nikadatako70
Početnik
- Poruka
- 47
ja jednostavno nemogu da postavim svoju kartu...idem po uputstvu i kada treba da kliknem browse ja to nemam nigde.moze li mi neko pomoci?hvala unapred.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ljudi pomagajte...
Ceo život mi ne ide u ljubavnim vezama, na razne načine...
Da li se to vasiona urotila protiv mene :-( ?
Hoću li ikad sresti nekog muškarca sa kojim ću poželeti da provedem bar deo svog života?
vip... aj molim te kad budesh imala vremena i volje zrakni moju natalnu vezano za posao, mislim, planiram neshto van svog posla josh da radim pa me zanima shta "kazu planete" odnosno kad su najpovoljnjiji aspekti za biznis...u stvari lazem, krenucu u akciju chim se dochepam love nezavisno od planeta ali bih volela da znam vidi li se shta u natalnoj povodom toga...
mozesh i na pp kad se setish...![]()
nikako ti ja ne znam baratati sa ovim kartama.........ako mozes ucni to za mene?
14/09/1974 13 i 10 s.palanka-zensko
da li cu pokrenuti sopstveni posao ili cu i dalje ziveti kao parazit u prepunoj kuci gamadi?
e rodjen je 1.8.1988 u 18:1 a ja sam rodjena 14.03.1990 u 3 :45 ujutru ,ja sam Angelina a on je Vladohvala unapred
...mozda ovaj saturn u 8.kuci pravi takve probleme?
Ljudi pomagajte...
Ceo život mi ne ide u ljubavnim vezama, na razne načine...
Da li se to vasiona urotila protiv mene :-( ?
Hoću li ikad sresti nekog muškarca sa kojim ću poželeti da provedem bar deo svog života?
Evo ako neko ima vremena za moju natalnu kartu i kartu mog muza znaci uporednu postavicu i dejvisonovu ako nekom treba.. Kakav nam je odnos,buducnost i sta vidite vezano za decu, posto postoje nki problemcici.Ja sam mladja.Hvala vam unapred
![]()
![]()
Evo i ja da se ukljucim...
Imam dva pitanja (malo opsirnija hehe):
1.Vezano za ljubavni zivot...hocu li promijeniti svoj stav prema vezama? Hocu li se uskoro zaljubiti...ili barem dozivjeti nesto bas zanimljivo- stvarno mi je postalo dosadno
2. Bila sam kod zene koja gleda u dlan i vidjela je da cu najvjerovatnije poginuti oko 40-te godine! Ne bih se obazirala nego mi je i jedan astrolog rekao da sam sklona nesrecama. Ima li tu nesto?
A da! Moja natalna karta:
ako sam sve uradila kako treba![]()
something? glupi faks koji nikako da zavrsim? planiram da se udam ove godine, `oce li mi to uspeti?
i taj mars u petoj... deca?
hvala...
Ako mogu i ja da se ukljucim, znam da ste dosta zauzeti, ali ako neko ima par momenata da pogleda u moju kartu, bila bih veoma zahvalna
1. na polju ljubavi, interesuje me da li cu naci svoju drugu polovinu. toliko dugo tragam a nista? isto pitanje porodice, djece. vec mi je 24 godine vrijeme je da se skrasim.
2. uskoro zavrsavam faks i interesuje me kako ce stvari teci na profesionalnom planu?
Hvala unaprijed
Eto mene opet...VIP, pa sretan ti rodjendan, znam da sam malko zakasnila, ali ima jedna izreka kod nas ovde - Sto kasni, ne prolazi
Mogla sam pretpostaviti da si najbolji znak u horoskopu, cim tako nesebicno pomazes nama ovde i to sve to DZ..
Elem, ovo je natalna karta moje Anice mile, drage drugarice, koja ima jedno pitanjce.. Ima li sta na planu posla, naime, hoce li uspeti da se vrati u policiju?
Unapred hvala od obe..![]()
Vidi, kao sto rekoh , ti verovatno od svoje 24-te mislis kako ces biti usedelica, no nije tako, tek od tvoje 28-me godine, a rekla bih da si sada u njoj, imas mogucnost da se stvore uslovi za neku trajniju kombinaciju.Kad Saturn bude bio na Veneri, a uskoro ce ove jeseni a Jupiter u 7 polju upravo ce se desiti neka ljubav a tebi je saturn vladar 7 polja a Venera 5 polja..zivi bili pa videli, svakako ces da nam javis.Postojace razlika u godinama izmedju vas, ne mora da bude mnogo stariji, ako jeste, onda je mladolik ali bih rekla da su cesto osobe sa Mesecom u Jarcu u 7 polju podlozne i mladjim partnerima od sebe.I ti imas kao vec neko pre, grupaciju planeta u rasponu od 120 stepeni pa moras u zivotu da "cekas" da se stvari pokrenu, ali jednom kad krenu samo idu napred..zacas stignes sve ono sto si mislila da kasnis..Kao sto sam ti rekla, do 30-te lako moze da se desi brak...Za partnera samo nisam sigurna, moze biti da je imao dugu vezu ili zajednicu pre tebe..kao da nije bio sam kao ti...Vip opet ja, valjda cu uspeti da postavim kartu odgovarajuce velicine, pokusala sam vise puta i nisam.
Zanima me ona moja udaja ili neka lepa duga veza i kakav ce to muskarac biti (ako bude), mislim po cemu cu ga prepoznati i kad bi se on mogao pojaviti, ma bilo sta :-)). Ja inace bas nemam srece u ljubavi, ni normalne veze, nikad nikakva ni duzina , ni stabilnost,ko neki baksuz, zato sam toliko navalila oko udaje i veza, ova samoca me polako ubija.
Hvala ti unapred
reci mi neshto,bilo shta. Zdravlje,Posao,Ljubav itd
Vip, puno hvala za moju i bratovu natalnu!!!!! evo za mamicu moju dragu ako moze! Pogledajte prilog 37563
interesuje je zdravlje i posao.
Evo da probam ponovo.- Nikako mi ne ide po pitanju ljubavi. Propast
Licno smatram da ti je rano iako imas 24 godine i ti mislis da ti je vreme za sve to odjednom...25-28 godina je nesto sto se moze nazvati vezom i mogucnoscu za porodicu ali ja bih ipak, na tvom mestu to malo odlozila za period 30-34 godine.Iako ti je sada to "sacuvaj Boze daleko", mislim da tebi treba neko vreme i neka stabilna veza pa tek onda brak.Pre 26-te nemoj , a posle cisto sumnjam da ces "odlagati"..Sa Vagom u 7 polju itekako imas potrebu za zajednicom i zrela si, ne mogu reci da nisi, no, licno mislim da je tebi 22-26 rano, pa cak i da si sada u braku to bih ti isto rekla..Zaista mislim da je tvoje vreme malo malo kasnije.
aks mozes da zavrsis samo ne odugovlaci, posebno ne od jeseni..licno mislim da nesto ne mozes odmah da nadjes odgovarajuci posao ili imas jos nesto sto moras da uradis u narednih godinu dana po zavrsetku pa tek onda da se misli na posao konkretno. Zapamti to..
Evo da probam ponovo.- Nikako mi ne ide po pitanju ljubavi. PropastVec (prilicno) dugo samujem, paa.. sta se tu desava? Da li ce se neko (ikada) pojaviti?
Treba mi rec-dve utehe!
Hvala unapred!!!!
![]()