NATALNA KARTA - U SLIKAMA

I bez karte se moze reci da ces da polozis, ali iz kojeg puta ...to je vec druga prica :) Nesigurna si dosta za volanom i vise se plasis da ces ugroziti sebe ili nekog drugog nego sto je to stvarno potrebno, a kako si konstantno pod tim grcem ne mozes se koncentrisati na voznju. To se vidi iz tvoje natalne mada moze da se primjeni na sve pocetnike.Druga stvar je i podznak u Djevici koji ti daje teznju ka perfekcionizmu,pa se en zadovoljavas malim, nego bi najradije da si odmah poput profesionalnih vozaca :) Malo se opusti Fashiion i malo poradi na koncetraciji! drzim ti palceve!

Evo i mene ...posle dugog perioda :P hehehe ne bas ali dobro...e sad imam novu simpatiju :) i ko moze i kad stigne neka mi odg na ovo pitanje...Sta me ocekuje sa njim,da li se slazemo,da li smo jedno za drugo???On je rodjen 4 aprila 1991 godine u Kraljevu ,tacno u 6,30 .Ja 14 marta 1990 godine u Kraljevu,tacno u 3:45 :) heheheh ...Bubim vas sve punooooooo :):):):)

Draga VIP, nisam se javljala dugo ali nisam ni zaboravila jedan odgovor od pre nove godine! Trenutno mi je jako zanimljiv jedan podatak koji ste mi dali svojevremeno"Rak-Vaga..nikad da docekas, zar ne!?Sve ti se cini nikako..Morala si da se odreknes neke osobe do koje ti je bilo stalo u polju emocija, takva ti je sudbina, izmedju 22-24 godine je trebala da postoji neka ili tajna ili pomalo fatalna veza za tebe. naglo krene pa stane, mora tako do tvoje 29-te mada bih rekla da je blize 30-toj godini.. Naglo i brzo ces da se odlucis za brak, sto inace ne lici na tebe, izbor ce biti svakako dobar, mozda i bolji nego da ga " bacis na probni rad" ... Mozes da se opustis, zaista, imaces 2-3 deteta, jedino sto mislim da taj partner moze da bude sa vezom ili brakom iza sebe..Menjas mesto boravka uz njega i sa njim, treba da budes i van zemlje, koliko mi se cini..

Zato , duso, ne misli nego se opusti" Upravo je tako nisam mislila, opustila sam se...:-) Trenutno me zanima ima li sanse za ljubavnu pricicu ili nesto vise sa osobom rodjenom 19.12.1970 u prilogu moja natalna karta posto se dugo nisam javljala http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?rs=3;btyp=w2gw;nhor=1;cid=x4yfileQSOWnA-u1198586990 Hvala i pozz;-)

evo moje karte ponovo:)!mene zanima ljubav i odlazak u inostranstvo!nisam sigurna ni u jednom ni u drugaom slucaju sta treba da radim:(!
hvala:)

Prilozi

• astro_w2gw_01_jelena_hp.48941.22789.jpg
    astro_w2gw_01_jelena_hp.48941.22789.jpg
    66,9 KB · Pregleda: 3
A da ne zaboravim jedan big kiss za vip i ako joj treba mala pomoc oko necega...neka samo zovne :)kissko

Hvala ti, draga, nemam vremena od papirologije da se ukljucim ni da procitam poruke, a kamoli da mislim i odgovaram na pitanja sada..sve je pod kontrolom, u smislu zakona, pravnih postupaka i sleda stvari koje cekaju samo je nasa birokratija takva kakva jeste i jos uvek vlada svaka vrsta korumpiranja, mahinacija i zlobe..pa treba vremena da se to dovede u red..a meni nema druge nego da ispravljam 'krive drine" gde god sta radim..:whistling::dash:

Caos svima! Nadam se da mi neko moze pomoci tj. baciti pogled na moju natalnu kartu! Moj problem je u tome sto ima ves skoro 2 god od kako je moj zivot prosto stao ( kao pokvareni sat ).Nista mi se ne desava.Nikako da krenem da ucim ovih par ispita sto mi je ostalo( a do tad sam bila i vise nego dobar student ) a o ljubavnom zivotu da i ne pricam=apsolutno nista! Doduse nedavno mi se dopao jedan tip,ali bolje da nije jer je poprilicno stariji od mene,tako da i od toga nista! Da li cu se i kad pokrenuti sa ove mrtve tacke?Ne mogu da dozvolim da zivot prosto prolazi pored mene ! Hvala unaprijed :)

jos uvek se drzim..na zavidnom nivou jer dva Urana kroz 6/12 iz opozicije koja kvadratiraju Merkur u 9 znaju da naprave bas bas stres za stresom a kad se tu doda prelaz Saturna kroz 12-to polje i da dolazi u konjukciju nat Uranu..da malkic jos utvrdi gradivo i oteza i napravi kulminaciju osporenosti..doobro sam ziva..no, kako kazu ..sto vise slomimo aspekt iznutra to manje ostane zaa spolja pa umesto da se raspravljamo i krsimo i lomimo..povuci se treba u Saturn u 12 polje i iznutra gurati...ako kazem da sam 1000 komada papira odstampala...a bas se nisam nadala da i prava u malom moram da savladam u ovom zivotu...

Pozdrav za sve! Sajt je fenomenalan, zaista se moze mnogo toga korisnog procitati!
Mislim da je prava stvar da svaki ucesnik foruma u svom potpisu stavi i svoju kartu.
Ovo su podaci moje, posto mi ne ide nesto kopiranje iste.
Asc 17 strelac, Mc 12 vaga
sunce 14 device, 9p.
mesec 29 ribe, 3p.
merkur 8 device 58, 9p.
venera 17 device 51, 9p.
mars 19 rak, 7p.
jupiter 25 lav.,8p.
saturn 16 device 52, 9p.
uran 17 skorpija 42,.11p.
neptun 17 strelac 44.,Asc
pluton 17 vaga 47, 10p.

Posto sam uzasno subjektivna u analizi svog hor. moze li mi neko pomoci u analizi 2 braka, tj.da li ce uopste doci do njega i kad?

Back