NATALNA KARTA - U SLIKAMA

imao sam jedno vreme demo verziju astro programa, nije hteo izbaciti podatke za Balkan osim Beograda, Ljubljane, Novog Sada, Zagreba i Sarajeva
udriglavu.gif

@ To ko da se i skinem go

moze se tako reci, srecom po tebe u vezi donjeg rublja tumacim samo zenkama :kolac:

Poslednja izmena:
imao sam jedno vreme demo verziju astro programa, nije hteo izbaciti podatke za Balkan osim Beograda, Ljubljane, Novog Sada, Zagreba i Sarajeva
udriglavu.gif

Ovaj moj drugar (Nemac) je to bez problema, nije mu pravio problem:D

Evo ti datum 11. 12. u 11.20 pp a godina je koliko i imam godina;)
da, mesto...gde vlada seljo koji bi rado sa Bethoven-om pravio zurku.

Poslednja izmena:
Pa sta , svi imamo kako lepe aspekte tako i lose... losi su izazovi koje osoba treba prevazici i astro treba da se vrti oko toga

Ljudi koji to ne prihvate nisu jos zreli i mogu da se ljute i govore da astro ne valja i da je prognoza pogresna, ocekivali emotivno podilazenje kao da je nekom bitno kako ce joj izgledati muz i da li ce imat plave oci ili crne... menjaj sestro sto ne valja i svaki dan bice ti vencanje

Taj na tvom avataru neka skorpija... ima jak racio, inteligenciju za prakticno, podznak jarac ili saturn u prvom sa jacim aspektom :think:
A kakav je taj na mom avataru u ljubavi, mozes li mi reci? :mrgreen:
Posto si ocigledno talentovan za tumacenja, ne znam koliko si dobar u astrologiji ali vidim da nisi los kao psiholog.

Oooooooo Jeco, madre de dios, vidim aktivna tema, odusevim se, dodjem kad ono...tjorak...

Ukoliko hoces moje iskreno misljenje bez ovih muskih, emotivno sakatih (:lol:)...batali da se praznis na netu, ovde 'leba, osvescenja, izlecenja i spasa nema. Gubis vreme i trosis energiju (koju bi mogla da trosis u kaficima, na sportu, na nekim kursevima koje pohadjaju mladjani muskarci, klin klinom i te radnje, pa i ako nije za brak, sta ima veze, iskustvo vise, zabava). Forumi tome ne sluze. Psiholozi su vec druga prica i oni mogu (i sigurno hoce) da pomognu. Da se ne uvredis, ja svakog saljem kod psihologa ili po psiholosku literaturu, sebe najpre, Jung je moj najbolji drug:lol:. Jednostavno ljudi grese podsvesno, nesvesno, polusvesno, kako ti milo. Ja verujem da se ti trudis posteno i cestito ali to ne mora da znaci da se objektivno trudis onoliko koliko mislis da se trudis. Za svaku vezu, kao i za svaku svadju, je potrebno dvoje.
Ma sta se desilo, vec sam ti kazala - svasta se ljudima desava, na coveku je kako ce iz te sumorne price izaci. Ukoliko ne mozes sama najgora opcija je zalivanje osecaja zrtve jer tako nikada neces ojacati jer neces postati svesna svojih mana. Covek je snazan onoliko koliko poznaje sebe, drugi su manje vazni. Mozda bi trebalo da zaviris pod svoje cebe, ko zna sta bi pronasla. Astrologija nije gatara, zvezde daju mogucnost i prave izazove ali je na coveku da iste iskoristi ili prespava. Evo ja bih morala po natalu da imam jak brak a cisto sumnjam da cu uopste uci u neki. Dakle, zvezde nisu cement vec opcija.

A kakav je taj na mom avataru u ljubavi, mozes li mi reci? :mrgreen:
Posto si ocigledno talentovan za tumacenja, ne znam koliko si dobar u astrologiji ali vidim da nisi los kao psiholog.

Ceni i postuje ali se ne zamara preterano sa zenkama... vise duzih veza sa manje partnerki nego vise veza sa vise njih

Inace, poroci deluju izrazito lose... jak upliv saturna ocigledno je po konstituciji

Oooooooo Jeco, madre de dios, vidim aktivna tema, odusevim se, dodjem kad ono...tjorak...

Ukoliko hoces moje iskreno misljenje bez ovih muskih, emotivno sakatih (:lol:)...batali da se praznis na netu, ovde 'leba, osvescenja, izlecenja i spasa nema. Gubis vreme i trosis energiju (koju bi mogla da trosis u kaficima, na sportu, na nekim kursevima koje pohadjaju mladjani muskarci, klin klinom i te radnje, pa i ako nije za brak, sta ima veze, iskustvo vise, zabava). Forumi tome ne sluze. Psiholozi su vec druga prica i oni mogu (i sigurno hoce) da pomognu. Da se ne uvredis, ja svakog saljem kod psihologa ili po psiholosku literaturu, sebe najpre, Jung je moj najbolji drug:lol:. Jednostavno ljudi grese podsvesno, nesvesno, polusvesno, kako ti milo. Ja verujem da se ti trudis posteno i cestito ali to ne mora da znaci da se objektivno trudis onoliko koliko mislis da se trudis. Za svaku vezu, kao i za svaku svadju, je potrebno dvoje.
Ma sta se desilo, vec sam ti kazala - svasta se ljudima desava, na coveku je kako ce iz te sumorne price izaci. Ukoliko ne mozes sama najgora opcija je zalivanje osecaja zrtve jer tako nikada neces ojacati jer neces postati svesna svojih mana. Covek je snazan onoliko koliko poznaje sebe, drugi su manje vazni. Mozda bi trebalo da zaviris pod svoje cebe, ko zna sta bi pronasla. Astrologija nije gatara, zvezde daju mogucnost i prave izazove ali je na coveku da iste iskoristi ili prespava. Evo ja bih morala po natalu da imam jak brak a cisto sumnjam da cu uopste uci u neki. Dakle, zvezde nisu cement vec opcija.

au, ja reko ti meni pričaš... :lol: :huh:

dugujem ti nešto, ali moraš da me rifrešuješ. :lol:

Poslednja izmena od moderatora:
...ma ne pricam tebi, ova Jeca me muci sto se muci badava kad ne mora

...tiiiiii, ti mi vec dugujes mog nenormalnog Urana:lol:, ali ja sam malko zvirnula u aspekte i zakljucila da mi sleduje neki razveden tip, mator, ruzan, verovatno programer koji ce inace da me proguta k'o tele te cu postati njegova tupava Venera u Ribama sa sve klimajucom glavom...ich mi se ne svidja tako da ne moras da se mucis:lol:

...ma ne pricam tebi, ova Jeca me muci sto se muci badava kad ne mora

...tiiiiii, ti mi vec dugujes mog nenormalnog Urana:lol:, ali ja sam malko zvirnula u aspekte i zakljucila da mi sleduje neki razveden tip, mator, ruzan, verovatno programer koji ce inace da me proguta k'o tele te cu postati njegova tupava Venera u Ribama sa sve klimajucom glavom...ich mi se ne svidja tako da ne moras da se mucis:lol:

znam, skontala sam sa zakašnjenjem... al pomisilih u jednom trenutku; zar toliko nedoyebano delujem? :sad2: :lol:

kako hoćeš. :lol:
htedoh da te pitam na pola čitanja da vidiš i meni, ali sam se do kraja rečenice predomislila. :lol:

...Blizanci DC, vise brakova svakako. Rekla bih da si razvedena.

Vladar u kvadratu sa Saturnom, meni to govori o problemu sa trajanjem. Saturn mi je uvek vreme, istrajnost, dobra ili losa, svejedno. Dakle, razvod kad nije valjalo, prekinula si ti, tako mi se cini.

Zaheb mi je to sto je i vladar devete ponovo Merkur i ponovo pravi kvadrat sa Saturnom...devica je neplodan znak, verovatno mnogo analiziras te muskarce...Mars u Raku, slabici su bili za tebe...o predikcijama malo sta znam, trebalo bi da se pogleda sunce, negde sam citala da se kasnije u zivotu za muskarce gleda sunce a za mladice mars, au bokte, sunce u XI, prirodno polje vodolije u njemu skorpija, nesto se te dve energije slabo spajaju, vodolija mu dodje simbol razvoda, skorpija opet zavisi od svog marsa kao vladara koji je ponovo u raku, sta da ti kazem, verovatno lupam ali mi se cini da su tebi sudjeni muski mnogo manje odlucni i mnogo manje snazni od tebe a tebi je tesko da se sa tim pomiris, kvadat zenskog i muskog principa, venere i marsa, pretpostavljam da ste kao momak i devojka dobro funkcionisali ali kad legalnost uplete prste dolazi do problema...

Back