vipcurlic
Domaćin
- Poruka
- 3.566
Poslacu,i svaka cast na volji i zivcima-svi smo navalili...![]()
Ljubav je to.... Kad imam vremena , moze....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Poslacu,i svaka cast na volji i zivcima-svi smo navalili...![]()
............ http://www.astro.com./cgi/chart.cgi?rs=3&btyp=w2gw&&cid=evlfileVAbe6n-u1196009276 -Evo boljeg prikaza...................!![]()
a najvise me interesuje taj zivot u inostranstvu.........!Hvala!Pogledajte prilog 28108
Da upises nesto i da promenis - moze ali bi bila greota da ne zavrsis, bar visu skolu ili iz delova.Falilo ti koncentracije, nesto lutas povremeno sama sa sobom.
ok, pa ne verujem da cu da prekinem trenuno sam na visoj a i planiram dalje nego me zanima hocu li se baviti tim poslom sto ucim.
a to da lutam to si 100% u pravu![]()
[
.................................................................................................................................
Na ovoj adresi iznad se bolje vidi moja kartica.............!Vec imam 28 godina,i u vezi sam 6 godina sa jednim Grkom,sledece godine se planira moj odlazak tamo i naravno "izvidjanje terena",pa me zanima da li cu uspeti da se uklopim i ostanem?Ne znam da li su ti potrebni i njegovi podaci............!Nisam se do sad udavala.........a i tacno je za taj osecaj vezano za inostranstvo!Hvala unapred!![]()
Hmmm..ti si trebala nesto vec da radis, 30-ta godina je bila promena neka, nesto si zavrsila i imala prodju da nastavis dalje. Imala si i pomoc. Bolji aspekti tokom 30-35-te mada i vid usavrsavanja ili rada na strani moze da dodje ovde uobzir. Zahteva da bolje pogledam. 36-ta je pod Marsom mogla da donese promenu ili u poslu ili mestu stanovanja pa samim tim i rada ali to jenesto na 2 godine samo, ne znam sta.Ako ne radis zaista, onda ces prvo na odredjeno pa produzenje sledi. 41-42 god su bolje ali tek od 44-te stabilnija ( na svom).
Hvala puno na odgovoru, ne radim nigde....zbog toga sam i pitala, jer sam bas zabrinuta.
I u pravu si, zaista sam zavrsila visu sa 30, a ove godine i fakultet.
Ne raduje me ostatak price jer izgleda kao da ce taj problem i dalje trajati....
Detaljna analiza kaže dostastariji ( od 7- 15 godina razlika), imaće brak iz sebe, baviće se medicinom ili pravima...po solaru, brak možda već dogodine...Jupiterko mi tranzitirao preko petog do skoro i doneo mi jednu lepu vezicu...on jeste stariji, pravnik , acc. je na fakultetu, što podkrepljuje ono moje Sunce u 10. polju...on bi da se ženi, a ja nešto nit smrdim, nit mirišem :-D, rano mi bre nešto još, tek mi je 25 leta...Rak-strelac je, sinastrija nam jako lepa- dobra emotivna povezanost, dobar sex, dobra intelektualna veza...prosto, kao da se ne dešava meni.Bavices se time , imas aspekte za napor i licno odricanje, bez zaledjine i mozes da uspes. Jako si svesna toga i zato si na dobrom putu da uspes. Mislim da treba da pokusas da se fokusiras na mladog muskarca ili srednjovecnu zenu kad su u pitanju mentori, uspeces i u tome mada nije lako ako si u Beogradu, tu bas moras da zapnes, ali znam da na kraju moze.
Vidis, ne mislim da ti je resenje stariji ( mnogo stariji!) muskarac kao partner, tu nekako uvek trpis i ne dobijas ono sto je tebi neophodno, treba ti podrska i da je jako sposoban odnosno stabilan i odgovoran. Nesto izmedju Strelca,Skorpije i Vodolije bi ti odgovaralo, ali trebalo bi mi vise da ovo izanaliziram. Sklanjaj se od Ovna, Vage i oprez sa Jarcevima.. Moze malo stariji ali mladolik, drugaciji, u struci medecinskoj ( ne mora lekar), i ne pre 30-34-te godine, mada ne garantujem jer ne gledam detaljno sve ovo.... ;-)
ok, pa ne verujem da cu da prekinem trenuno sam na visoj a i planiram dalje nego me zanima hocu li se baviti tim poslom sto ucim.
a to da lutam to si 100% u pravu![]()
Šta da ti kažem Djuro, jedino za muškarce ne moram da se trudim...uvek ih ima oko mene...kanda me voledu.Auuuu Sevilja , malo li je na ovu skupocu ??
:O)
Hoces da radis u struci i vrlo brzo po zavrsetku verovatno ali zapamti da imas u tome neka dva dela ili dve solucije, nesto sto se preklapa, isto je ali razlicito, ne znam kako bi se izjasnila. Uglavnom, uspeces.
Šta da ti kažem Djuro, jedino za muškarce ne moram da se trudim...uvek ih ima oko mene...kanda me voledu.![]()
pa fino mi to zvuci, jedino sam se malo razocarala za ljubav :-( ono 2 braka, paralelna veza ne mogu da verujem
Znas, zivot donese cudne situacije, sad to moze da bude razocarenje, kad prodju godine i dodje iskustvo shvatis da je dobro sto znas resenje, lakse podneses... A paralelne veze... pa ako se mora, sudbina je cudo... :-D:-D:-D
pa da ko zna sta me sve ceka
mozda je tako najbolje a jel bi mogla da mi napises nesto za decu, sad me vuce sve da znam aaaaaaaaaa
![]()
Kamo srece da je to sve..:-D:-D:-D:-D
Salim se, tako je to sa astrologijom, navlakusa prve vrste, udje u krv i pod kozu...
Jedno u prvom braku ali vodi racuna da ne prekines trudnocu pre radjanja prvog deteta, mozes da imas komplikacije, moze i u drugom jedno i vodices neko vreme racuna o nekom detetu koje nije tvoje, moguce partnerovo ili od nekog rodjaka.
Mmmm da...uh, ne staj na muku......mislila sam zbog onog " medicinar" ...![]()
.................................................................................................................................
Na ovoj adresi iznad se bolje vidi moja kartica.............!Vec imam 28 godina,i u vezi sam 6 godina sa jednim Grkom,sledece godine se planira moj odlazak tamo i naravno "izvidjanje terena",pa me zanima da li cu uspeti da se uklopim i ostanem?Ne znam da li su ti potrebni i njegovi podaci............!Nisam se do sad udavala.........a i tacno je za taj osecaj vezano za inostranstvo!Hvala unapred!![]()
Mmmm da...uh, ne staj na muku......Djuro, onaj moj se izgleda oženio...:-(... i to onom koleginicom, sto su se znali sto godina...ljubavi li!
![]()
Pa, žive zajedno...ne znam šta bi neko od 38 ( on) i neka od (36) radili zajedno, a da nemaju plan za oplodnju...nemam dokaze, ali neki osećaj mi govori... mada, skoro ga je videla neka prijateljica, kaže: osušio se...verovatno od lepog života....malo zlobe nikad na odmet.Ma sta pricas ???:shock:
Pa, žive zajedno...ne znam šta bi neko od 38 ( on) i neka od (36) radili zajedno, a da nemaju plan za oplodnju...nemam dokaze, ali neki osećaj mi govori... mada, skoro ga je videla neka prijateljica, kaže: osušio se...verovatno od lepog života....malo zlobe nikad na odmet.
Neutešna.:|