NATALNA KARTA - U SLIKAMA

smiley7061.gif

ozbiljno ja pitam, jel može da se vidi da recimo oženim neku koja ima dete iz prethodnog braka?

ozbiljno ja pitam, jel može da se vidi da recimo oženim neku koja ima dete iz prethodnog braka?

moze, ali valjao bi njen oroskop da se to potvrdi... a to ne bi trebalo da se radi, bez prisustva i saglasnosti doticne.... ovo je forum, nemoj i ti da trazis previse, ako si sa njom u vezi i postavljas pitanja u vezi braka trebalo bi da znas ima li dete ili nema... ako ti odgovara zeni je, ako ne, nadji drugu

moze, ali valjao bi njen oroskop da se to potvrdi... a to ne bi trebalo da se radi, bez prisustva i saglasnosti doticne.... ovo je forum, nemoj i ti da trazis previse, ako si sa njom u vezi i postavljas pitanja u vezi braka trebalo bi da znas ima li dete ili nema... ako ti odgovara zeni je, ako ne, nadji drugu

ma neeeeeee
ja sam mislio da se to vidi iz mog horoskopa, negde sam na netu pročito da Neptun u petoj kući može to da znači
btw nisam sa nikim u vezi, pogrešno si me razumeo, ali želim biti sa jednom koja ima dete...ali ajde, nećemo o tome, u pravu si.

Naprotiv, ima pokazatelja. Saturn je rad polozen u drugo dolazi na urana, preokret. Uran vlada poljem 9 polozen u peto prirodno lava a vladar sunce u trecem, kraci putevi. Tranzit urana u ovnu pravi opoziciju planetama u polju 4 on je promena, 4 domovina, saturn rusenje starog i pocetak novog. Ju 120 Mo 0° Aq itd.

Los period.

Dokle los period, los za sta? Sad mi nije neki period sto je i razumljivo, ali mora nesto da se menja... Hvala na odgovoru

Back