gost 271475
Buduća legenda
- Poruka
- 26.923
meni izgleda sleduje neki zombi čim te nema ovoliko... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
raspali...![]()
A mene ignorisete![]()
...Blizanci DC, vise brakova svakako. Rekla bih da si razvedena.
Vladar u kvadratu sa Saturnom, meni to govori o problemu sa trajanjem. Saturn mi je uvek vreme, istrajnost, dobra ili losa, svejedno. Dakle, razvod kad nije valjalo, prekinula si ti, tako mi se cini.
Zaheb mi je to sto je i vladar devete ponovo Merkur i ponovo pravi kvadrat sa Saturnom...devica je neplodan znak, verovatno mnogo analiziras te muskarce...
Mars u Raku, slabici su bili za tebe...
o predikcijama malo sta znam, trebalo bi da se pogleda sunce, negde sam citala da se kasnije u zivotu za muskarce gleda sunce a za mladice mars, au bokte, sunce u XI, prirodno polje vodolije u njemu skorpija, nesto se te dve energije slabo spajaju, vodolija mu dodje simbol razvoda, skorpija opet zavisi od svog marsa kao vladara koji je ponovo u raku..
sta da ti kazem, verovatno lupam ali mi se cini da su tebi sudjeni muski mnogo manje odlucni i mnogo manje snazni od tebe a tebi je tesko da se sa tim pomiris, kvadat zenskog i muskog principa, venere i marsa, pretpostavljam da ste kao momak i devojka dobro funkcionisali ali kad legalnost uplete prste dolazi do problema...
Mesec tranzitni prolazi 4° Sa, vlada osmim a u polju 12 ... mesec govori o dogadjaju i desavanju radnje a osmo i dvanesto odnose se na ezoterno i tajne...- na temi je koja je na krsti za njega simbolika polja 12 strana,daleka i tajnovita i koju nikad ne posecuje..
Mesec prirodno vlada poljem 4 - ovan, malopre pominjan kao odgovor na njegov post, cetvrto je i simbolika gomile i mase a tema je ozivela sto je simbolika raka i polja cetiria tranzitni mesec vladar raka je na cetvrtom stepenu strelca a strelac je njegov podznak
Ovan je boje crvene, evo i toga .... plus mu je tranzitni mars dosao na sunce... mars je crven, simbolise lice, sunce su oci
![]()
i meni je tranzitni mars došao na sunce, pa sam malo hiperaktivna...![]()
O tvom tranzitu sam i pisao, znam da je toj natal... ovan vlada cetvrtim, mesec u tranzitu na cetvrtom..mars je musko a mesec zensko, kako su zamenili mesta i ja sam ti zamenio pol
mars je na suncu a njih dvojica su muskarci, mesec je u polju 12, malo se zbunjujemo i igramo po neptunski![]()
ovo je jedan od najtežih koje sam videla, a ona hoće nešto lepo da čuje...
A tvoj horoskop mora da je cista jeza cim su te izignorisali.Ako se hrabro prihvati, nista nije tesko![]()
A tvoj horoskop mora da je cista jeza cim su te izignorisali.![]()
Zasto se moji odgovori ne postavljaju?![]()
znam lepotice, moj asc je na tvojoj veneri ili ti tvoja venera polozena na moj ascedent, svejednovolim i ja tebe...
ovo je jedan od najtežih koje sam videla, a ona hoće nešto lepo da čuje...