Cao drustvo!Prvi put sam na Forumu zamislite!Sta kazete na Vodolije?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne mora da bude (ali vrlo lako može biti), ja sam to samo nju citirala. :wink:Slazem se delom ali nikako mi ne ide u glavu da mora da bude razveden, moram da pogledam ponovo to tvoje 7-mo polje da dodam nesto, jer mi tu ne stima bas sve kad pricate o tome... Javljam sta sam videla...
Hvala puno na pozitivnim recima i na podrsci,znaci osecaj me ne vara,ipak ce biti sve u redu......a i stvarno mi se nije zurilo!Kiss kiss kiss!Evo jos jedno pitanjce vezano za sve to (ako moze)-kako je inace nase medjusobno slaganje,ljubav... i sta bi eventualno moglo predstavljati neki problem u buducnosti - gledajuci nase karte,kako sve to "zvuci"?
![]()
Ne mora da bude (ali vrlo lako može biti), ja sam to samo nju citirala. :wink:
Ok, Ok ...![]()
OOooo, bebac :-) :-) :-)
POzdravlja ga jedan plavi od 7 godina :-)
Hvala, hvala, ali on je Ovan/Jarac/tip Bika a kad se pogleda moja karta on mi je Saturn u Ovnu u 7 polju, pa me pitaj koji su mi aspekti i kad spavam zadnje 2 godine sa sve trudnoce... Moja karta je prva pa zvirni...
evo sad sam pogledala tvoju natalnu ali ja se tako malo razymem u ovo da to nije normalno stvarno bi zeleza da naucim ali nesto mi bas lose ide, vidim ovaj saturn sto si mi rekla, jel su deca uvek u 7 kuci i jel se posmatraju ove planetice sve, a sta predstavljaju ovaj severni cvor i chiron. ne mogu da povezem kako se stvari gledaju
to mi je drugo, imam i jedno veliko pre njega
Ako bas volis i ako osecas astrologiju, treba ti vremena, niko se nije naucen rodio i mlada si koliko se secam ( mada sam skleroticna), pa polako, cituckaj lagano i povezuj...mmmm znaci to je, boze nemam pojma nista
![]()
VIP-ti si mogla pare silne da zaradis za ovo sto nam analiziras....
E vip znaci 1 dete se gleda kako sam skontala 5 kuca a drugo 7 jel?
A sta se gleda kad hocu da vidim hocu li ziveti ovde gde sam trenutno sada ili ne
I svima nam lepo-struji ovde neka fina energija![]()
E zaboravih da ti kazem avatar ti je bas sladak![]()
Zove se Viktor i ima raznorazne inspiracije, video je sebe i polude , obozava svoje slike od kad se rodio...
4 tu gde ti je dom i rodni grad i zemlja i 9 to gde su dalji krajevi