NATALNA KARTA - U SLIKAMA

uglavnom ne biva dobro... zavisi od planeta. loši aspekti su ono ne čemu bi trebalo raditi, ono što te ne neki način pokreće, tera de se menjaš.
aflikacije sa maleficima saturn, pluton, neptun, mars, manje više i uran nisu dobre.
naročito ako aflikuju svetla, sunce i mesec.

a sta mi znaci ovo crveno zadebljanje izmedju jarca i strelca? :D

scaled.php

pa to i nije tako dobro :think: kod nje ima dosta crvenih linija :D

nije ni tako jednostavno, ona ima malefike u konjikciji, aflikacija sunce konjukcija mars, 2 T kvadrata.
konjukcija radi najjače. nisam joj gledala vladare, ali pozicija 6/10 nije dobra.
i težak karakter, do đavola :mrgreen:

moj bivši muž ima 4 T kvadrata. to su ljudi utopije, ako ih ne zadesi neka zla sudbina. a obično idu ruku pod ruku ova dva.

i kad legneš u krevet ne raširiš noge i čekaš, ybg, bar se nadam da nije tako... tako i ovde, ako ikako može, bar se potrudite?... u okviru mogućnosti, znanja, raspoloženja, nema veze ako i pogrešite?... ja ovih dana vidim što i vi, crveno plave linije, bezlične, bez značenja... tako neki period valjda naišao. :)

u narednih godinu dana, nema šanse da odeš... sve dok se tranzitni saturn ne skloni sa natalnog urana.
ako i odeš, neće biti dobro, može biti problema pri povratku. mada bi pre rekla da će odlazak biti odložen.
ako se uopšte i desi, nemaš pokazatelja za život u inostranstvu.

u narednih godinu dana, nema šanse da odeš... sve dok se tranzitni saturn ne skloni sa natalnog urana

Naprotiv, ima pokazatelja. Saturn je rad polozen u drugo dolazi na urana, preokret. Uran vlada poljem 9 polozen u peto prirodno lava a vladar sunce u trecem, kraci putevi. Tranzit urana u ovnu pravi opoziciju planetama u polju 4 on je promena, 4 domovina, saturn rusenje starog i pocetak novog. Ju 120 Mo 0° Aq itd.

Los period.

Back