gost 310829
Veoma poznat
- Poruka
- 10.351
dobijam neko uz ženu? ili sve pravimo zajedno? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
ozbiljno ja pitam, jel može da se vidi da recimo oženim neku koja ima dete iz prethodnog braka?
ozbiljno ja pitam, jel može da se vidi da recimo oženim neku koja ima dete iz prethodnog braka?
moze, ali valjao bi njen oroskop da se to potvrdi... a to ne bi trebalo da se radi, bez prisustva i saglasnosti doticne.... ovo je forum, nemoj i ti da trazis previse, ako si sa njom u vezi i postavljas pitanja u vezi braka trebalo bi da znas ima li dete ili nema... ako ti odgovara zeni je, ako ne, nadji drugu
Naprotiv, ima pokazatelja. Saturn je rad polozen u drugo dolazi na urana, preokret. Uran vlada poljem 9 polozen u peto prirodno lava a vladar sunce u trecem, kraci putevi. Tranzit urana u ovnu pravi opoziciju planetama u polju 4 on je promena, 4 domovina, saturn rusenje starog i pocetak novog. Ju 120 Mo 0° Aq itd.
Los period.
ma neeeeeee
ja sam mislio da se to vidi iz mog horoskopa, negde sam na netu pročito da Neptun u petoj kući može to da znači
btw nisam sa nikim u vezi, pogrešno si me razumeo, ali želim biti sa jednom koja ima dete...ali ajde, nećemo o tome, u pravu si.
naravno da nema mužapre će biti da idealizuješ devojke sa kojima si u vezi.
nemoj, naročito ako nema muža.![]()
Nemojte mi previse naplasiti prijatelja, ne pise vam se dobro...onda![]()
naravno da nema muža
Đavolice jesi ti udata?![]()
Dvoje ili vise. Prvo musko drugo zensko.
a koliko će mi ih roda doneti?![]()
razvedena, tvoj sam tip...![]()
![]()
jel ti odgovara?![]()
a šta ćemo sa moja 2 komada? i ko će sve to izrađati, bre?![]()
pa ne moraš više rađati, taman mi se uklapaš u Kamelovo proročanstvo![]()
meni se ne uklapa, oću i jednu devojčicu.
'el umeš da praviš devojčice?![]()
al iz drugog puta...![]()
čekaj prvo da mi kažeš gde ti stoji Uran? neću da se razvodim![]()