NATALNA KARTA - U SLIKAMA

a najvise me interesuje taj zivot u inostranstvu.........!Hvala!:DPogledajte prilog 28108

Hoces negde a ne znas gde bi jer osecas kako ti nije mesto ovde gde si rodjena i znas da tebe tvoje ceka, jos samo da ti neko kaze gde je to.Muci te taj osecaj jos od 18-19-te godine ali ne vidim mogucnost da negde odes za stalno, bar ne pre 28-me godine. Imala je neka ponuda ili varijanta ali si se nje " odrekla" na neki nacin, prosla je. Muz ce da ti bude drugacijeg porekla, nije rodjen u Beogradu, sa njim ces da nadjes i svoje mesto i svoj zivot i svoje prijatelje, najdalje izmedju 32-38-me godine. I ne treba da se udajes mlada, mozes da imas ili duge ili vanbracne veze, ono zajednicki zivot bez papira, jer tvoj sudbinski partner je ipak neka tvoja " druga ljubav". Trebaju ti stariji ali uz njih si uskracena i neko moze da te razocara...[/QUOTE]
.................................................................................................................................
Na ovoj adresi iznad se bolje vidi moja kartica.............!Vec imam 28 godina,i u vezi sam 6 godina sa jednim Grkom,sledece godine se planira moj odlazak tamo i naravno "izvidjanje terena",pa me zanima da li cu uspeti da se uklopim i ostanem?Ne znam da li su ti potrebni i njegovi podaci............!Nisam se do sad udavala.........a i tacno je za taj osecaj vezano za inostranstvo!Hvala unapred!:D

[
.................................................................................................................................
Na ovoj adresi iznad se bolje vidi moja kartica.............!Vec imam 28 godina,i u vezi sam 6 godina sa jednim Grkom,sledece godine se planira moj odlazak tamo i naravno "izvidjanje terena",pa me zanima da li cu uspeti da se uklopim i ostanem?Ne znam da li su ti potrebni i njegovi podaci............!Nisam se do sad udavala.........a i tacno je za taj osecaj vezano za inostranstvo!Hvala unapred!:D[/QUOTE]

OK, postavinjegov datum, vec mislim da je on i videcu uvecanu slikicu pa se cujemo posle jer place moja Ovcica

[
Na ovoj adresi iznad se bolje vidi moja kartica.............!Vec imam 28 godina,i u vezi sam 6 godina sa jednim Grkom,sledece godine se planira moj odlazak tamo i naravno "izvidjanje terena",pa me zanima da li cu uspeti da se uklopim i ostanem?Ne znam da li su ti potrebni i njegovi podaci............!Nisam se do sad udavala.........a i tacno je za taj osecaj vezano za inostranstvo!Hvala unapred!:D

OK, postavinjegov datum, vec mislim da je on i videcu uvecanu slikicu pa se cujemo posle jer place moja Ovcica[/QUOTE]
...................................................................................................................................
Ok,ok,kad god mozes naravno!:D A evo i njegove kartice........!http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?rs=3;btyp=w2gw;cid=evlfileVAbe6n-u1196009276;nhor=2

Hmmm..ti si trebala nesto vec da radis, 30-ta godina je bila promena neka, nesto si zavrsila i imala prodju da nastavis dalje. Imala si i pomoc. Bolji aspekti tokom 30-35-te mada i vid usavrsavanja ili rada na strani moze da dodje ovde uobzir. Zahteva da bolje pogledam. 36-ta je pod Marsom mogla da donese promenu ili u poslu ili mestu stanovanja pa samim tim i rada ali to jenesto na 2 godine samo, ne znam sta.Ako ne radis zaista, onda ces prvo na odredjeno pa produzenje sledi. 41-42 god su bolje ali tek od 44-te stabilnija ( na svom).

Hvala puno na odgovoru, ne radim nigde....zbog toga sam i pitala, jer sam bas zabrinuta.
I u pravu si, zaista sam zavrsila visu sa 30, a ove godine i fakultet.

Ne raduje me ostatak price jer izgleda kao da ce taj problem i dalje trajati....

Na ovoj adresi iznad se bolje vidi moja kartica.............!Vec imam 28 godina,i u vezi sam 6 godina sa jednim Grkom,sledece godine se planira moj odlazak tamo i naravno "izvidjanje terena",pa me zanima da li cu uspeti da se uklopim i ostanem?Ne znam da li su ti potrebni i njegovi podaci............!Nisam se do sad udavala.........a i tacno je za taj osecaj vezano za inostranstvo!Hvala unapred!:D[/QUOTE]

Mislim da mi ne trebaju njegovi podaci, rekoh ti da ti je partner drugaciji, da pre 28-me nisi mogla van ali da ti je dom, porodica i prijatelji tamo gde ce on to da ti pruzi. Znaci, samo napred, puno ti je prijatelja tamo, nemas razloga da sumnjas kako ces da se snadjes. U svakom slucaju, ako odlazak podrazumeva da treba odmah i brak, nemas razlog da ne pristanes, a ako ne, izvidjaj teren neku godinicu, pa nigde ne zuris...Do 28-me organizam nije bio zreo za decu, od 30-te druga je prica... Sa srecom...

Hvala puno na odgovoru, ne radim nigde....zbog toga sam i pitala, jer sam bas zabrinuta.
I u pravu si, zaista sam zavrsila visu sa 30, a ove godine i fakultet.

Ne raduje me ostatak price jer izgleda kao da ce taj problem i dalje trajati....

Sjajno si iskoristila svoje aspekte do ove godine, jer bi sve drugo bilo pogresno na neki nacin, na svom si putu, " posao ti je bio da ucis" , ono sto sam videla da napredujes. Opet gledam i mozda trigon Saturna i Jupitera donese nesto samo mislim da ti je na odredjeno to ipak. Mozda tako i mora, mozda je pripravnicki ili kako to vec zovu...

Bavices se time , imas aspekte za napor i licno odricanje, bez zaledjine i mozes da uspes. Jako si svesna toga i zato si na dobrom putu da uspes. Mislim da treba da pokusas da se fokusiras na mladog muskarca ili srednjovecnu zenu kad su u pitanju mentori, uspeces i u tome mada nije lako ako si u Beogradu, tu bas moras da zapnes, ali znam da na kraju moze.

Vidis, ne mislim da ti je resenje stariji ( mnogo stariji!) muskarac kao partner, tu nekako uvek trpis i ne dobijas ono sto je tebi neophodno, treba ti podrska i da je jako sposoban odnosno stabilan i odgovoran. Nesto izmedju Strelca,Skorpije i Vodolije bi ti odgovaralo, ali trebalo bi mi vise da ovo izanaliziram. Sklanjaj se od Ovna, Vage i oprez sa Jarcevima.. Moze malo stariji ali mladolik, drugaciji, u struci medecinskoj ( ne mora lekar), i ne pre 30-34-te godine, mada ne garantujem jer ne gledam detaljno sve ovo.... ;-)
Detaljna analiza kaže dostastariji ( od 7- 15 godina razlika), imaće brak iz sebe, baviće se medicinom ili pravima...po solaru, brak možda već dogodine...Jupiterko mi tranzitirao preko petog do skoro i doneo mi jednu lepu vezicu...on jeste stariji, pravnik , acc. je na fakultetu, što podkrepljuje ono moje Sunce u 10. polju...on bi da se ženi, a ja nešto nit smrdim, nit mirišem :-D, rano mi bre nešto još, tek mi je 25 leta...Rak-strelac je, sinastrija nam jako lepa- dobra emotivna povezanost, dobar sex, dobra intelektualna veza...prosto, kao da se ne dešava meni.:D...ali, ja to ništa zdravo za gotovo...a da, imam i sudbinsku ljubav od 2005. godine...još je se ne ratosuljah...živi samnom u mislima...nadam se ne još dugo.
Ja sad odoh da pajkim..ljubim vas sve.

Ju, zaboravih da dodam a uvezi mentora! Upravo tako, ja osećam da odlično radim sa mladjimmuškim mentorima ili sa sredovečnim ženama. Žene, odsečne i glasne mi baš leže za zajednički rad.
AInače, jedan mladji mentor beše onaj od 2005. godine. :)

ok, pa ne verujem da cu da prekinem trenuno sam na visoj a i planiram dalje nego me zanima hocu li se baviti tim poslom sto ucim.
a to da lutam to si 100% u pravu:)

Hoces da radis u struci i vrlo brzo po zavrsetku verovatno ali zapamti da imas u tome neka dva dela ili dve solucije, nesto sto se preklapa, isto je ali razlicito, ne znam kako bi se izjasnila. Uglavnom, uspeces.

:D pa da ko zna sta me sve ceka :) mozda je tako najbolje a jel bi mogla da mi napises nesto za decu, sad me vuce sve da znam aaaaaaaaaa:):):)

Kamo srece da je to sve..:-D:-D:-D:-D:roll::roll::roll:
Salim se, tako je to sa astrologijom, navlakusa prve vrste, udje u krv i pod kozu...
Jedno u prvom braku ali vodi racuna da ne prekines trudnocu pre radjanja prvog deteta, mozes da imas komplikacije, moze i u drugom jedno i vodices neko vreme racuna o nekom detetu koje nije tvoje, moguce partnerovo ili od nekog rodjaka.

Kamo srece da je to sve..:-D:-D:-D:-D:roll::roll::roll:
Salim se, tako je to sa astrologijom, navlakusa prve vrste, udje u krv i pod kozu...
Jedno u prvom braku ali vodi racuna da ne prekines trudnocu pre radjanja prvog deteta, mozes da imas komplikacije, moze i u drugom jedno i vodices neko vreme racuna o nekom detetu koje nije tvoje, moguce partnerovo ili od nekog rodjaka.

u pravu si za navlakusu znaci sad me sve zanima :D:D
ala mi je zivot buran ne mogu da verujem e a kakv ce mi biti taj drugi muz ako hoces pisi mi na pp :) ne bi da te gnjavim vise a tako me vuce da znam jos po nesto:):)

Mislim da mi ne trebaju njegovi podaci, rekoh ti da ti je partner drugaciji, da pre 28-me nisi mogla van ali da ti je dom, porodica i prijatelji tamo gde ce on to da ti pruzi. Znaci, samo napred, puno ti je prijatelja tamo, nemas razloga da sumnjas kako ces da se snadjes. U svakom slucaju, ako odlazak podrazumeva da treba odmah i brak, nemas razlog da ne pristanes, a ako ne, izvidjaj teren neku godinicu, pa nigde ne zuris...Do 28-me organizam nije bio zreo za decu, od 30-te druga je prica... Sa srecom...[/QUOTE]
..................................................................................................................................
Hvala puno na pozitivnim recima i na podrsci,znaci osecaj me ne vara,ipak ce biti sve u redu......a i stvarno mi se nije zurilo!Kiss kiss kiss :D!Evo jos jedno pitanjce vezano za sve to (ako moze)-kako je inace nase medjusobno slaganje,ljubav... i sta bi eventualno moglo predstavljati neki problem u buducnosti - gledajuci nase karte,kako sve to "zvuci"?;)

Back