NATALNA KARTA - U SLIKAMA

Cao Vip sada citam da ti je sincic bio bolestan zelim mu brz oporavak,ja te poodavno nisam pitala nista :) a pocela sam da radim neki novi posao sa jednom prijateljicom pa sam htela da te pitam oce li mi se to isplatiti eto
000jfznp_gq9tfsz0.gif

http://www.astro.com/cgi/showgif.cg...gif&res=100&va=&cid=sopfileU4XOQX-u1189627276
Veliki pozdrav za sve.Nalazim se u inostranstvu, medjutim nisam zadovoljan poslom koji radim. Postoji mogucnost za promenu posla ali je takodje moguce da ce mi sadasnji poslodavac praviti probleme oko te promene. Da li je realno da trazim promenu posla? Da li cu uspeti? Moze li se nesto videti iz natalne karte? Hvala unapred!

Poslednja izmena:

ne znam odakle bas ideja da neces da se udajes ali ok, ja mislim da hoces a moraces da me sacekas da ti detaljnije obrazlozim to, cim nadjem vremena ovih dana, jos smo pod terapijom i sada ce valjda biti bolje...

Znam nesto malo, ali ne dovoljno ni blizu da bih nekom tumacila kartu, samo eto usput pomazem malo, a ako sam pogresila neko ce me ispraviti :)
u svakom slucaju dobrodosla je svaka pomoc da sto manje ljudi ceka, lako je posle dodati i dopuniti ako ima potrebe, sa moje strane hvala za ukljucivanje...
Cao Vip sada citam da ti je sincic bio bolestan zelim mu brz oporavak,ja te poodavno nisam pitala nista :) a pocela sam da radim neki novi posao sa jednom prijateljicom pa sam htela da te pitam oce li mi se to isplatiti eto Pogledajte prilog 36629

moraces da me sacekas...

vip... aj molim te kad budesh imala vremena i volje zrakni moju natalnu vezano za posao, mislim, planiram neshto van svog posla josh da radim pa me zanima shta "kazu planete" odnosno kad su najpovoljnjiji aspekti za biznis...:) u stvari lazem, krenucu u akciju chim se dochepam love nezavisno od planeta ali bih volela da znam vidi li se shta u natalnoj povodom toga...;)
mozesh i na pp kad se setish...:D

Ja mislim da bi trebalo otvoriti novu temu za svakog ucesnika, postaviti natalnu kartu, tako bi bilo preglednije, pa sad ako tema i ode na drugu stranu, onaj cija je tema uvek moze da je vrati....Tako bi bilo najbolje jer ko ce da se snadje u ovoj tebi od 3 miliona postova i ko zna koliko stranica;)

Kad je ovako vladar 4 Saturn u konjukciji sa Neptunom to znaci vise stvari, npr jedna je da mora da pomaze drugim ljudima koji su bolesni, stari nesrecni, da njega u starosti ne bi zadesila ista sudbina, da mora da zavisi od nekoga, da se ne bi razboleo i zavisio od drugih da brinu o njemu. Drugo taj aspekt posebno jer je u prvoj kuci mu omogucava da bukvalno pretvori mastu u stvarnost, svoje snove, tako da neka radi na tome, nece mu se izjaloviti sigurno.Ima sansu da preko nekih investicija ili akcija, uglavnom novca drugih ljudi , stock and bonds, akcije i slicno, mozda i neka odsteta zbog bolesti, ostvari malo raniju penziju, ali mislim da ce mu briga o drugima dati dodatnu energiju da izdrzi do penzije, takodje ljubav je veoma vazna u njegovom zivotu, to bi ga preporodilo i bio bi ko nov.
Neka se ne plasi da investira, to bi mu mozda donelo i bogatstvo i neka izbegava bilo kakvu vrstu kockanja obavezno.
hvala ti. penziju nema sanse da ostvari jer nema prijavljenog radnog staza mozda par godina. mene vise brine hoce li on uopste doziveti starost s obzirom na to da uopste ne vodi racuna o svom zdravlju.

hvala ti. penziju nema sanse da ostvari jer nema prijavljenog radnog staza mozda par godina. mene vise brine hoce li on uopste doziveti starost s obzirom na to da uopste ne vodi racuna o svom zdravlju.

Mislila sam samostalnu penziju, da on sebi sam moze da obezbedi novac za starost,kroz manipulacije finansija, investicije i slicno.
Pa za zdravlje rekla sam ti vec, mora da brine o drugima i to ce "oterati" tu negativnu energiju koja bi mozda mogla da mu donese da se u starosti razboli.

vip... aj molim te kad budesh imala vremena i volje zrakni moju natalnu vezano za posao, mislim, planiram neshto van svog posla josh da radim pa me zanima shta "kazu planete" odnosno kad su najpovoljnjiji aspekti za biznis...:) u stvari lazem, krenucu u akciju chim se dochepam love nezavisno od planeta ali bih volela da znam vidi li se shta u natalnoj povodom toga...;)
mozesh i na pp kad se setish...:D
Hocu, bicemo na pp ali tesko mi je da nadjem vremena, ili sam sa Viktorom ili van kuce po analizama, lekarima, advokatima i ostalim papiroloskim stvarima...
nikako ti ja ne znam baratati sa ovim kartama.........ako mozes ucni to za mene?
14/09/1974 13 i 10 s.palanka-zensko
da li cu pokrenuti sopstveni posao ili cu i dalje ziveti kao parazit u prepunoj kuci gamadi?
Nije tesko da se karta uradi, ako se pokusa vise puta, ja sam pokusavala i pokusavala dok nisam uspela, jednom mora sem ako nije blokiran prenos slika...
Ja mislim da bi trebalo otvoriti novu temu za svakog ucesnika, postaviti natalnu kartu, tako bi bilo preglednije, pa sad ako tema i ode na drugu stranu, onaj cija je tema uvek moze da je vrati....Tako bi bilo najbolje jer ko ce da se snadje u ovoj tebi od 3 miliona postova i ko zna koliko stranica;)
Lepo bi bilo, no, trebao bi nam podforum Natali, pa onda svako postavi kartu sa svojim imenom-nikom i svelo bi se sve na jedno hiljadarku ucesnika, hiljadu imena i svakom uz kartu analiza horoskopa..pa nekom vise pa nekom manje..a ovde ne analiziramo natale u klasicnom smislu...ako nam dozvole podforum sa tom namenom, prosiricemo se kao niko na Krstarici, ima da zavladamo...:super:
Zanima me kada (i da li) da očekujem išta prijatno, u bilo kom pogledu (i ako je moguće bez navođenja šta, ako negde nešto ima, već samo kada, i to okvirno...). Hvala na trudu:
ne znam kakav odgovor bi se ovde trazio..nesto lepo meni i ista prijatno meni sa mojim vidjenjem ne mora da bude isto vazece za tebe, prema tome, tu ne vredi komentarisati tako..zelis da znas nesto a ne zelis da znas nesto..pitanje je takvo..morao bi, ako zaista ocekujes odgovor da budes jasniji i precizniji, ako ne mozes javno, obrati se nekom na private pa vidi sta u stvari zelis da cujes i sta te to zanima konkretno

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?rs=3&btyp=w2gw&&cid=q8pfilekAQ3vB-u1209222680
Evo i moje natalne karte pa ako mozete nesto da vidi te na polju ljubavi posto mi i ne ide bas dobro

Dupli Blizanac i Devica u 5 polju...sa Jupiterom koji je 2007 isao kroz Strelca i Saturnom koji iz Device kvadratira Blizanac-Strelac osu (1-7 polje) i koji ulazi u 5 polje, i sa Uranom u Ribama...nije cudo da ti se skupilo sve i da ne ide dobro..promene su nagle na svim poljima, mnogo stvari kojima se nisi nadala i ne mozes da utices na njih a bio je period od 19-21 kad si navikla da ide lepo pa te sve ovo docekalo sad kao kamen spoticanja. Ne moze nista preko reda, mnogo zuris i treba malo da stanes da sredis stvari oko sebe a ljubav ce da dodje kad joj vreme bude bilo. Za tebe bi greska bila da se vezes mlada i da se udajes mlada, pre perioda 27 - me nikako a sve sto je kasnije je bolje...

Ovo je natalna karta mog tate. Nisam bas sigurna za vreme ali znam da je posle ponoci. Interesuje me najvise njegovo zdravlje, na sta treba da obrati paznju? Dosta pusi a i pije i ne vodi racuna o svom zdravlju, zadnjih par godina slabo i radi jer kaze da nema vise snage kao da ima 80 godina! Inace je gradjevinski limar. I hoce li biti vise posla ove godine?
Kad stignes, nista hitno. Hvala ;)

Ajde ovako, da uzmemo da je negde vreme rodjenja priblizno pa da obratimo paznju na Neptuna i Saturna u konjukciji koji bi bili oko Asc ili u 12 polju za neki sat pomereno napred..ukazali bi na potrebu za preterivanjem i uzivanjem u opijatnim sredstvima koja mu skode jer je Saturn tu, na iscrpljivanje fizickog tela i ogranicenje mogucnosti u kasnijim godinama i posebnu slabost bubrega, sklonost oticanju, promenljivom pritisku i tegobama od strane prostate, zlezda sa unutranjim lucenjem i smanjenjem pokretljivosti fizickog tela..naglo propadanje je moguce ali kako je Neptun u pitanju zna da sakrije sliku cesto, no kvadrat Urana iz Raka nece dozvoliti da bude sakriveno..Kretanje Urana kroz Ovna napravice da se jasnije problem vidi i tu ce morati da se intervenise i leci, gde ce i Saturn da predje u Vagu u to vreme..

http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?...9627276&hsy=-1&smon=12&nhor=51&go.x=16&go.y=9
Veliki pozdrav za sve.Nalazim se u inostranstvu, medjutim nisam zadovoljan poslom koji radim. Postoji mogucnost za promenu posla ali je takodje moguce da ce mi sadasnji poslodavac praviti probleme oko te promene. Da li je realno da trazim promenu posla? Da li cu uspeti? Moze li se nesto videti iz natalne karte? Hvala unapred!

Ne mogu mnogo ovako da ti kazem, mislim da pomeranjem Saturna sa venere i sklanjanjem iz kvadrata Neptunu u 9 polju moze da se ocekuje da budes zadovoljniji ali od Jeseni..u svakom slucaju je na jesen povoljnije. Sada je Mars u Lavu kroz 6 polje ce da prolazi pa kako trigonira Neptun, proveri sve ponude koje imas, mozda izgledaju dobro pa se ispostavi da nisu bas tako dobre ili tako placene ili tako ostvarljive kao sto sada izgleda..do kraja maja ces znati sta ces sa sobom...

Ovo je strasno. Pokusavam vec neko vreme da stavim kartu na forum, kako ste i objasnili i ne ide mi. Da li je moguce da sam ja jedina glupa?:confused:
Koristim drugaricin profil, jer ne znam ni da se ulogujem, pa nek mi se svi smeju. i zasluzujem.:-( Zaista sam porazavajuce neupucena i Itehnologiju.)

MOLIM VAS, ako imate volje i vremena, pogledajte moju kartu,
22.6.1990. vreme 22:40h, Beograd

Zanima me moje zdravlje i sreca, tj. hocu li imati srece u zivotu, tj. doziveti duboku starost.
Dakle, zdravlje i zivotni vek.

Unapred hvala sto mi se posvecujete, a ako ne budete mogli, opet vam se zahvaljujem.
Sve najlepse!

Sreca je relativan pojam zaista, ono to tebe moze da cini srecnom ne mora da se podudara sa ostatkom covecanstva i svako je na svoj nain u pravu..ne bih znala da ti kazem kako to da se posebno definise u horoskopu. Za zivotni vek sam ti rekla, ali se nisi ukljucivala, koliko sam primetila, to se ne vidi u horoskopu osobe, vide se moguce krize koje se desavaju kao rizicne godine u kojima mozda preti neka "zivotna opasnost" ali i to je diskutabilno sa danasnjim napretkom medecine i onim sto ce tek biti...Za zdravlje se izjasnila nisi..i povrh svega imas samo 18 godina i jedino objasnjenje meni za takav sled pitanja kod tebe je polozaj tvog saturna u 12polju koji uslovljava pesimizam, melanholiju, strahove i sumnje od mladjih godina, osecaj muke i napora i moguce zdravstvene ili licne krize u mladjim godinama, pa da odatle poticu tvoja pitanja..Kako si vodolija u podznaku, naglasene ce ti biti smene stanja i osecanja i povremene euforije koje cas mogu da predju u depresiju..sa znakom raka sva tvoja preosetljivost i strahovanja su naglasena takodje, pa te molim, ako imas zdravstveni problem konkretan, ti ga iznesi, imas temu astromedicine pa da se pozabavimo time detaljinije, a ako si pitala uopsteno, izjasni se sta te interesuje..

Mene interesuje ljubav - da li vredi vracati se na staro ili (konacno) krenuti dalje? U pitanju je decko sa kojim sam bila godinama, prva velika ljubav, a raskinuli smo zbog stalnih svadja... Ne znam, i vratila bih mu se, a i zelim nesto novo... :roll:

toliko si mlada da ne treba uopste razmisljati kad je ceo zivot pred tobom..imas Jarca u 5 polju i zemljana priroda pokusava da ostane u vezi i koja ne valja ponekad plaseci se promena, i sta dalje sam ..nema potrebe za tim , povratak vezama koje se prekinu jednom , tesko da moze da donese promene koje ocekujes. Jos si mlada i ne znas bas ponajbolje sta bi tacno zelela, pa pusti vreme da radi za tebe, od jeseni je povoljnije za vezu jer ce zemljani kvalitet da bude naglasen preko Jupitera i saturna a to pozitivno utice na tvoje emocije..

Vip, ja sam ti postavljala pitanja pre nego sam se porodila! I eto, nisam se porodila 28.03. kada je tvoj Viktor(cini mi se) rodjen, izvini ako gresim, ali jednom si mi ja mislim tako rekla, ali sam se porodila 3 dana kasnije tj.31.marta, porodjaj mi je prosao super, mada sam ja malo duze imala bolove ali nema veze! E sad posto ja sebi vise i nisam tako bitna postavljam ti natalnu mog sincica i zelim samo ukratko kad budes imala vremena da mi pogledas, zdravlje i uspeh u svakom pogledu kroz zivot! U principu mi je samo bitnop da bude ziv i zdrav, jer je posle porodjaja imao neku infekcicjicu i bas sam se bila uplasila!
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?...1201805062;go.x=15;go.y=7;go=Go;nhor=2;nho2=1
Puno te pozdravljam i hvala unapred!

Pa najbitnije za sada je da ga cuvas prehlada grla, krajnika i to treceg i nosa, gornjih disajnih puteva, sklon je infekcijama i uha preko usne duplje dok saturn ne izadje iz device, nista neuobicajeno i nista strasno, em je mali em mu je to slabo polje.Mislim da moze doci kasnije do operacije krajnika ali samo redovno odrzavaj nos prohodan i izbegavaj da kontaktira sa vecom decom kad je osetljiv. Kasnije poradi malo na jacanju imuniteta. Zamorno je to za majku kad je dete osetljivo ali izguraju oni to brzo, nama je strasno, njima mozda i nije tako lose kako znaju da zvuce.Moze da gura visoke temperature kao moj Viktor, ipak su to Ovnici, pa uvek idi na to da mu odmah skidas temperaturu.. bas je rano da mu se radi horoskopska analiza, ima za to vremena..

Posto sam pred nekim veoma vaznim poslovnim odlukama, sta kaze karta? Jel se vredi upustati u novu poslovnu avanturu i kakva je buducnost? Kakva mi je uopste buducnost sto se novca tice obzirom da mi je 2. kuca (novac) prazna?

Pozdrav i hvala unapred

pa nisam sigurna da promena moze da bude sad i odmah...kvadrat Saturna prema planetama u 6 polju odlazu to do jeseni (da ima nekog smisla veceg ) ili je neophodan neki period za promenu i razvoj. Kad jednom bude krenulo napred sa trigonom Urana iz Ovna, bice naglo bolje ali to nije bas za godinu ili dve, mora da prodje, mislim bar 2-4 godine za to...Mislim da ne radis ili ne radis posao koji ti odgovara ili nemas primanja adekvatna i sve nesto sto je sada nije to to, u kojoj god da si fazi. Ni ljudi ni posao ne moraju da ti odgovaraju..Nebitno je sto je 2 kuca prazna, bitnije je sto je u raku pa pod uticajem Meseca novac odlazi i dolazi, prolazi u zivotu, kao plima i oseka..Kao Jarac u znaku se boris da napravis stalnost ali ona je primarna u tvojim 40-tim godinama. Pozitivno ce se resavati neko pitanje nekretnina ili nasledja ili vrednosti uopste od jeseni, to je nesto sto ce ti biti vazno, ako vec i sada nije...

Karta je bas mala i ne uspevam da je povecam, ubaci onu drugu sa astrokoma gde se vide stepeni na karti, ne mogu ovde nista da procitam i da proverim da li su aspekti dobri...kao sto rekoh, brak u godinama posle 30-tih je povoljnija situacija za osobe koje imaju Jarca u 7 polju i Saturna aktivnog, a rekla bih , od oka da Mesec ima dobar aspekt sa Venerom vladarem 5 polja..

Back