Drago nas je, cai i BikLav ima inspiraciju, poslusaj ga, u pravu je...
BikLav voli da pomaze devojcicama
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Drago nas je, cai i BikLav ima inspiraciju, poslusaj ga, u pravu je...
Ma voli Lav da se gura u prvi red, samo zato sto je dobronameran ali voli da bude prvi... Pa kome ce da pomaze nego devojcicama, sta je drugo veca radost... Lav ima veeliko srce, sve kod njega moze, samo mu daj znaka da ga gotivis...BikLav voli da pomaze devojcicama![]()

po mojoj karti jel to mozda znaci da cu da zivim negde dalje u 9 imam sunce a, mozda odem van zemljejoj vip pomagaj nista ne razumem
to iz inata, ima obicaj da nas vrati u ruke onog od cega bjezimo
svidja mi se, bilo sto sto moze da dovede do boljeg poznavanja pa bilo to aplikativno ili ne
B/L- ne pravi takve izjavne recenice, imam perverzan um![]()

to iz inata, ima obicaj da nas vrati u ruke onog od cega bjezimo
svidja mi se, bilo sto sto moze da dovede do boljeg poznavanja pa bilo to aplikativno ili ne
B/L- ne pravi takve izjavne recenice, imam perverzan um![]()

Moze li meni nesto za ljubav i veze, bracnog partnera, opis, kada, kako cemo se upoznati itd..
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?...dd=19;add=20;add=22;add=12;ast=;nhor=2;nho2=2
Draga, nadam se da mi oprastas sto ne stizem nocas da uradim pogled na uporedne karte. Pada mi koncentracija i jako je rano, tj kasno. Bice uskoro...Pozdrav.

Mada, moram priznati, da to čime se on bavi, meni je takodje privlačno. Pa ko zna, možda ćemo nekad deliti radni prostor, to bi suštinski bio jedini način da ga spoznam u pravom svetlu. Ali, najiskrenije, moj nos je meni govorio i govori mi da on nije toliko sladak koliko se pretstavio, tako da sam ipak u svoj toj iluziji imala i neku dozu distance.
Vekish, nije da te nece veze, samo tek od 25-te i 29-te posebno je mogucnost veza koje imaju smisla ili dubljeg znacenja ali ne udaj se pre 31-ve, to je tvoj covek, mladolik, visok i vitak, sreces ga kroz posao ili slicno obrazovanje...
@ vekish
i![]()
Prvo skola i vise obrazovanje.. i to je 9

Ne znam što ste se toliko vezali tog Neptuna ... Ok, Neptun, ali imate vi i sinastriju valjda@VIPCURLIC
Hvala na tumačenju.
Baš mi je drago da sam dobila astrološko objašnjenje za taj ljubavni fenomen mog života.
Pre neko veče sam raspravljala sa prijateljicom koja je bila svedok svega toga, kako sam se čudila, oduvek, ljudima koji se tako slepo zaljube u nekog koga apsolutno ne poznaju. Nije mi bio jasan mehanizam toga. I eto, bilo je i meni sudjeno da naučim- naučio me Neptun.
Malo teži i bolniji način , ali vredelo je. Uh, šta sam ja u tom periodu sve naučila, podstaknuta tom ljubavlju. Za njegovu oblast u medicini sam postala tata-mata.Mada, moram priznati, da to čime se on bavi, meni je takodje privlačno. Pa ko zna, možda ćemo nekad deliti radni prostor, to bi suštinski bio jedini način da ga spoznam u pravom svetlu. Ali, najiskrenije, moj nos je meni govorio i govori mi da on nije toliko sladak koliko se pretstavio, tako da sam ipak u svoj toj iluziji imala i neku dozu distance.
Sačuvaj me Bože nadalje od Neptuna.![]()
Sinastrija mora da potvrdi ono o čemu vi pričate. Šta ona kaže ? (pretpostavljam da barem imaš njegov datum i tačan podznak, ako ne i vreme). Znam da si spominjala neke stelijume ...
Imam datum odredjen rektifikacijom, tako da se ne uzdam u njega previše.Ne znam što ste se toliko vezali tog Neptuna ... Ok, Neptun, ali imate vi i sinastriju valjdaSinastrija mora da potvrdi ono o čemu vi pričate. Šta ona kaže ? (pretpostavljam da barem imaš njegov datum i tačan podznak, ako ne i vreme). Znam da si spominjala neke stelijume ...

Ja bre ne znam sto ste se vezali za tu Seviljuuuuuuuu....Hocu i ja malooo, sve me zanima, sve , sve , sve....Ne znam što ste se toliko vezali tog Neptuna ... Ok, Neptun, ali imate vi i sinastriju valjdaSinastrija mora da potvrdi ono o čemu vi pričate. Šta ona kaže ? (pretpostavljam da barem imaš njegov datum i tačan podznak, ako ne i vreme). Znam da si spominjala neke stelijume ...

Eh, pa JA sam Neptun... ulivam nadu ... :-DImam datum odredjen rektifikacijom, tako da se ne uzdam u njega previše.
Ali pouzdano jeste Vaga-Strelac i '69. godište, to mi je lično rekao.
I nemoj bre Elle sad još neku nadu da mi ulivaš da možda i nije Neptun kriv!
Jeste, kriv je. Tako mi se, ako ništa, svidja da verujem...a i opravdam sebe i svoju idiotiju.
Ali dobro, lekcije, lekcije...
Korisno je (šta god da se dešava :wink: ) znati zašto je baš to tako bilo, i iz tog ugla. Dobićeš i ti svojeJa bre ne znam sto ste se vezali za tu Seviljuuuuuuuu....Hocu i ja malooo, sve me zanima, sve , sve , sve....
( Salim se Seviljce...ljubac !! )8)