immph
Poznat
- Poruka
- 7.095
Eee, vip, ja bh hteo nesto dA pitam, pa ako mogu ja bih ostavio kartu pa vi kadA odgovorite ovima svima koji su posle 131. str. ako mozete meni
... ?
... ?Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
... ?
Nesigurna si dosta za volanom i vise se plasis da ces ugroziti sebe ili nekog drugog nego sto je to stvarno potrebno, a kako si konstantno pod tim grcem ne mozes se koncentrisati na voznju. To se vidi iz tvoje natalne mada moze da se primjeni na sve pocetnike.Druga stvar je i podznak u Djevici koji ti daje teznju ka perfekcionizmu,pa se en zadovoljavas malim, nego bi najradije da si odmah poput profesionalnih vozaca
Malo se opusti Fashiion i malo poradi na koncetraciji! drzim ti palceve!
hehehe ne bas ali dobro...e sad imam novu simpatiju
i ko moze i kad stigne neka mi odg na ovo pitanje...Sta me ocekuje sa njim,da li se slazemo,da li smo jedno za drugo???On je rodjen 4 aprila 1991 godine u Kraljevu ,tacno u 6,30 .Ja 14 marta 1990 godine u Kraljevu,tacno u 3:45
heheheh ...Bubim vas sve punooooooo 

kissko
hvala punooo!!!
Eee, vip, ja bh hteo nesto dA pitam, pa ako mogu ja bih ostavio kartu pa vi kadA odgovorite ovima svima koji su posle 131. str. ako mozete meni... ?

A da ne zaboravim jedan big kiss za vip i ako joj treba mala pomoc oko necega...neka samo zovnekissko

nije problem, gde hoces..ceka se i ovde i na pp..vise nista ne znam , "drzite mi fige" imam 4 rocista u oktobru...![]()

nije problem, gde hoces..ceka se i ovde i na pp..vise nista ne znam , "drzite mi fige" imam 4 rocista u oktobru...![]()

Pogledajte prilog 28046
Hajde da postavimo temu gde ce biti samo slike natalnih karti i uz njih po neko licno pitanje koje nas najvise muci, pa da jedni drugima pomognemo da nadjemo prave odgovore... Pocinjem sa ovom... :razz::razz::razz: