NATALNA KARTA - U SLIKAMA

A meni? Ukratko fax,karijera...HVALA

Prilozi

• astro_w2gw_01_pera_peric_hp.79807.jpg
    astro_w2gw_01_pera_peric_hp.79807.jpg
    64,6 KB · Pregleda: 11
maja dg, za predviđanje, će morati neko da me dopuni, ja uglavnom znam nešto malo o osobinama znakova, i mogućem slaganju -ali ne dovoljno.
Ovo što sam do sada uočila, nije loše, ali moram još dosta da gledam... kod mene to ide sporo, jer imam nedovoljno prakse u tome, ali napisaću na šta sam ja obratila pažnju, i ne čini mi se loše, a i možda podstaknem nekog ko ima više znanja, da me dopuni ili ispravi.

Tvoj Mesec u 4. kući u Vagi i njegovo Sunce u 11. kući u Vagi su skoro u konjukciji, što bi bilo baš dobro, uz ostale znake - tvoje Sunce u 6.kući i njegov Mars u 3. kući u Jarcu, zatim tvoj podznak u Raku i njegov Mesec u Raku.

Ako uočim još nešto od uticaja na vezu, ja ću dopuniti ovo. :):bye:

maja dg, za predviđanje, će morati neko da me dopuni, ja uglavnom znam nešto malo o osobinama znakova, i mogućem slaganju -ali ne dovoljno.
Ovo što sam do sada uočila, nije loše, ali moram još dosta da gledam... kod mene to ide sporo, jer imam nedovoljno prakse u tome, ali napisaću na šta sam ja obratila pažnju, i ne čini mi se loše, a i možda podstaknem nekog ko ima više znanja, da me dopuni ili ispravi.

Tvoj Mesec u 4. kući u Vagi i njegovo Sunce u 11. kući u Vagi su skoro u konjukciji, što bi bilo baš dobro, uz ostale znake - tvoje Sunce u 6.kući i njegov Mars u 3. kući u Jarcu, zatim tvoj podznak u Raku i njegov Mesec u Raku.

Ako uočim još nešto od uticaja na vezu, ja ću dopuniti ovo. :):bye:

Evo nastavka:
Vi ste se morali sresti, platonska veza nije moguća, može doći i do braka, ali tek ako savladate teškoće, kojih može biti prilično.
U ovoj vezi, ti ćeš njemu biti i prijatelj, i inspiracija, ali se ne savetuje previše "pokroviteljski" stav , naročito u slučajevima kada mu pomoć baš i nije neophodna - može doći do sukoba, jer on mora da se oseća "glavni", a ti sve možeš postići šarmom, i okolišno, a ne direktnim suprotstavljanjem.Ne izazivaj njegovu ljubomoru.
Tek kad oboje naučite da se prilagođavate, i da razumete potrebe onog drugog, može doći do braka, koji bi, u tom slučaju, bio plodonosan za oboje - ti bi od njega imala i materijalnu, i svaku drugu podršku i korist, a on od tebe - proširivanje pogleda na svet., i dobre i smele ideje u poslu.
Ako bi došlo do razlaza, to bi bilo zbog spoljnih faktora, ili dece.
Ja više od ovoga ne znam! :heart::bye:

Evo nastavka:
Vi ste se morali sresti, platonska veza nije moguća, može doći i do braka, ali tek ako savladate teškoće, kojih može biti prilično.
U ovoj vezi, ti ćeš njemu biti i prijatelj, i inspiracija, ali se ne savetuje previše "pokroviteljski" stav , naročito u slučajevima kada mu pomoć baš i nije neophodna - može doći do sukoba, jer on mora da se oseća "glavni", a ti sve možeš postići šarmom, i okolišno, a ne direktnim suprotstavljanjem.Ne izazivaj njegovu ljubomoru.
Tek kad oboje naučite da se prilagođavate, i da razumete potrebe onog drugog, može doći do braka, koji bi, u tom slučaju, bio plodonosan za oboje - ti bi od njega imala i materijalnu, i svaku drugu podršku i korist, a on od tebe - proširivanje pogleda na svet., i dobre i smele ideje u poslu.
Ako bi došlo do razlaza, to bi bilo zbog spoljnih faktora, ili dece.
Ja više od ovoga ne znam! :heart::bye:

Pa ja mogu puuuno da ti se zahvalim i to od srca:heart: nadam se da si u pravu,mada za dosta toga mogu i da potvrdim jer koliko toliko sam uspjela da ga upoznam i znajuci sebe bas sve je to izmedju nas i u nasoj vezi..a za dalje cemo vidjeti naravno...i svaka cast,moram te pohvaliti:klap:

Molim pomagajte imam srece u svemu samo ne u poslu. Od svoje 18-28 samo godinu dana radnog staza.Postena, vrijedna i imam sve predispozicije za uspjeh ali mi ne ide.
Zato molim ako netko moze vidjeti tu moju karijeru na ovoj karti.Molim Vas!!

Prilozi

Ja sam vec bila kod astrologa, ali me muci jedna stvar. Zena mi nije nista mogla reci o inostranstvu. Imala sam uticaj da za mene u tom polju nema sanse. I ja zaista vjerujem u horoskop, ali isto vjerujem u osjecaje i oni mi kazu da za mene ovdje zivota nema (iako zaista pristojno i bez problema zivim ovdje). Prosto imam nekontrolisanu i cjelozivotnu zelju da idem vani. I uskoro predajem papire i ako bog da za koju godinu bjezim. Evo moje slikice, pa vas moooolllliiim da mi samo na brzinu kazete sta mislite...

http://astro.horoskop.hr/cgi-bin/gr...15&lat=44.11&long=-19.22&adjust=-1.00&lang=hr

Poslednja izmena:
HELP !!! :confused:Da li može neko da mi kaže nešto za kombinaciju(15 godinica u braku,dvoje dečice ) :
JA: Strelac (podznak- rak) 19.12.1970. Beograd,18.20 h
MUŽ: Vaga (podznak -lav) 1.10.1971.Beograd,01.00 h
ĆERKA: Strelac (podznak - devica) 25.11.1995.Beograd,01.05 h
SIN: Vodolija (podznak-blizanac) 06.02.2002.Beograd,11.35 h

Očajnički pokušavam da saznam : Da li nam je u opšte (po zvezdama) suđeno da porodično otputujemo(čitaj Iselimo iliti Emigriramo) za Australiju:sad2::sad2::sad2::dash::dash::dash: Veeeeliki pOZdrav :bye::bye::bye:

PS. Niko od NAS nema Natalne Karte ali bi nam svaki Odgovor DOBRODOŠAO!!! Please,help...

Poslednja izmena:

Back