E jel ima sanse d ase sada preselim u gim kod nas u Srbiji jel vidis neki premestaj ?????Please odg ...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

draga moja astro-pile,ipak se i ti razumes u astrologiju,a meni si rekla da ne znas

a pocela sam da radim neki novi posao sa jednom prijateljicom pa sam htela da te pitam oce li mi se to isplatiti eto
evo karte
u svakom slucaju dobrodosla je svaka pomoc da sto manje ljudi ceka, lako je posle dodati i dopuniti ako ima potrebe, sa moje strane hvala za ukljucivanje...Znam nesto malo, ali ne dovoljno ni blizu da bih nekom tumacila kartu, samo eto usput pomazem malo, a ako sam pogresila neko ce me ispraviti![]()
Cao Vip sada citam da ti je sincic bio bolestan zelim mu brz oporavak,ja te poodavno nisam pitala nistaa pocela sam da radim neki novi posao sa jednom prijateljicom pa sam htela da te pitam oce li mi se to isplatiti eto Pogledajte prilog 36629
u stvari lazem, krenucu u akciju chim se dochepam love nezavisno od planeta ali bih volela da znam vidi li se shta u natalnoj povodom toga...nikako ti ja ne znam baratati sa ovim kartama.........ako mozes ucni to za mene?
14/09/1974 13 i 10 s.palanka-zensko
da li cu pokrenuti sopstveni posao ili cu i dalje ziveti kao parazit u prepunoj kuci gamadi?
hvala ti. penziju nema sanse da ostvari jer nema prijavljenog radnog staza mozda par godina. mene vise brine hoce li on uopste doziveti starost s obzirom na to da uopste ne vodi racuna o svom zdravlju.Kad je ovako vladar 4 Saturn u konjukciji sa Neptunom to znaci vise stvari, npr jedna je da mora da pomaze drugim ljudima koji su bolesni, stari nesrecni, da njega u starosti ne bi zadesila ista sudbina, da mora da zavisi od nekoga, da se ne bi razboleo i zavisio od drugih da brinu o njemu. Drugo taj aspekt posebno jer je u prvoj kuci mu omogucava da bukvalno pretvori mastu u stvarnost, svoje snove, tako da neka radi na tome, nece mu se izjaloviti sigurno.Ima sansu da preko nekih investicija ili akcija, uglavnom novca drugih ljudi , stock and bonds, akcije i slicno, mozda i neka odsteta zbog bolesti, ostvari malo raniju penziju, ali mislim da ce mu briga o drugima dati dodatnu energiju da izdrzi do penzije, takodje ljubav je veoma vazna u njegovom zivotu, to bi ga preporodilo i bio bi ko nov.
Neka se ne plasi da investira, to bi mu mozda donelo i bogatstvo i neka izbegava bilo kakvu vrstu kockanja obavezno.
hvala ti. penziju nema sanse da ostvari jer nema prijavljenog radnog staza mozda par godina. mene vise brine hoce li on uopste doziveti starost s obzirom na to da uopste ne vodi racuna o svom zdravlju.
Hocu, bicemo na pp ali tesko mi je da nadjem vremena, ili sam sa Viktorom ili van kuce po analizama, lekarima, advokatima i ostalim papiroloskim stvarima...vip... aj molim te kad budesh imala vremena i volje zrakni moju natalnu vezano za posao, mislim, planiram neshto van svog posla josh da radim pa me zanima shta "kazu planete" odnosno kad su najpovoljnjiji aspekti za biznis...u stvari lazem, krenucu u akciju chim se dochepam love nezavisno od planeta ali bih volela da znam vidi li se shta u natalnoj povodom toga...
mozesh i na pp kad se setish...![]()
Nije tesko da se karta uradi, ako se pokusa vise puta, ja sam pokusavala i pokusavala dok nisam uspela, jednom mora sem ako nije blokiran prenos slika...nikako ti ja ne znam baratati sa ovim kartama.........ako mozes ucni to za mene?
14/09/1974 13 i 10 s.palanka-zensko
da li cu pokrenuti sopstveni posao ili cu i dalje ziveti kao parazit u prepunoj kuci gamadi?
Lepo bi bilo, no, trebao bi nam podforum Natali, pa onda svako postavi kartu sa svojim imenom-nikom i svelo bi se sve na jedno hiljadarku ucesnika, hiljadu imena i svakom uz kartu analiza horoskopa..pa nekom vise pa nekom manje..a ovde ne analiziramo natale u klasicnom smislu...ako nam dozvole podforum sa tom namenom, prosiricemo se kao niko na Krstarici, ima da zavladamo...Ja mislim da bi trebalo otvoriti novu temu za svakog ucesnika, postaviti natalnu kartu, tako bi bilo preglednije, pa sad ako tema i ode na drugu stranu, onaj cija je tema uvek moze da je vrati....Tako bi bilo najbolje jer ko ce da se snadje u ovoj tebi od 3 miliona postova i ko zna koliko stranica![]()

ne znam kakav odgovor bi se ovde trazio..nesto lepo meni i ista prijatno meni sa mojim vidjenjem ne mora da bude isto vazece za tebe, prema tome, tu ne vredi komentarisati tako..zelis da znas nesto a ne zelis da znas nesto..pitanje je takvo..morao bi, ako zaista ocekujes odgovor da budes jasniji i precizniji, ako ne mozes javno, obrati se nekom na private pa vidi sta u stvari zelis da cujes i sta te to zanima konkretnoZanima me kada (i da li) da očekujem išta prijatno, u bilo kom pogledu (i ako je moguće bez navođenja šta, ako negde nešto ima, već samo kada, i to okvirno...). Hvala na trudu:
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?rs=3&btyp=w2gw&&cid=q8pfilekAQ3vB-u1209222680
Evo i moje natalne karte pa ako mozete nesto da vidi te na polju ljubavi posto mi i ne ide bas dobro
Ovo je natalna karta mog tate. Nisam bas sigurna za vreme ali znam da je posle ponoci. Interesuje me najvise njegovo zdravlje, na sta treba da obrati paznju? Dosta pusi a i pije i ne vodi racuna o svom zdravlju, zadnjih par godina slabo i radi jer kaze da nema vise snage kao da ima 80 godina! Inace je gradjevinski limar. I hoce li biti vise posla ove godine?
Kad stignes, nista hitno. Hvala![]()
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?...9627276&hsy=-1&smon=12&nhor=51&go.x=16&go.y=9
Veliki pozdrav za sve.Nalazim se u inostranstvu, medjutim nisam zadovoljan poslom koji radim. Postoji mogucnost za promenu posla ali je takodje moguce da ce mi sadasnji poslodavac praviti probleme oko te promene. Da li je realno da trazim promenu posla? Da li cu uspeti? Moze li se nesto videti iz natalne karte? Hvala unapred!
Ovo je strasno. Pokusavam vec neko vreme da stavim kartu na forum, kako ste i objasnili i ne ide mi. Da li je moguce da sam ja jedina glupa?
Koristim drugaricin profil, jer ne znam ni da se ulogujem, pa nek mi se svi smeju. i zasluzujem.:-( Zaista sam porazavajuce neupucena i Itehnologiju.)
MOLIM VAS, ako imate volje i vremena, pogledajte moju kartu,
22.6.1990. vreme 22:40h, Beograd
Zanima me moje zdravlje i sreca, tj. hocu li imati srece u zivotu, tj. doziveti duboku starost.
Dakle, zdravlje i zivotni vek.
Unapred hvala sto mi se posvecujete, a ako ne budete mogli, opet vam se zahvaljujem.
Sve najlepse!
e nego jel vidis da li cu biti u srb tada...posto sam ja jos u it hocu li se prebaciti u sk tamo???Jel ima nade daj neku lepu vest:rolleyes:
Mene interesuje ljubav - da li vredi vracati se na staro ili (konacno) krenuti dalje? U pitanju je decko sa kojim sam bila godinama, prva velika ljubav, a raskinuli smo zbog stalnih svadja... Ne znam, i vratila bih mu se, a i zelim nesto novo...![]()
Vip, ja sam ti postavljala pitanja pre nego sam se porodila! I eto, nisam se porodila 28.03. kada je tvoj Viktor(cini mi se) rodjen, izvini ako gresim, ali jednom si mi ja mislim tako rekla, ali sam se porodila 3 dana kasnije tj.31.marta, porodjaj mi je prosao super, mada sam ja malo duze imala bolove ali nema veze! E sad posto ja sebi vise i nisam tako bitna postavljam ti natalnu mog sincica i zelim samo ukratko kad budes imala vremena da mi pogledas, zdravlje i uspeh u svakom pogledu kroz zivot! U principu mi je samo bitnop da bude ziv i zdrav, jer je posle porodjaja imao neku infekcicjicu i bas sam se bila uplasila!
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?...1201805062;go.x=15;go.y=7;go=Go;nhor=2;nho2=1
Puno te pozdravljam i hvala unapred!
sta imate za mog kuma da kazete

Posto sam pred nekim veoma vaznim poslovnim odlukama, sta kaze karta? Jel se vredi upustati u novu poslovnu avanturu i kakva je buducnost? Kakva mi je uopste buducnost sto se novca tice obzirom da mi je 2. kuca (novac) prazna?
Pozdrav i hvala unapred
Vip hvala