NATALNA KARTA - U SLIKAMA

Ovo je natalna karta moje drugarice sa kojom se druzim skoro 10 godina, medjutim zadnjih sedam da na mi se uopste ne javlja jer se izgleda naljutila samo zato sto sam bila iskrena prema njoj oko nekih stvari. Kakvo je to drugarstvo kad ne mozes biti iskren?!Samo me interesuje dokle ce ici ta njena tvrdoglavost da odbacuje oko sebe ljude tako da na kraju ostane sama. Primetila sam njeno cudno (zavidno, ljubomorno) ponasanje prema meni bas ovih par meseci kada ja imam decka a ona ga nema vec duze. Ima tako obicaj da prekine totalno kontakt sa ljudima sa kojima je bila dobra zbog nekih, po meni, slabih razloga i da ih vise nikad ne pozove. Da li ce tako biti i samnom? I interesuje me ima li kod nje neka ozbiljna veza na pomolu?
A evo i moje karte ako nesto znaci.

Hvala puno :heart:

attachment.php
nema karte..nema karte....

http://forum.krstarica.com/attachment.php?attachmentid=29213&d=1197647443

Evo i ja da se ukljucim... :D

Imam dva pitanja (malo opsirnija hehe):

1.Vezano za ljubavni zivot...hocu li promijeniti svoj stav prema vezama? Hocu li se uskoro zaljubiti...ili barem dozivjeti nesto bas zanimljivo- stvarno mi je postalo dosadno:evil:

2. Bila sam kod zene koja gleda u dlan i vidjela je da cu najvjerovatnije poginuti oko 40-te godine! Ne bih se obazirala nego mi je i jedan astrolog rekao da sam sklona nesrecama. Ima li tu nesto?

A da! Moja natalna karta:

ako sam sve uradila kako treba:D

Ako mogu i ja da se ukljucim, znam da ste dosta zauzeti, ali ako neko ima par momenata da pogleda u moju kartu, bila bih veoma zahvalna;)
1. na polju ljubavi, interesuje me da li cu naci svoju drugu polovinu. toliko dugo tragam a nista? isto pitanje porodice, djece. vec mi je 24 godine vrijeme je da se skrasim.
2. uskoro zavrsavam faks i interesuje me kako ce stvari teci na profesionalnom planu?
Hvala unaprijed

Prilozi

• astro.jpg
    astro.jpg
    63,3 KB · Pregleda: 12
Ovo je natalna karta moje drugarice sa kojom se druzim skoro 10 godina, medjutim zadnjih sedam da na mi se uopste ne javlja jer se izgleda naljutila samo zato sto sam bila iskrena prema njoj oko nekih stvari. Kakvo je to drugarstvo kad ne mozes biti iskren?!Samo me interesuje dokle ce ici ta njena tvrdoglavost da odbacuje oko sebe ljude tako da na kraju ostane sama. Primetila sam njeno cudno (zavidno, ljubomorno) ponasanje prema meni bas ovih par meseci kada ja imam decka a ona ga nema vec duze. Ima tako obicaj da prekine totalno kontakt sa ljudima sa kojima je bila dobra zbog nekih, po meni, slabih razloga i da ih vise nikad ne pozove. Da li ce tako biti i samnom? I interesuje me ima li kod nje neka ozbiljna veza na pomolu?
A evo i moje karte ako nesto znaci.

Hvala puno :heart:

Gledaj to ti je drugarica tako da ne mozemo da trpamo sve u isti kos.Ja ne verujem da je zavist u pitanju jer znam da je ljudima koji nemaju partnera nelagodno u drustvu ljudi koji imaju partnera ili su u braku, nekad je i obrnuto. Ljudi koji nemaju partnera,npr devojka koja nema decka vise oseca bol i tugu zbog toga i ona se povecava kad je u drustvu parova. Ne zaboravi da je to nasa ljudska iskonska potreba i da kad nemamo onu drugu polovinu to jeste najveca patnja koju covek prozivljava u zivotu. Ti imas decka i samo to saznanje i tvoje drustvo joj tu patnju povecava, a moze da poveca do nepodnosljivih granica, zato se ona sklonila. Tvoja drugarica pati i sklonila se da ne bi sebi povecavala patnju, i sigurno nema nista protiv tebe, tako da ja je ne bih osudjivala.Sigurno nije ni mrznja ni zavist ni ljubomora prema tebi. Ja predlazem da je pustis i ne forsiras, ona ce sama doci kad sredi sa sobom to sto ima da sredi. Nekad se sklanjamo od drugih ljudi jer imamo neke svoje probleme,unutrasnje, emotivne ili druge, a to ne znaci da ih mrzimo, vec znaci da nam treba da neko vreme budemo sami.

Back