sastavim od toga, ni nakon par godina. Treća astrološkinja kojoj sam se javila (preporuke, poznata), mi nije ni odgovorila. Volim s vremena na vreme prelistati svoju kartu, ali nakon ove prve osobe koja je ubola neverovatno dobro mojih budućih 20 godina, ne nalazim nikoga kome bih pristupila sa radošću i poverenjem.
Nije mi problem platiti, ali svašta se nudi na internetu, pa je moj predlog da razmenimo usluge na obostrano zadovoljstvo.
Ja sam dizajner enterijera i ako vam treba tlocrt novog stana/kuće, predlog kako da uredite ili osvežite nekretninu-pucajte :) Za uzvrat trebam osvrt na natal kad je u pitanju posao i ljubav. Ovisno koliko imamo vremena, dobro je da deo koji ja radim detaljno prokomentarišemo mejlom ili preko kamere, a pretpostavljam da je to i način na koji vi radite.
Pa eto, hajdemo spojiti lepo sa korisnim bez da plaćamo usluge koje će nas razočarati :)
25.04.1981. Beograd, 08:30
 

Back
Top