NATALNA KARTA - U SLIKAMA

astro_24gw_02_j_2012921.2388.11783.gif

raspali... :lol:

Mesec tranzitni prolazi 4° Sa, vlada osmim a u polju 12 ... mesec govori o dogadjaju i desavanju radnje a osmo i dvanesto odnose se na ezoterno i tajne...- na temi je koja je na krsti za njega simbolika polja 12 strana,daleka i tajnovita i koju nikad ne posecuje..

Mesec prirodno vlada poljem 4 - ovan, malopre pominjan kao odgovor na njegov post, cetvrto je i simbolika gomile i mase a tema je ozivela sto je simbolika raka i polja cetiri:lol: a tranzitni mesec vladar raka je na cetvrtom stepenu strelca a strelac je njegov podznak

Ovan je boje crvene, evo i toga .... plus mu je tranzitni mars dosao na sunce... mars je crven, simbolise lice, sunce su oci
090c38e2764c7c18696c0c2ce71c7f06

Poslednja izmena:
...Blizanci DC, vise brakova svakako. Rekla bih da si razvedena.

znamo, u isčekivanju smo drugog. :sad2:
jeste.

Vladar u kvadratu sa Saturnom, meni to govori o problemu sa trajanjem. Saturn mi je uvek vreme, istrajnost, dobra ili losa, svejedno. Dakle, razvod kad nije valjalo, prekinula si ti, tako mi se cini.

da nije bilo tog saturna prekinuo bi se mnogo ranije.
takoe.

Zaheb mi je to sto je i vladar devete ponovo Merkur i ponovo pravi kvadrat sa Saturnom...devica je neplodan znak, verovatno mnogo analiziras te muskarce...

vladar 9-te je sunce, u 12-oj, pošinje kao neka tajna veza, toliko znam. i uniforma. samo da ne bude poštar. :sad2:
devica je uklještena... drugi ću sigurno više proanalizirati nego prvi.
dosad nisam pravilno analizirala.

Mars u Raku, slabici su bili za tebe...

možda nisu mogli da me prate. :lol:

o predikcijama malo sta znam, trebalo bi da se pogleda sunce, negde sam citala da se kasnije u zivotu za muskarce gleda sunce a za mladice mars, au bokte, sunce u XI, prirodno polje vodolije u njemu skorpija, nesto se te dve energije slabo spajaju, vodolija mu dodje simbol razvoda, skorpija opet zavisi od svog marsa kao vladara koji je ponovo u raku..

tek da vidiš njegov natal, sedma mu je u vodoliji, mars u blizancima, kvadrat mesec, opozicija sunce, opozicija merkur; sunce kvadrat mesec, neptun konjukcija sunce, pa neptun kvadrat mesec (ovo će kamael znati :lol:); mesec u 8 polju u ribama ...
moje sunce najbolje oslikava sudbinu oca, mada ko zna kako će ovaj da završi. :mrgreen:

sta da ti kazem, verovatno lupam ali mi se cini da su tebi sudjeni muski mnogo manje odlucni i mnogo manje snazni od tebe a tebi je tesko da se sa tim pomiris, kvadat zenskog i muskog principa, venere i marsa, pretpostavljam da ste kao momak i devojka dobro funkcionisali ali kad legalnost uplete prste dolazi do problema...

ne lupaš, ja to znam... zato i pokušavaju da zavladaju na silu.
kratko je trajalo pre papira.

Mesec tranzitni prolazi 4° Sa, vlada osmim a u polju 12 ... mesec govori o dogadjaju i desavanju radnje a osmo i dvanesto odnose se na ezoterno i tajne...- na temi je koja je na krsti za njega simbolika polja 12 strana,daleka i tajnovita i koju nikad ne posecuje..

Mesec prirodno vlada poljem 4 - ovan, malopre pominjan kao odgovor na njegov post, cetvrto je i simbolika gomile i mase a tema je ozivela sto je simbolika raka i polja cetiri:lol: a tranzitni mesec vladar raka je na cetvrtom stepenu strelca a strelac je njegov podznak

Ovan je boje crvene, evo i toga .... plus mu je tranzitni mars dosao na sunce... mars je crven, simbolise lice, sunce su oci
090c38e2764c7c18696c0c2ce71c7f06

škorpija podznak, znak strelac. sunce o' strelca.
uran na asc, ne znam se na koju stranu naginje.

ne mogu da provalim u kom je mesec znaku, nema šanse.
mars u jarcu, venera u škorpiji? :think:

i meni je tranzitni mars došao na sunce, pa sam malo hiperaktivna... :lol:

Poslednja izmena od moderatora:
O tvom tranzitu sam i pisao, znam da je toj natal... ovan vlada cetvrtim, mesec u tranzitu na cetvrtom..mars je musko a mesec zensko, kako su zamenili mesta i ja sam ti zamenio pol :lol:

mars je na suncu a njih dvojica su muskarci, mesec je u polju 12, malo se zbunjujemo i igramo po neptunski :lol:

a venera u 8 (imam i temp trenutno)... :lol:
mesec mi sutra pada na asc, so 0 mc... odo da spavam. :lol:

Moja nefotoshopirana, neretushirana, sirova slika....

ifnxoo.jpg

Dve osobe odavde su je vec videle, i njihova tumacenja zaista volim (sa svom istinom u paketu) ...ali ako je volje od jos nekih koji svoj posao znaju, neka raspale. Upozore. Iskritikuju. Usmere. Sela sam nasred puta i ne znam ni gde sam, ni kuda idem iako sam bacila pik na jednu stranu. Nisam u trenutku ocaja da bih se usudila na ovo, ali ga naslucujem. Veoma brzo. Meri se ako ne danima a ono nedeljama. Sa istim recima sam se obratila i dobila utehu...jasno je da treba izdrzati. I moze li mi neko reci, hocu li konacno pronaci Ja (i TI, i svi) ili da mu pozelim srecan put, da me ideja o njegovoj bitnosti vise ne uznemirava?

Boze, osecam se stvarno skinutom...zastrasujuce kad uradis ovo pred vecom publikom...Zmurim i cekam...I hvala za, ako bude neceg, makar iceg, svaceg i kojeceg.

niko nije rekao da je strašno... neću da gledam iz prostog razloga što znam da će me priča syebati u pojam.
ako vidite samo crvene linije kada uradite kartu, ne postavljajte je.
dajte bre nešto lepo, oće neko da se uda, jel se neko zaljubio, čekate bebu, jel bilo nekog sexa skoro? :lol:

Back