NATALNA KARTA - U SLIKAMA

Hvala puno na pozitivnim recima i na podrsci,znaci osecaj me ne vara,ipak ce biti sve u redu......a i stvarno mi se nije zurilo!Kiss kiss kiss :D!Evo jos jedno pitanjce vezano za sve to (ako moze)-kako je inace nase medjusobno slaganje,ljubav... i sta bi eventualno moglo predstavljati neki problem u buducnosti - gledajuci nase karte,kako sve to "zvuci"?;)

Pogledacu nocas kad "onesvestim" ovo dete, ako ono ne onesvesti mene, a blizu je, neumorno skace i skace i skace...[/QUOTE]
................................................................................................................................
:lol: Drzi se:D....... Kuckamo se kasnije..........!Pozz!

Ne mora da bude (ali vrlo lako može biti), ja sam to samo nju citirala. :wink:

Draga Elle, samo sam htela da se nadovezem jer to zaista moze da bude tacno sto pricate, sem naravno pandura, rekla bih, volim da citam vase komentare jer su tako duhoviti i puni energije, jako ste pozitivni likovi.. Ali znam da tu ima nesto sto se ne vidi pa cu da posle pisem o tome, snimila sam situation....

Hajde sad da dragoj drugarici kazemo ovako ( @sevilji naravno), pa ti dodaj...
Ona iluzija od assisst. ( iz 23-ce ) ce da ostane iluzija, i sama zna to samo sto joj je lakse da se vraca na to kao odbrambenom mehanizmu i malkic sujetnom Ovnu. No, to mora da odradi jer joj Neptun ne da mira jos neko vreme, do njene 26-27-me godine. Kako ce Saturn dadodje u kvadrat tokom 2008 i pocetkom 2009 ona ce hladno da to rascisti, kao da nije bilo ( sad ce da vristi i da digne obrvice ), nego sad joj malko treba da pobegne od onoga u cemu je i odgovornosti prema onome sto joj ide kako treba i tog tipa sto bi ozbiljno.. Pa ona ima precih stvari i tu je u pravu. Nego, zbog tog Jarca u 7 polju sve bira neke krutace i drvendeke na prvi pogled i sto je najgore svaki ima neki kompleks, hoce je stariji i vise godina i ozenjeni ali i razvedeni, ali to je od onog dela Vodolije u 7 polju i Urana tako lepog u 5-tom polju... Oce draga da pobegne nekad, sve je lepo dok se zaljubljuje i cim postane veza sa smislom, ona bi da nesto tu promeni, nedostaje uzbudjenje i inspiracija... E takva inspircija ce nju da snadje, to je taj sto moze da bude razveden, on je vazduh-zemlja-voda tip ( kad ga malo promuckas horoskopski), nije mnogo stariji od nje ( ali jeste 4-8 godina), smedj, mladolik, karakteristicno hoda i glasno se smeje, klati se kad ide, ima naglasene kukove... Tada ce nas poznati Neptunko iz 23-ce ostati samo prah od Neptuna i tako ce se ona smejati samoj sebi kad pomisli na njega...
Vrrlo ce da bude zaljubljena u svog partnera, decu obozava ali nece tako lako da se odluci na njih. Prvo hoce, desilo se u elementu i strasti i zelji, pa ce da pravi pauzu ali ce morati da ima i drugo ( pojesce me!)..Ima aspekte da se porodi prevremeno, mora da se cuva ali bice u redu, pice hormone u nekom periodu i mora da se cuva povecanja vode i oticanja u toku trudnoce, gusice je voda i bubci ce da je malo muce. Ne mora carski rez sa prvim, sem ako insistira ona od straha... Jel rekoh, obavezno musko dete prvo i vatra-vazduh-voda, mamino malo... Za drugo se malo muci ili odlaze neko vreme, za kasnije, moze da ima spontani ili namerni prekid izmedju dva deteta i mislice da je drugo devojcica.. Ako bude, bice vrlo, vrlo jasno da je trebala biti decak po energiji koju nosi, licice na nju jako...
Uran u 5-toj ukazuje na partnera koji ima dete ali nece dete da zivi sa njim, samo povremeno ce da ga vidja i to moze da bude decak ali ne siguram. Ako ne bude brinula u nekom periodu o tom detetu ili se ispostavi da ga taj njen nema ipak, sigurno da se nada da ce joj sestrino dete biti neko vreme odgovornost jer ce sestra da zivi u nekom drugom gradu a dete njeno ce da seskoluje kod tetke u BGD.
I nije joj muz pandur, sta je cveljas??

Hvala, hvala, ali on je Ovan/Jarac/tip Bika a kad se pogleda moja karta on mi je Saturn u Ovnu u 7 polju, pa me pitaj koji su mi aspekti i kad spavam zadnje 2 godine sa sve trudnoce... Moja karta je prva pa zvirni...

evo sad sam pogledala tvoju natalnu ali ja se tako malo razymem u ovo da to nije normalno stvarno bi zeleza da naucim ali nesto mi bas lose ide, vidim ovaj saturn sto si mi rekla, jel su deca uvek u 7 kuci i jel se posmatraju ove planetice sve, a sta predstavljaju ovaj severni cvor i chiron. ne mogu da povezem kako se stvari gledaju

evo sad sam pogledala tvoju natalnu ali ja se tako malo razymem u ovo da to nije normalno stvarno bi zeleza da naucim ali nesto mi bas lose ide, vidim ovaj saturn sto si mi rekla, jel su deca uvek u 7 kuci i jel se posmatraju ove planetice sve, a sta predstavljaju ovaj severni cvor i chiron. ne mogu da povezem kako se stvari gledaju

to mi je drugo, imam i jedno veliko pre njega

Prilozi

• beograd26.jpg
    beograd26.jpg
    16,2 KB · Pregleda: 11

Back